tano Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Tano, kedf je 38mm malo, je cas nasadit dietu!Ano . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Tak ty chrona vypadaj taky libově, tušil jsem, že to bude bicompax...docela se mi líbí i ta první varianta, ale je to zkreslující fotka, takže se uvidí až bude více živých fotek. Jaká bude cenovka u chrono verzí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Ano .Nejlepsi to bude zkusit. Zkousel jsi igeny? Ty maji 38mm, ale s lunetou. Proto bych se nedivil, kdyby tyhle pusobily vetsi. Kazdopadne musim rict, ze Junghans se mi libi jakym smerem se ubira. Pekne kousky napric modelovou paletou a zadne zasadni preslapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Nejlepsi to bude zkusit. Zkousel jsi igeny? Ty maji 38mm, ale s lunetou. Proto bych se nedivil, kdyby tyhle pusobily vetsi. Kazdopadne musim rict, ze Junghans se mi libi jakym smerem se ubira. Pekne kousky napric modelovou paletou a zadne zasadni preslapy.Nene, jeste nezkousel, zkusim to napravit hned jak bude nejaka prilezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 38mm pro vintazky bez lunety je az az... ideální velikost. Vždycky se musím smát když někdo udělá retro model s velikostí 42 a více. Vypadá to strasne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 U těch Handaufzugů je to nejen o úzkém pouzdru kolem sklíčka, ale i o velmi nízkém profilu celých hodinek, díky této kombinaci působí na ruce o dost větším dojmem. PS: Cena za chorno verze je 1.990 EUR (cca 54.000 Kč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 38mm pro vintazky bez lunety je az az... ideální velikost. Vždycky se musím smát když někdo udělá retro model s velikostí 42 a více. Vypadá to strasne....Amen bratre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 teď sem to vobjevil a je to teda naprostá paráda .... krásný vintáš placatý hodinky .... proč je to kuRva tak malý ? .... jsou super (voboje x ty druhé asi víc ) a závidím chcípákům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Taky mě štve velikost. Jinak jsou super hlavně ty druhý se světlým středem ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Tano-38 bude malo natuty. Igeny ti nekdy pujcim a zjistis to sam. Ja je nosit nemuzu,vypadaji na ruce jak damske hodinky. Jinak to chrono vypada paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 (upraveno) No na mě jsou jednak malé...a hlavně bych bral šedobéžovou verzi s indexy hodin, ne minut (ty by mohly být v tom venkovním okruží jako na černé verzi) a byly by ideál. Upraveno 22. března 2016 uživatelem Lihard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Tano-38 bude malo natuty. Igeny ti nekdy pujcim a zjistis to sam. Ja je nosit nemuzu,vypadaji na ruce jak damske hodinky. Jinak to chrono vypada paradne.Rad zkusim, take si myslim, ze 38 bude malo. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 38 je akorát Sou krásný, ale bojím se, že se ten vinatge vzhled okouká. U mě pořád vedou klasický bílý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 U Junghansu bych si fakt vybral. Maji pekne kousky a zase aspon designove trosku neco jineho. 38mm je cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) Patřím mezi chcípáky (186cm - 102kg, Ti dík YPO ), ruku mám 19 - 19,5 cm, takže tahle velikost je úplně parádní, moc povedený hodinky. Upraveno 23. března 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Jsou parádní. Na velikost se bude dát zvyknout. Nicméně, stejně jako Prischera, zatím u mne vedou klasické bílé. Nicméně, tento retro kousek hodnotím jako velice povedený počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se