Snow Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 SIHH 2016 - Zenith Elite Chronograph Classic ? timelessly understated elegance Zenith má dvě verze, jedna vyrobena z oceli a druhá ze zlata. Steel version CASE, DIAL & HANDSMaterial: Stainless steelDiameter: 42 mm Opening diameter: 35.30 mmThickness: 11.80 mmCrystal: Domed sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sidesCase-back: Transparent sapphire crystalWater-resistance: 5 ATMDial: Silver-toned Hour-markers: Engraved and rhodium-platedHands: Rhodium-plated and facetedSTRAP & BUCKLEBlack alligator leather strap with protective rubber lining Stainless steel triple folding claspReference: 03.2270.4069/01.C493Price in Austria: EUR 8.200.- including 20 % VAT Pink Gold version?CASE, DIAL & HANDSMaterial: Rose goldDiameter: 42 mm Opening diameter: 35.30 mmThickness: 11.80 mmCrystal: Domed sapphire crystal with anti-re ective treatment on both sidesCase-back: Transparent sapphire crystalWater-resistance: 5 ATMDial: Silver-toned Hour-markers: Engraved and gold-platedHands: Gold-plated and faceted STRAP & BUCKLEBrown alligator leather strap with protective rubber lining Rose gold triple folding claspReference: 18.2270.4069/01. C498Price in Austria: EUR 19.600. ? including 20 % VAT MOVEMENT ? stejný pro obě verze ?El Primero 4069, Automatic Calibre: 131?4?` Diameter: 30 mmThickness: 6.60 mmComponents: 254Jewels: 31Frequency: 36,000 A/h (= 5 Hz)Power-reserve: min. 50 hoursFinishes: Gold oscillating weight with ?Côtes de Gen?ve? motifFUNCTIONS ? stejné pro obě verzeHours and minutes in the centre, small seconds at 9 o?clockChronograph: Central chronograph hand, 30-minute counter at 3 o?clock Jak vidím El Primero, tak mi kapou sliny. Promiňte mi to vyjádření, ale do těchto strojků, proti nimž je celá řada výhrad víceméně oprávněných jsem celý poblázněný . zdroj - http://www.watch-insider.com/news/zenith-elite-chronograph-classic-timelessly-understated-elegance/?mc_cid=809c662042&mc_eid=a70ebb0c75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Strašná nuda. A bicompax moc u sebe. Jako by ty hodinky švidraly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 ... a sebekrásnější průhled jednoho stejně omrzí, zůstane jen ten číselník s namačklejma subciframa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Kdyby je zapouzdřili do 39, max. 40 mm, vypadaly by líp. Ale aspoň tam nedali datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Klasický elegantní design a dají to do 42mm pouzdra :-( Tim to totálne zabili a nejen kvůli tem naňahňaným subcifrum ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 A mne se zrovna libi, aspon ty subcifry nezasahuji az na okraj. Jen u tech svetlych meli byt kvuli citelnosti modrene vsechny rucky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 ten cifr mi prijde takovy nevyrovnany, scitace prilis u sebe, dole prazdno. nevim, nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Nové modré z bázlu, jinak ty vyryté indexy jsou super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 sakra, vypadaj uzasne. kolik stoji / budou stat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Na obrázku fajn, ale zkušenost z reálu je taková, že se na těchto nekontrastních designech špatně odečítá čas. Mělo by to být v hodinářsko-designerské bibli jako tabu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 V 17. 1. 2016 v 11:18, jenik77 napsal: ten cifr mi prijde takovy nevyrovnany, scitace prilis u sebe, dole prazdno. nevim, nevim beru zpět. viděl jsem naživo ty světlé a vypadají opravdu skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 http://www.zenith-watches.com/en_en/elite-chronograph-classic.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se