Ondrej71 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Jistě, vždycky vyjadřuju jen svůj názor, i když může být nepopulární. V klidu, já to neřeším. Ve středu když jsem čekal na letišti a četl si, tak jsem na tohle narazil, a mě to zaujalo, tak to chci zkusit, vyčistit tělo a hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 V klidu, já to neřeším. Ve středu když jsem čekal na letišti a četl si, tak jsem na tohle narazil, a mě to zaujalo, tak to chci zkusit, vyčistit tělo a hlavu Já jsem naprosto v klidu Ale zase je na druhou stranu moc fajn, že si ještě tu potřebu "vyčistit se" uvědomuješ. To je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 V klidu, já to neřeším. Ve středu když jsem čekal na letišti a četl si, tak jsem na tohle narazil, a mě to zaujalo, tak to chci zkusit, vyčistit tělo a hlavu Hlavu ti nejlíp vyčistí půl litru slivovice hele;-) Ale já sem starej propagátor alkoholismu, na mě neber zřetel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Hlavu ti nejlíp vyčistí půl litru slivovice hele;-) Ale já sem starej propagátor alkoholismu, na mě neber zřetel :-) na slivovici dojde v březnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 na slivovici dojde v březnu blbost, co můžeš udělat dnes neodkládej na zítřek...........du už dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Nešlo by mi udělit vyjímku - v lednu jsem marodil a nemohl jsem alkohol :-) Tak mám s předstihem splněno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 tak sem suchej únor vydržel přesně štyry dny pánové já měl už neska ve štyry ráno takovou žížeň, že sem vypil i mlíko ... to se nedá vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 hamba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 píše se hanba .... wole .... hamba je senegalský zaklínadlo když máš zácpu nebo houska u mcdonalda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 tak sem suchej únor vydržel přesně štyry dny pánové já měl už neska ve štyry ráno takovou žížeň, že sem vypil i mlíko ... to se nedá vydržetTaky jsem dneska selhal. Barikovane cervene. Zatim prvni flaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Suchej únor beru! Po čtvrtstoletí bez masa jsem zjistil, že jsem tendleted lovec-sběrač. Lovim olivy z fakt DRY Martini... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 I to malý dítě ví, jaká je to blbost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 A jo, vidis, to mam z toho jak jsem strizlivej píše se hanba .... wole .... hamba je senegalský zaklínadlo když máš zácpu nebo houska u mcdonalda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 No, tak máme půlku. Jde to líp, než jsem čekal ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 v lidlu maj plzeň za 17,90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Malej ypo má prďácký boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Pfffff, eště tejden. Už se nějak vleče ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Já jedu první týden detoxu. Zatím v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) Nahlásit Já jedu první týden detoxu. Zatím v poho. Sis to nějak zkrátil, ne ;-). Já tak zjišťuju, že už se docela teším na točený a nějaký to víno doma večer, nícméně to celkově ujde. Upraveno 24. února 2017 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Já jsem zjistil, že to není nic pro mě. Zkusil jsem nepít aspoň v tejdnu, a o víkendu jsem byl jak utrženej ze řetězu. Co by se stalo prvního března, kdybych nepil celej únor, to si nedovedu představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se