African Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Tak to jiste nase... Nectete pozorne, panove. Diagnosa byla: vadny pin rotoru. Na fotce je to ten nejmensi bazmek. Pero a ty ostatni veci se meni pri kazdem celkovem servisu bez ohledu na to, jak funguji. Presne podle te brozurky od Rolexu. Ted ta cena. Trochu si zapocitejte. Ciselnou hodnotu souctu uhlu trojuhelniku ve stupnich vynasobte jednou a jednou ctvrtinou. Z vysledku udelejte druhou odmocninu a tu nasobte 103. Kdyz k tomu pak pripoctete "petku", vite, kolik presne za servis vysolil. Tak to jiste nase... Nectete pozorne, panove. Diagnosa byla: vadny pin rotoru. Na fotce je to ten nejmensi bazmek. Pero a ty ostatni veci se meni pri kazdem celkovem servisu bez ohledu na to, jak funguji. Presne podle te brozurky od Rolexu. Ted ta cena. Trochu si zapocitejte. Ciselnou hodnotu souctu uhlu trojuhelniku ve stupnich vynasobte jednou a jednou ctvrtinou. Z vysledku udelejte druhou odmocninu a tu nasobte 103. Kdyz k tomu pak pripoctete "petku", vite, kolik presne za servis vysolil. Kristova noho, tebe bych chtěl mít doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 25 litru je dost penez (snad jsem se z hlavy nesek). jakou mas zaruku? predpokladam, ze rok, jak je v nasem vopicakove zvykem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekP Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 15010,- nebo jsem antimatematik... Velmi spravne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 ZdenekP....ty jsi na důchodě, že :-))) Takové pohádkové hádanky :-)))Ale cena za servis přijatelná, ne-li parádní, vemu-li v potaz nynější servisní interval 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekP Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 (upraveno) Kristova noho, tebe bych chtěl mít doma... Vid? Ja sam to mam se sebou tezky. :-) Ale na druhou stranu je zname, ze servis hodinek stoji priblizne 10 % jejich ceny. Predstav si, ze mas ty nejobycejnejsi APcka v oceli a ceka Te solit 40T. 25 litru je dost penez (snad jsem se z hlavy nesek). jakou mas zaruku? predpokladam, ze rok, jak je v nasem vopicakove zvykem... No, z hlavy moc dobre nepocitas... Sice ve Vopicakove, ale dva roky. Coz je jako u novych, tehdy. Upraveno 6. srpna 2016 uživatelem ZdenekP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Ja na novy dostavam 5 let. Ale 2 roky na servis je pokrok. Zkusim si to hodit do Excelu, tydle kvízy jsou koření života! Nebo na to kaslu.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekP Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 S tim Excelem jsi mne rozesmal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Vid? Ja sam to mam se sebou tezky. :-) Ale na druhou stranu je zname, ze servis hodinek stoji priblizne 10 % jejich ceny. Predstav si, ze mas ty nejobycejnejsi APcka v oceli a ceka Te solit 40T. Já myslel kvůli těm tvým hádankám :-) Jinak že hodinky a jejich servis stojí nemalé peníze, tak na to už jsem za ta léta přišel také :-)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekP Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Já myslel kvůli těm tvým hádankám :-) Jinak že hodinky a jejich servis stojí nemalé peníze, tak na to už jsem za ta léta přišel také :-)... No jo. Mohl jsem taky napsat "vynasob mandel tisicem a pridej petku." Nebo "vezmi petinu delky vojenskeho kroku ...." Proste patnactka je takove dobre cislo. ... Legrace musi byt, pak zivot plyne zajimaveji a lehceji a je potreba si jej ozvlastnit malickostmi. "Necht nic neplyne nasilim", je psano v Talmudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 (upraveno) Souhlas :-) Těch patnáct se mi zdá adekvátních, jinak se samozřejmě mění vše dle postupu Rolex, nemyslím si že je to tahání peněz z kapes. Upraveno 7. srpna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekP Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Jeste ke kauze GMT - servis: hodinky se po delsim sledovani predchazeji o ca 2.8 s/den. Docela dobre, no ne? Poznamka: Na Rolexforums jsem si vsiml, ze se v posledni dobe nejak mnozi problemy samonatahu (zvuky, vibrace). Neco to signalisuje.... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Jeste ke kauze GMT - servis: hodinky se po delsim sledovani predchazeji o ca 2.8 s/den. Docela dobre, no ne? Poznamka: Na Rolexforums jsem si vsiml, ze se v posledni dobe nejak mnozi problemy samonatahu (zvuky, vibrace). Neco to signalisuje.... ?Je to jakž takž v normě, ale ja bych spokojený nebyl, když vím, že rolex tuhle odchylku umí za týden či dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Je to jakž takž v normě, ale ja bych spokojený nebyl, když vím, že rolex tuhle odchylku umí za týden či dva.já bych to hned hodil do popelnice ..... nechápu jak si rolex může dovolit větší odchylku než 0+/- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se