MíraMíra Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Zdravím všechny spolupacienty Využiju tohoto už založenýho vlákna, abych se taky pochlubil. Konečně dorazily i moje Seiko SARB033 a Jsou fakt boží a jsem z nich úplně rozsekanej. To pouzdro je fakt výborný a kompletně jsou ty hodinky tak vyvážený a vychytaný, že je to za tu cenu fakt malej zázrak. Mám i SARX015 a ty jsou taky super a možná dokonce v pár detailech i malinko líp zpracovaný, ale ty SARBy jsou prostě tak vyvážený.. prostě všechno je tak akorát, nebo jak to říct.. jsou fakt peckový. No a tak jak teď půjdou po dlouhém zvažování SARXy do prodeje, tak SARBy, jestli půjdou vůbec někdy, tak za hodně, hodně dlouho. Dnes sem hodím jeden mobilní rychlocvak a později něco přidám, jak bude víc času.
tano Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Miro, krasna Seiko. Gratulacka, pak pisni postrehy .
MíraMíra Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Díky a písnu.. Už teď mám pár zajímavejch postřehů v rámci srovnání se sarx015.
matthias Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Hezke, gratulace a at slouzi. Je z toho krasne znat tve nadseni.
MíraMíra Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 (upraveno) Díky.. a nadšenej z nich teda fakt jsem. Ani jsem to tak nečekal. Je jasný, že pro hromadu členů co se pohybujou v mnohem vyšším levelu je to asi celkem nuda, ale mě fakt hodně mile překvapily a fakt mě dostaly. Upraveno 12. února 2016 uživatelem MíraMíra
reno.f Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Vypadají super... můžeš dát fotku úplně z boku na ruce? díky
odjinud Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Taky je mám a nemůžu nic jen chválit. Možná snad 2mm navíc co do velikosti, ale pod košili jsou i takhle úplně akorád.
MíraMíra Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 V 13. 2. 2016 v 8:27, odjinud napsal: Taky je mám a nemůžu nic jen chválit. Možná snad 2mm navíc co do velikosti, ale pod košili jsou i takhle úplně akorád.Tak tak.. 2 mm na víc, by jim slušelo, pak by byly dokonalý ale i tak jsou samozřejmě super.Přidávám pár rychlocvaků z boku. Foceno ale jen na rychlo tabletem. Líp se mi to nepovedlo Snad to bude stačit.
Karussell Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 2mm navic by z nich udelaly prerostly, nepekny hodinky, tak jak jsou je to uplne v poradku ;-) Gratuluju a at Ti delaj radost!
slava23 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Ze strany vypadaji fakt paradne, to jsem z celniho pohledu ani necekal.
MíraMíra Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Jo to je pravda. Ze strany je to pouzdro fakt krásný a hlavně je tak geniálně vymyšlený, že úplně parádně sedí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se