dlubix Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 V 18. 2. 2016 v 9:33, Chosef76 napsal: ale pitomost. ;-) A propos, plechový Suby se dají nosit na stejných řemenech jako Expy ( keramickým bohužel sluší jen tah nebo event. RubberB )Děláš jak kdyby Suby byly středem hodinkového světa. To fakt nejsou. Je tu určitě mnoho nadšenců, kteří upřednostní jiné modely od Rolexu. ..... Expa a laciný stěžejky... jak je komu libo. Já bych hodinky za raketu na sračkový stěžejky za 10kč, ještě k tomu ohnutý, nedal. Suby... lžeš si do kapsy, ale to neva Teda mě ne. Jasně za tebe hovoří tvoje statusy
Chosef76 Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 (upraveno) V 18. 2. 2016 v 9:41, jerry82 napsal: Expa a laciný stěžejky... jak je komu libo. Já bych hodinky za raketu na sračkový stěžejky za 10kč, ještě k tomu ohnutý, nedal. Suby... lžeš si do kapsy, ale to neva Teda mě ne. Jasně za tebe hovoří tvoje statusy Nosím Rolexy na neorigo stěžejkách u kožených řemenů mnoho let a nikdy jsem s nima neměl probém. Moje statusy nic o mých prioritách neříkají. Nosím také omlacené Primky a Expy I stále pro mě zůstávají nejhezčí a mému srdci nejbližší Rolexy. Upraveno 18. února 2016 uživatelem Chosef76
filo-boxer Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 V 24. 1. 2016 v 11:18, xcmaniax napsal: Díky precizní možnosti nastavení tahu (EasyLink o 5mm + možnost posunu polohy EasyLinku ve sponě o tři dílky vystěžejkovačem) je nalezení správné délky hračka. ...Diky za peknou recenzi, poridil sis skvele hodinky na cely zivot. A jeste diky za informaci, ktera je pro me i po nekolika letech s EasyLink novinka, vubec jsem si nevsiml, ze muzu tah ve spone posunout o 3 diky.
xcmaniax Odesláno 18. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2016 boxer: no vidis:-D On by jinak ten Easy link sám o sobě zase takový terno nebylo - má být spíš zavřený a 5mm je už docela dost. Takže ty 3 polohy jsou na klasický doštelování jako na každých jiných hodinkách. Jinak prosím žádné velké OT. Můj názor je, že expům řemeny právě sluší - stejně jako plechovým subům a je škoda se o to občas ochudit.
dlubix Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 V 18. 2. 2016 v 9:46, Chosef76 napsal: Nosím Rolexy na neorigo stěžejkách u kožených řemenů mnoho let a nikdy jsem s nima neměl probém. Nikdy se mi to nestalo = stát se to teda nemůže. OK, už mlčim. V 18. 2. 2016 v 10:30, xcmaniax napsal: Jinak prosím žádné velké OT. Můj názor je, že expům řemeny právě sluší - stejně jako plechovým subům a je škoda se o to občas ochudit. Omlouvám se, už se zdržím komentářů. Řemeny a expa jsou OK, ale na ty stěžejky, jak radí Pepa, bych nevsadil..
candy Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Super je, že si dáš práci s tímhle povídáním. K tomu se snad nikdy nedokopu. Jinak expy nenápadná elegantní klasika.
prazskej Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Exp I. jsou moje premiéra do světa rlx, po šesti měsících musím říct, že jsem nelitoval nákupu ani na minutu Tohle jako bych snad psal sám, dokonce teď řeším "problém", že ze mne udělaly dočasně one watch guye - to pohodlí prostě jinde nenacházím a tak vše ostatní muselo z domu (byť přiznávám, jiná cenová...). Tak ať nám dlooouho vydrží V 24. 1. 2016 v 11:18, xcmaniax napsal: Kombinace tahu a velikosti 39 mm z nich dělá ty nejpohodlnější hodinky, co jsem měl. Tah působí ze začátku subtilně, ale o to je pak horší návrat k masivnějším tahům.........Jako výhodu považuji jejich nenápadnost, nikoho neznalého nenapadne, o jak drahé hodinky se jedná.
AKUC Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Gratulujem a pekne napísané, zaujímavé čítanie !
HondzaX Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Grtuluji k novym hodinkam. Hezky jsi to napsal. To o Bondovi, teda vlastne Flemingovi jsem nevedel. Z jakeho zdroje jsi prosim cerpal?
Rybiz Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 (upraveno) Ja si nechal od Simy usit na miru remeny zohlednujici mezery mezi stezejkou a pouzdrem Expu a nic se nehobluje, stezejky bych ja neohybal, bo sem kopyto :-) a bal bych se, ze se ztrati... V 18. 2. 2016 v 8:13, xcmaniax napsal: Přidám pár postřehů po necelém měsíci nošení. Neuvěřitelné pohodlí, zkrátil jsem tah a naopak posunul uchycení ve sponě, tak teď sedí přesně. Když je v některých situacích potřeba, stačí povolit easy link a je hotovo. Přesnost je zatím cca 2 s denně do plusu, při nošení přes den jdou úplně přesně, zatím jsem ale nevymyslel polohu jak je zpomalit přes noc - prakticky jakékoliv odložení je přes noc ty 2 s +, asi by to vyřešil winder, ale to nemá cenu. Lesklé plochy chytají drobné vlásečnice jako každé jiné hodinky, ale výhoda leštěných částí je, že to z dálky není vidět, lunetu chrání safír, který je nad její úrovní. Broušené části jsou udělené tak, že na nich na rozdíl od mých předchozích hodinek není vidět skoro nic. Je to nejspíš strukturou broušené části, která není tak pěkná jako třeba na Omegách (subjektivní názor), ale právě díky tomu vlásečnice splynou s povrchem. Spona toho samozřejmě schytá nejvíc. S čím jsem nepočítal je, že není tak snadné nosit kožené řemeny - spodní část okolo dýnka mezi nožičkami je pěkně ostrá a většinu řemenů při použití rovných stěžejek ta hrana bohužel "skalpuje". To je škoda. Zatím spokojenost, hodinek si skoro ani nikdo nevšimne, na rozdíl od třeba Breitlingů, které občas komentují lidé hodinkami nepolíbení. Upraveno 14. března 2016 uživatelem Rybiz
kesko Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Super recenze. Gratuluji k volbe cesrneho ciselniku...
vareka Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 pokud půjdu někdy do Rolex, tak tohle pravděpodobně budou ony.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se