crouch14 Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 (upraveno) Ahoj už tu brousím asi 3 měsíce v kuse každý den min. hodinu a vybírám hodinky výsledek je ten, že každý den si říkám a mám vybráno a přes se mi to uleží v makovici a začínám nanovo?:-). Tak nejprve jasný výběr Prim, poté tady po přečtení, ty co se mi líbili MPM rada všech Čína nebrat, poté jsem tady byl přemluven k Seiko SKX 007, poté jsem byl opět přehlasován na Seiko Monster, ty už jsem skoro měl na cestě, ale nakonec to padlo, nějak se ke mě nehodí, jsou takový moc Monstrózní a neuhlazený, poté jasný kandidát Seiko SNZG15K1, ale postupem času si říkám, že mě úplně extra nenadchli, pak další jasný kandidát Prim Sport I starší verze, ale zase se mi nechce dávat za staré hodinky min. 5.000,- Kč a teď mám v hlavě ORIENT FER24004B - automat, nějak si říkám to je ono, co jsem hledal v jednoduchosti je krása, ještě to mít power reserve tak bomba, jinak má celkem malé zápěstí 16.5 cm přivítám vaše rady a názory, díky. Upraveno 25. ledna 2016 uživatelem crouch14
USER47 Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Pokud podobný Orienty, ale s rezervou chodu (a normálnějším logem), co třeba nějaký takovýhle Stary? Černou verzi jsem myslím nedávno viděl v Praze v Palladiu, tak pokud jsi z Prahy, můžeš tam mrknout a vyzkoušet.
Dee Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Kup si lehce použitá Seika nebo Orienty, trochu je ponos, když nebudou vyhovovat tak prodej takhle od klávesnice to nerozhodneš
Daemonultimate Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Omrkni pětky baby suma, jsou černý, modrý, oranž, bílý
MíraMíra Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 A nebo tyhle, o něco levnější než OS.Chtělo by to ale nejlíp, co půjde vyzkoušet.. na tu velikost pozor. Doporučuju případně koupit na skywatches.
crouch14 Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Ahoj, tak jsem se nakonec rozhodl pro Orient Bambino I generace - FER24004B, černý ciferník, stř. pouzdro, a to z důvodu toho opravdová elegance, nadčasový design, preferoval jsem power reserve, ale nakonec jsem od něho upustil, nevím jestli bych to nějak využil a pak mi to na hodinkách taky trochu vadilo. Nemůžu si pomoct strašně mi připomínají Prim Diplomat 40. Moje otázka zní dalo by se na ty moje (budoucí) Bambino FER24004B pořídit safírové sklo ??? A popř, kde a za kolik ? Díky moc
crouch14 Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Ještě otázka nevíte, jak je to s luminiscencí v noci u těchhle hodinek. Díky
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Nijak.Ale parádní jsou. Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
crouch14 Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Ještě prosím na rozteč stěžejek 21 mm, koupit nato strap 20 mm nebo 22 mm, co bude lepší, díky moc
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 nejlíp sehnat 21mm ... 22mm sedí dobře, někdo preferuje 20mm, to vypadá tak:
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Tady jsem našel vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80348-orient-bambino-informace-modely-zku%C5%A1enosti/page-2?hl=bambino Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
crouch14 Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Díky, vím, že 21 mm by bylo nejlepší, ale je jich fakt hrozně málo ta 20 mm mi přijde více nenásilná než 22 mm. Ještě mám dotaz viz. shora: Nemůžu si pomoct strašně mi připomínají Prim Diplomat 40, vám ne ?? Dalo by se na ty moje (budoucí) Bambino FER24004B pořídit safírové sklo ??? A popř, kde a za kolik ? Díky moc
USER47 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Bambina mi Diplomaty nepřipomínaj. Jinak bych radši zkusil řemen o milimetr širší než užší. Na užším řemenu by se to mohlo hejbat a třeba i vyjšprejcnout stěžejku.
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 ... a ten fuk je tam nepatřičnej.
crouch14 Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 a co to sklo ta výměna nevíte někdo ? Jde mi o to spíše do budoucnosti
crouch14 Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 A tak schválně zákeřná otázka: které hodinky Vám tedy nejvíce připadají Prim Diplomat 40 C
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 zákeřná odpověď: Prim Diplomat 40 C s tim sklem Ti neporadim, neřeš to, až tohle drbneš, dáš tam za pár šestáků znova origo.
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Sklo na bambinech je mineral a vypada pomerne dobre. Safir bych tam necpal pokud neni vylozene potreba. Diplomaty mi to teda nepripomina vubec, ale to neni na skodu, ne? Lumi na bambinech neni zadna. Ja jsem na svych nosil jen 20mm remeny a vypadalo to v poho. Zkus misto nato perlon. Ten vypada lip.
crouch14 Odesláno 31. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Ahoj tak zatím jsem skončil u těchto orientů FFD0F001B a můj dotaz zní jestli tyto hodinky mají safírové sklíčko, někde uvádí, že ano a někde uvádí, že mají pouze minerál viz. tady http://www.hodinky-damske-panske.cz/ffd0f001b/a-29972/. A dále mě zajímá jestli mají tyto hodinky ruční nátah, nebo se musí natahovat pouze pohybem - nikde jsem to nevyčetl. A co váš názor na tento kousek, jinak pořád mám ještě v hlavě bambina 1. generace. Budu rád za Vaše názory a odpověďi. Díky.
AndyAaron Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Tady bych jim informace veril:http://orientwatchusa.com/fd0f001b Hodinky maji strojek 46N45, ktery by nemel mit manualni natah, takze jen pohybem ruky. Pokud jde o sklicko, tak maji safir. Poznas to i podle toho, ze pod logem Orient je znacka pro dva diamanty, ktere znaci safirove sklicko.Bambina budou urcite levnejsi a rozdil je tam hlavne v power reserve a tom sklicku. Pokud si spravne pamatuju, tak bambino maji jiny strojek (cal. 48743), ale jaky rozdil v tech strojcich je ti nereknu. A samozrejme jsou taky levnejsi, takze je to vzdy jen o tvem vyberu a tvoji penezence ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se