Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jistě, vždycky vyjadřuju jen svůj názor, i když může být nepopulární.

V klidu,  já to neřeším. Ve středu když jsem čekal na letišti a četl si, tak jsem na tohle narazil, a mě to zaujalo, tak to chci zkusit, vyčistit tělo a hlavu :)

Odesláno

V klidu,  já to neřeším. Ve středu když jsem čekal na letišti a četl si, tak jsem na tohle narazil, a mě to zaujalo, tak to chci zkusit, vyčistit tělo a hlavu :)

Já jsem naprosto v klidu :) Ale zase je na druhou stranu moc fajn, že si ještě tu potřebu "vyčistit se" uvědomuješ. To je dobře. 

Odesláno

V klidu, já to neřeším. Ve středu když jsem čekal na letišti a četl si, tak jsem na tohle narazil, a mě to zaujalo, tak to chci zkusit, vyčistit tělo a hlavu :)

Hlavu ti nejlíp vyčistí půl litru slivovice hele;-)

Ale já sem starej propagátor alkoholismu, na mě neber zřetel :-)

Odesláno

Hlavu ti nejlíp vyčistí půl litru slivovice hele;-)

Ale já sem starej propagátor alkoholismu, na mě neber zřetel :-)

na slivovici dojde v březnu :)

Návštěvník YPO
Odesláno

tak sem suchej únor vydržel přesně štyry dny 

pánové já měl už neska ve štyry ráno takovou žížeň, že sem vypil i mlíko ... to se nedá vydržet

Návštěvník YPO
Odesláno

píše se hanba .... wole :D .... hamba je senegalský zaklínadlo když máš zácpu nebo houska u mcdonalda

Odesláno

tak sem suchej únor vydržel přesně štyry dny 

pánové já měl už neska ve štyry ráno takovou žížeň, že sem vypil i mlíko ... to se nedá vydržet

Taky jsem dneska selhal. Barikovane cervene. Zatim prvni flaska.
Odesláno

Suchej únor beru! Po čtvrtstoletí bez masa jsem zjistil, že jsem tendleted lovec-sběrač. Lovim olivy z fakt DRY Martini...

Odesláno

A jo, vidis, to mam z toho jak jsem strizlivej :D

píše se hanba .... wole :D .... hamba je senegalský zaklínadlo když máš zácpu nebo houska u mcdonalda

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  • Nahlásit

Já jedu první týden detoxu. ;) Zatím v poho.  :baby:

Sis to nějak zkrátil, ne ;-). Já tak zjišťuju, že už se docela teším na točený a nějaký to víno doma večer, nícméně to celkově ujde.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Já jsem zjistil, že to není nic pro mě. Zkusil jsem nepít aspoň v tejdnu, a o víkendu jsem byl jak utrženej ze řetězu. Co by se stalo prvního března, kdybych nepil celej únor, to si nedovedu představit :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...