Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tano, kedf je 38mm malo, je cas nasadit dietu!

Ano :) .

Odesláno

Tak ty chrona vypadaj taky libově, tušil jsem, že to bude bicompax...docela se mi líbí i ta první varianta, ale je to zkreslující fotka, takže se uvidí až bude více živých fotek. Jaká bude cenovka u chrono verzí? 

Odesláno

Ano :) .

Nejlepsi to bude zkusit. Zkousel jsi igeny? Ty maji 38mm, ale s lunetou. Proto bych se nedivil, kdyby tyhle pusobily vetsi.

Kazdopadne musim rict, ze Junghans se mi libi jakym smerem se ubira. Pekne kousky napric modelovou paletou a zadne zasadni preslapy.

Odesláno

Nejlepsi to bude zkusit. Zkousel jsi igeny? Ty maji 38mm, ale s lunetou. Proto bych se nedivil, kdyby tyhle pusobily vetsi.

Kazdopadne musim rict, ze Junghans se mi libi jakym smerem se ubira. Pekne kousky napric modelovou paletou a zadne zasadni preslapy.

Nene, jeste nezkousel, zkusim to napravit hned jak bude nejaka prilezitost.

Odesláno

38mm pro vintazky bez lunety je az az... ideální velikost. Vždycky se musím smát když někdo udělá retro model s velikostí 42 a více. Vypadá to strasne....

Odesláno

U těch Handaufzugů je to nejen o úzkém pouzdru kolem sklíčka, ale i o velmi nízkém profilu celých hodinek, díky této kombinaci působí na ruce o dost větším dojmem.

PS: Cena za chorno verze je 1.990 EUR (cca 54.000 Kč)

Odesláno

38mm pro vintazky bez lunety je az az... ideální velikost. Vždycky se musím smát když někdo udělá retro model s velikostí 42 a více. Vypadá to strasne....

Amen bratre
  • po 3 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno

teď sem to vobjevil a je to teda naprostá paráda .... krásný vintáš placatý hodinky .... proč je to kuRva tak malý ? .... jsou super (voboje x ty druhé asi víc :D ) a závidím chcípákům

Odesláno

Tano-38 bude malo natuty. Igeny ti nekdy pujcim a zjistis to sam. Ja je nosit nemuzu,vypadaji na ruce jak damske hodinky. Jinak to chrono vypada paradne.

Odesláno (upraveno)

No na mě jsou jednak malé...a hlavně bych bral šedobéžovou verzi s indexy hodin, ne minut (ty by mohly být v tom venkovním okruží jako na černé verzi) a byly by ideál.

Upraveno uživatelem Lihard
Odesláno

Tano-38 bude malo natuty. Igeny ti nekdy pujcim a zjistis to sam. Ja je nosit nemuzu,vypadaji na ruce jak damske hodinky. Jinak to chrono vypada paradne.

Rad zkusim, take si myslim, ze 38 bude malo. Diky

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jsou parádní. Na velikost se bude dát zvyknout. Nicméně, stejně jako Prischera, zatím u mne vedou klasické bílé. Nicméně, tento retro kousek hodnotím jako velice povedený počin.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...