Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak je pravda že cenu som nenapísal.Ten odhad 150 eur alebo ekvivalent v českých je skoro presný.Dostal som ponuku od člena na M-Force staré 9 mesiacov za 200 eur.Vážne nad tým uvažujem.

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník cecil
Odesláno

Tak nad tím bych neuvažoval a vzal m-force od místního kolegy.

Odesláno

Tak je pravda že cenu som nenapísal.Ten odhad 150 eur alebo ekvivalent v českých je skoro presný.Dostal som ponuku od člena na M-Force staré 9 mesiacov za 200 eur.Vážne nad tým uvažujem.

Neuvazuj :-) a ber je. Invictu nee.

Odesláno

M-fotce za 200?, pokud jsou ve slušném stavu, je velmi dobrá cena. Ale pozor na velikost. Já mám velikost zápěstí 18,5 a když jsem si je zkoušel, tak mi to přišlo dost na hraně.

Odesláno

Sám bych vzal Orienty. Ale abychom na Invictu jen neplivali, dovolím si vlastní zkušenost. Kdysi jsem pod tíhou nějaké celkem pozitivní recenze zde koupil jejich potápky. Už si nepamatuji označení modelu, ale byla to reminiscence Sumbmarinerů s Miyotou. Měl jsem je něco přes rok a šlapaly slušně, pak jsem je prodal kolegovi, který je nosí už snad tři roky v podstatě každý den a dodnes bez problému (i bez servisu). Jen se mu trochu zamlžilo sklíčko. Možná to byla klika na dobrej kus.

Ale jinak rozhodně Orient, ten má i "duši".

Odesláno

No dobře, zvolil jsem stupidní formulace. Myslel jsem to tak, že vzhledově připomínaly Submarinery. Co se týče zamlžení sklíčka, to se stalo i mým Samurajům. Dobrej kus ve smyslu, že se nerozpadly, jako asi mnohé jiné, soudě podle komentářů výše. Mám pocit, že je velmi těžké naučit se psát tak, aby byli na tomto fóru všichni spokojeni. Ale pracuji na tom ;)

Odesláno (upraveno)

Jojo, to byly ony. Koupil jsem na základě této rezenze: http://www.chronomag.cz/clanek/2006-04-26/recenze-sportovnich-hodinek-invicta-8926.html

podle těch fotek z té recenze je zpracování naprosto příšerné, ani ta zvětšovací lupa na datum nefunguje.. jsou hrozné  :giljotiini:

jednoznačně vzít raději orient, seiko nebo tak něco.. :flex:

Upraveno uživatelem roland0
Odesláno

Ja mel ty 8926 taky, ale uz se strojkem Seiko NH35 a proti tem hodinkam nemuzu rict ani popel. Z domu sly proto, ze mi zacala vadit ta kopirka subu, ke ktere ale ted zase sklouzavam, akorat v cenove relaci Steinhart nebo Squale. Takze si clovek moc nevybere.

Kazdopadne v tomhle vyberu bych vzal Mako nebo Ray, pripadne mrkni na SKX nebo Monstra od Seika. Pokud mas nabidku na M-force za 200eur, tak to je solidni. Jen tam bych byl opatrnejsi. Nepises, jak mas velkou ruku a mforce uz jsou vetsi hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...