Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Luneta je oproti pouzdru téměř netknutá. Za normálních okolností při nošení je téměř nemožné aby rozdíl v poškození stejně exponovaných míst byl tak markantní.

Tah prošel nějakou ozdravnou kůrou. 

Odesláno (upraveno)

To je síla. Toto koupí snad jedině spekulant v naději, že cena dál poroste. Jiný důvod koupě za takovou částku mi nedává smysl. To by pak ale znamenalo, že je to pouze uměle vyšroubovaná cena, na hony vzdálená realitě. Tedy bublina. Nebo se pletu a někdo to bude třeba nosit? :)

Když vidím takovéhle transakce, mám vždy neodbytný pocit, že se na světě natisklo a v počítačích namnožilo příliš mnoho bankovek.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Těžko říct, ale kupec se prý přihlásí. Buď neví co s penězi nebo naopak ví a doufá, že to poroste. Je velmi málo dochovaných kusů, cca 7-8 v ucházejícím stavu. Tento stav je ovšem špičkový, i když je trošku jetá luneta. Poslední prodaný kousek = 125.000USD.

Odesláno (upraveno)

Schválně za kolik se prodají příště. Kdo skočí na vějičku, že tohle se vyplatí koupit :)

Nebo se to právě stalo? :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Nic drahého, asle špatné to není. Tedy až na tu primáckou lunetu. A že nesedí? Nevadí... ona to červená gumička spraví :-). Ještě pár let zpět se jich Aukrem pohybovalo docela dost v hezkým stavu do 700,- škoda, že mě tenkrát zase tolik nebraly....

http://aukro.cz/valory-automatic-c-58-i6698193167.html

Odesláno

Já si nemůžu pomoct, ale ty speedsonicy mi přijdou přeleštěné. Minimálně na tlačítkách chrona je to vidět. Třeba já mám na těch tlačítkách daleko ostřejší hrany, a to leštěné určitě byly. Vložka mezi pouzdrem a sklem má taky pár ťukanců - největší na 11 minutě. Ale pěkné jsou, což o to, a cena taky ujde...

Odesláno (upraveno)

Také si myslím.

IJe to patrné i na vnitřní části spony, kde jsou krásně vymačkané místa od nošení a jasně patrné leštění.

Také venkovní hrana spony se mi dost nezdá.

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Tak ta fotka vnitřní části spony do aukce nepatří, sám to píše v komentáři. Je to totiž spona na potápky f300 (i ten tah je vidět, že je jiný a ne lobster).

Každopádně tlačítka chrona opravdu lízlá budou. Pouzdro i tah bych ale řekl, že jsou nepřebrušované.

Odesláno

nemají krabku a prý "small polish to remove hairlines" tak nevim no / to bych tu asi koupil taky na foru 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...