Návštěvník Zmizík Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Podle mě lepší varianta, než celočerné. A k ceně, u Rolexu prostě pochopili, že kdo Rolexky chce, tak na ně jednoduše musí mít ... Coz plati i vo rohliku. Genialni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Genialni.stejný jako 36 reakcí na rýmičku v černý kronice .... začínám se vo tudle zeměkouli bát .... samej dement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 cennikova cena 7850E . O zlave na rolex sa vobec ani nebavili ...povedali ze na hociake ine hodinky kludne ... pozeral som este IWC portugieser automatic 7days tam bola cennikova 12 800E a 15perc.mi ponukol hned dolu... mozno keby sa s nimi chvilu natahujem tak aj trochu viac, ale o rolex ziadna debata... A ked som si uvedomil ze vcera mali este na pulte hulky a cierne GMT a na druhy den uz neboli na predaj, tak mi bolo jasne ze tema zlavy im je ukradnuta Vloni v létě jsem volal k Bechyněmu ohledně RDJ a bylo mi řečeno že při platbě v hotovosti dostanu slevu 8% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Vloni v létě jsem volal k Bechyněmu ohledně RDJ a bylo mi řečeno že při platbě v hotovosti dostanu slevu 8%Na Datejusty možná nějakou slevu dostaneš, ale na BLNR, Hulky, Daytony a další se ti ji ukecávat bude jen těžko Jinak samozřejmě gratuluji k přírůstku, pro mě jsou to jedny z nej novodobých Rolád, seděj skvěle, vypadaj ještě líp, co víc si člověk může přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Velka parada, moje vysnivane Gratulujem a nech vydrzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Gratulace! Blnr jsou nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruben Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Dakujem za reakcie! doma je z nich velka radost,...dneska sa idu prevetrat na rodinny obed Ked bude viac casu spravim aj viac foto, pripadne porovnavacie foto s dalsimi kuskami. A kupou tychto hodiniek sa mi stala doma nova komplikacia... moj 4*winder je plny, a budem musiet hladat vacsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Gratuluji ke krásným hodinkám. Modrou mám na hodinkách rád, k tomuto modelu lze sehnat na sport i modrý rubberb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Když už, tak bych bral ten RubberB s decentním modrým proužkem:[Zdroj: http://rubberb.com/sites/default/files/imagecache/product_full/Rolex-Submariner-BLNR.jpg] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Gratulujem , veľmi pekné ! tú modrú gumu by som určite doobjednal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Jooo, ty RubberB s modrým proužkem jsou hezčí než na tahu! A že už i ty na tahu jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodinkymartin Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Nemají chybu . Nejhezčí model. Super volba. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) delas mi radost, chlapce ukecal si slevu? jaka je aktualni cenikova?Já je kupoval před necelým půl rokem v Carolinu a neuhádal jsem ani pět procent za platbu u v hotovosti. Na tento model to nsad ani nejde - je jich málo... Upraveno 9. února 2016 uživatelem vendaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 moc pekne to mas, gratuluju. a na te modre gume se mi libi jeste vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se