aprofil Odesláno 6. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Je to považováno za nevkus, když má člověk ke sportovnímu oblečení (jeansy, tričko s krátkým rukávem) takový typ hodinek? http://image.rakuten.co.jp/watch-bank/cabinet/auction/img59568244.jpg?_ex=60x60
Liqid Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Je to považováno za nevkus, když má člověk ke sportovnímu oblečení (jeansy, tričko s krátkým rukávem) takový typ hodinek? http://image.rakuten.co.jp/watch-bank/cabinet/auction/img59568244.jpg?_ex=60x60 Hodinky Cigánskýho Barona můžeš mít klidně i k šortkám a opírat se přitom o kolotoč s labutěma.
aprofil Odesláno 6. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2016 (upraveno) Nerozumím. Těmto Longineskám se říká hodinky cigánského barona a jsou v nemilosti u chronomagů? Vybral jsem je čistě náhodou, šlo mi o typ "celozlaté, vysoce společenské", jiný obrázek je http://images.static.watchclub.com/watch-club-patek-philippe-calatrava-yellow-gold-15566-402x402.jpg nebo http://tinyurl.com/hh2r6fp Upraveno 6. března 2016 uživatelem aprofil
Kytkosaurus Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Spolecensky hodinky si k neformalnimu obleceni s klidem vezmu, zlaty ne. Ale nevim, nakolik je to dany tim, ze se mi celozlaty nelibej a nevzal bych si je asi ani k obleku.
Liqid Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Přesně tak, kde o typ hodinek. Celozlaté modely nejsou zrovna moc v kurzu, pokud se nejedná o rlx. A k sportovní šusťákovce fakt nebrat
aprofil Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 http://www.chrono24.com/en/rolex/precision-air-king-date-ref-1500-switzerland-c-1976--id4185889.htm jsou to padělky? Já myslím, že jo.
prischera Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Podle čeho soudíš? Mě nepřijdou, ale ve vintážních rolexkách se moc neorientuju.
aprofil Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 1)velmi nízká cena 2)datum je nakřivo (ale třeba je to u vintažních normální, taky se v tom neorientuju)
prischera Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Tak ona je to aukce... To datum mezi 1 a 2 v 10:10, ale bude problém. Buď někdo manipuloval s fotkama, nebo ten stav zas není tak fine, jak se tvářej.
aprofil Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Je pravda, že se co pár let musí dávat do servisu i hodinky, které nikdo nenosí (třeba když leží v sejfu)? Pokud ano, vyplatí se je vůbec kupovat jako investici, když jsou s tím spojené pravidelné a celkem vysoké (nevím, kolik stojí třeba servis Rolexů, asi několik tisíc) náklady? Není lepší koupit si místo hodinek třeba zlatou cihličku?
kuncák7 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Je pravda, že se co pár let musí dávat do servisu i hodinky, které nikdo nenosí (třeba když leží v sejfu)? Pokud ano, vyplatí se je vůbec kupovat jako investici, když jsou s tím spojené pravidelné a celkem vysoké (nevím, kolik stojí třeba servis Rolexů, asi několik tisíc) náklady? Není lepší koupit si místo hodinek třeba zlatou cihličku?Na tohle je blbost se ptat na foru o hodinkach,nemyslis?SCIFI ti odpovedel trefne a strucne.
aprofil Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Na tohle je blbost se ptat na foru o hodinkach,nemyslis?SCIFI ti odpovedel trefne a strucne.1)Dotazu bylo několik, reaguješ pouze na poslední větu, předchozí většinu ignoruješ.2)I ten poslední dotaz je v pořádku, fanoušek hodinek nerovná se nutně propagátor investic do nich. Nevidím problém v tom, že by chronomag uznal "x v trezoru je z pohledu výnosnosti lepší, než hodinky".3)Taky bych čekal u odpovědi nějaké zdůvodnění, jako například "není. I když jsou s hodinkami spojené pravidelné a vysoké náklady na údržbu, odhad růstu jejich ceny je o tolik vyšší, než u zlata, že se to vyplatí" a tak podobně. Upraveno 11. března 2016 uživatelem aprofil
prischera Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 ad 3) pokud budeš mít hodinky čistě investiční, jsou náklady na údržbu nulové, respektive rovnají se poplatku za trezor v bance pokud nemáš vlastní. Jediná údržba bude potřeba ve chvíli, kdy je nový majitel začne používat, bude vhodné vyčištění a nové promazání. To není ani u renomovaných značek velká položka..
Liqid Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 1. tady nejsi nejsi u soudu, každej odpovídá ve svém čase a zcela dobrovolně2. záleží na tom, v čem se víc vyznáš a v jakém oboru máš kontakty3. dohledej si grafy pohybu prodejní ceny např. Rolex Submariner a zlata, pak si to porovnej Celkově bych ti doporučil hodně číst a pak až se ptát. Tvoje dotazy jsou dost obecné a dají se zde na ně vyčíst odpovědi.
Xenomorfus Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 (upraveno) Trosku jsem se hrabal a hledal to zde na foru a moc uspesny jsem nebyl. Z googlu jsem dostal vicemene nejasne (oboji) odpovedi. Doted jsem si to myslel nejak, ale nahodou sem narazil na jine info, takze si to chci overit. A to je:Vzdalenost "Lug to lug" je budto: a) vzdalenost koncu nozicek za bé) vzdalenost os stezejek??? Edit: uprava "za be". udelalo mi to z toho smajlika Upraveno 19. března 2016 uživatelem Xenomorfus
JaRooN Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Lug to lug by měla být vzdálenost os stěžejek.
prischera Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Používá se obojí, jak celková délka pouzdra tak "ˇšířka řemene". Záleží na kontextu.
wizard-ov Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 No já myslím, že o šířce řemenu (většinou lug width) se Xenomorpjus nezmiňuje..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se