Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Odesláno (upraveno)

Dík, když tak si je nechám poslat na Slovensko. ;-)

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

No, tak to taky znám. Kvůli tomu jsem už dříve přišel o pěkných pár kousků. Vyřešil jsem to tak, že mám alternativní adresy (virtuální) na zasílání do US, Anglie, Německa. Na podezřelou aukci z pohledu omezení zasílání vždy zkusím přihodit lehce den před koncem. Když příhoz neprojde, změnním si primární adresu v nastavení na US, GB nebo D a je to. Od té doby s tím nemám žádný problém. Jenom potom musím platit ještě za dopravu z virtuální adresy. Ale to se vyplatí, protože u aukcí s omezením zasílání se dosahují v průměru nižší ceny, než u aukcí bez omezení.

Odesláno

Mají špatný ručky na subdialech a měněnou vteřinovku.

Tohle je poslední řada, tzv. Mark VI dial (arabské číslice na 12 hodinovém sčítači).

Myslím, že mají mít dokonce kalibr 12, a ne 11, takže skládačka jako prase. ;)

Ale i přesto budou za dost, toho se nebojím. Při nákupu je důležité sledovat jen jednu věc kondišn kondišn kondišn, a tady to nemá smysl, cifr nic moc - levý subdial má kaz. Kdyby to aspoň mělo flat V, když už je tam cal. 11. ;)

Odesláno

Tady ještě jeden kousek. Cifr je na prd.

http://www.ebay.co.uk/itm/152297574965?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Jo Karle, díky moc za komentář, jenom prosím osvětli neznalým, co je flat V :)

No a tady to je jiné kafe, bohužel i cena :) :)

http://www.chrono24.sk/heuer/vintage-autavia-jo-siffert-calibre-12-ss--ss--id4898518.htm

Odesláno

Dík a další rozdíl je třeba v hodinových indexech. Flat V je má podélně vroubkované.

Jo a já bych snesl i ty novější, "levnější" :lol2:

Odesláno

Pravda, díky za další poznatek. :)

Taky by mi stačily ty nejlevnější bílé v automatu. :D

ten rozdíl v grafice levýho subtialu je taky standard, nebo to je ještě jiná subverze?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...