Přejít na obsah

Co je kde vintage na prodej

Pege1012

Doporučené příspěvky

Mam pocit ze toto vlakno ma buducnost, ale potrebuje usmernit nejakymi pravidlami... davat sem podivne inzeraty na aukcie z nedoveryhodneho zdroja asi nieje ten spravny smer.

A pridavam jedne pre mna pekne Sandozky za ok cenu (lokacia USA takze dovoz to predrazi...)
http://www.ebay.de/itm/331757370523?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

sandoz.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To okolí  Holomóca musí být úrodný kraj, každé druhé lepší hodinky jsou Přerovsko apod. Nedávno jsem zahlídnul jedny Jegry a ty byly pro změnu z Moravičan.

Jak to typujete ? Za kolko pojdu tie Longines na aukru ? Za chvíľu 20tisíc. Ja odhadujem okolo 30+

Ešte doplním info od predajcu.- Na spodním víčku a na skle lehké škrábance jsou , ale působí to jako od běžného nošení.
- Ciferník i ručičky na mě působí nepoškozeně, kromě jak jste si všiml vypadnuté barvy na hodinové ručičce.
- Lunetou se otáčet nedá.
- Nastavit čas na hodinkách lze.
- V hodinkách nic nehrká.
- když otáčím natahovacím kolečkem tak cvakají, jako by se natahovaly, ale nejdou.
- když hodinkami zatřesu, tak se sekundová ručička posune, jako by šla. po zmáčknutí spodního tlačítka se vrátí zpět na 12ku.
- Tlačítka mačkat lzze ale nevracejí se okamžitě ale dojedou zpět tak za 2 vteřiny.

http://aukro.cz/hodinky-longine-conquest-crono-cal-l-330-i5977401538.html

post-18501-0-31881100-1455572928_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Bral jsi je nakonec, nebo jsi to nechal být? Přiznám se, že jsem si na ně také dělal zálusk, i když ne na základě tohoto vlákna (to jsem objevil až teď). Ovšem po předchozí špatné zkušenosti jsem se prozřetelně zeptal na délku tahu a dozvěděl se, že borec jej zkracoval na cca 18 cm zápěstí (a odebrané dílky již nemá), takže by mi s největší pravděpodobností neseděly. Taková perlička: Psal jsem mu zrovna ve chvíli, kdy hrál golf, takže jsem si na přeměření jeho zápěstí - a tudíž i odpověď - musel docela dlouho počkat. ;)

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Hehe, taky dobré. Já si chtěl původně natáčet budík. Ale když jsem zjistil, že by mi byly malé, tak jsem byl nakonec i rád, že nemusím, ačkoliv se mi líbily. :)

A navíc, i když to původně do poslední chvíle nevypadalo, jak nikdo nepřihazoval, nakonec šla cena ještě celkem dost nahoru. Když k tomu přidám bakšiš za případné odchycení na celnici a poplatek za lázně, které by nejspíš vyžadovaly, tak už by ta celková cena byla na můj vkus až příliš vysoko.

Odkaz ke komentáři

Ty Conquesty na Aukru jsem čekal za víc, ale ne o moc. Lidi jsou  fakt blázni, bůh ví jaké překvapení bude uvnitř...

Jsem zvědav, kde vyplavou, stejně tak ty JLC. Měl jsem svrbění, ale ten ciferník mne odradil, bál jsem se lišky na strojku.

Odkaz ke komentáři

Lidi jsou úplne sileny. Tohle je hnus. Kde jsou ty doby kdy vintage věci mely skvělý poměr cena/výkon... :-( tohle přenechám vintage zazranym šílencům.

Upraveno uživatelem vintage
Odkaz ke komentáři

Ty Conquesty na Aukru jsem čekal za víc, ale ne o moc. Lidi jsou  fakt blázni, bůh ví jaké překvapení bude uvnitř...

Jsem zvědav, kde vyplavou, stejně tak ty JLC. Měl jsem svrbění, ale ten ciferník mne odradil, bál jsem se lišky na strojku.

Ty JLC s touhle ref. mají snad každé druhé špatný cifr, co jsem tak koukal.

Odkaz ke komentáři

Jeden alert z aukra...

http://aukro.cz/vojenske-hodinky-heuer-s-automatickym-natahovanim-i5994955384.html

Luneta je snad z TH Formula.

Přečmáraný nápis Quartz, samo nepůvodní korunka

Automat stroj...

A ty Mercedes ručky mají taky jiný odstín lumi jak cifr.

Všechno špatně.

Prodejce to sice píše, ale stejně...

EDIT: Je to ref. 980.026, stačí si to vygooglit.

post-21738-0-82370900-1455738160_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...