Cyber Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 takže zakoupeny letenky a ubytování 7-10.4.2008 já + weiview, otevíráme společně láhev Ballantines Nevezmete ještě jednoho milce časomír do letadla?
safi Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 (upraveno) Weiview je ten setr přece. Irský Setr Weiview: http://forum.chronomag.cz/index.php?showuser=1707 to boo-beek - bylo to náhlé a impulsivní rozhodnutí. Jakmile jsme se rozhodli, tak jsem to postnul Upraveno 22. února 2008 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 Nevezmete ještě jednoho milce časomír do letadla? Letíme Swiss Airlines..podívej se na ten termín na letusku.cz :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 (upraveno) Takže nás jede šest (NnG, Milis, oldblack, kubson a já) mikrobusem v termínu 8. - 11. 4. Ubytování single room dvě noci v hotelu v Německu se snídaní 40 km od Baselu, kde se setkáme a společně ubytujeme a pokecáme a popijeme s hciq, maiselem a mechanem. Předpokládaná cena kolem pěti tisíc za ubytování a dopravu, nějaké volné vstupenky jsou slíbené. Uvolnilo se jedno místo, pokud má někdo zájem, ozvěte se. Upraveno 28. února 2008 uživatelem Kamil
safi Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Takže nás jede šest (NnG, Milis, oldblack, kubson a já) mikrobusem v termínu 8. - 11. 4. Ubytování single room dvě noci v hotelu v Německu se snídaní 40 km od Baselu, kde se setkáme a společně ubytujeme a pokecáme a popijeme s hciq, maiselem a mechanem. Předpokládaná cena kolem pěti tisíc za ubytování a dopravu, nějaké volné vstupenky jsou slíbené. Uvolnilo se jedno místo, pokud má někdo zájem, ozvěte se. hele to by jsme se mohli nejak sejít?
old black Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Takže nás jede šest (NnG, Milis, oldblack, kubson a já) mikrobusem v termínu 8. - 11. 4. Ubytování single room dvě noci v hotelu v Německu se snídaní 40 km od Baselu, kde se setkáme a společně ubytujeme a pokecáme a popijeme s hciq, maiselem a mechanem. Předpokládaná cena kolem pěti tisíc za ubytování a dopravu, nějaké volné vstupenky jsou slíbené. Uvolnilo se jedno místo, pokud má někdo zájem, ozvěte se. Možná se Ti uvolní ještě jedno, mám nutkání jet po vlastní ose!
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Možná se Ti uvolní ještě jedno, mám nutkání jet po vlastní ose! Kdybys mě vzal za sebe, mohli bychom ušetřit! A komu jsi to půjčoval, co to na tom sedí za homelessáka?
old black Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 Kdybys mě vzal za sebe, mohli bychom ušetřit! A komu jsi to půjčoval, co to na tom sedí za homelessáka? Jedno vím jistě - my dva se tam nevejdeme
Patrik Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Když jsem byl u nich na návštěvě, jezdil jsem se koupat z Německa do Německa přes Basel (k vzájemnému vzteku mému i švýcarských celníků) do Weil am Rhein - Jéje, tak to jsem měl podobnou zkušennost. Před 2 lety jsem byl pracovně v Basileji a protože jsme už nemohli sehnat ubytování, bydleli jsme v Německu a to navíc na dvou místech. Mám ten dojem že šéf a šéfová právě bydleli právě tam a my jsme byli v nějakém Berg- nebo Burgněco, nebo jak se ta díra jmenovala :-). A každé ráno (byli jsme tam týden) hezky pěkně nejdřív pro šéfy (pěkně přes Švýcarskou hranici), pak s nima do Basileje, večer je nejdřív odvést domů a pak hezky přes švýcarskou hranici k nám. Děs, jak viděli českou SPZ, vždycky nás stavěli, byl to docela vopruz. Šak jsem si s nima díky mojí řidičské "nedokonalosti" trochu zalaškoval - vyjímečně jsem řídil já, protože kolegové trošku bumbali. No a protože celnice byla do kopce a auto před námi stavěli taky, tak jsem k nim hezky "doskákal", no sranda. Odstavili nás (do odstavného pruhu jsem jel sice na jedničku ale asi 5000 otáček :-)) a jali se prověřovat naše pasy. Pak pokládali takové všetečné dotazy, jako jestli jsem nepil a jestli jsem opravdu nepil, kam jedu,.... No, nakonec nás stejně museli pustit, ale radost z toho asi neměli :-)
rorda Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Jo, neni nad pěkný zážitky ... Původně jsem se chtěl letos taky vypravit, jel bych s váma, ale v tu dobu budu mít starosti jinačího charakteru, takže bohužel ...
safi Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 (upraveno) Tak jsem poslal pár mailíků některým firmám, které se zúčastní tohoto veletrhu, zda-li by si na mě neudělali trochu času a nezodpověděli mi pro čtenáře chronomagu pár mých dotěrných otázek. Zatím jsem oslovil Zenith, Nomos a Glashuette Original. tak uvidíme co mi napíšou. Pokud budou reakce příznivé, tak se můžete za měsíc a kousek těšit na zajímavé čtení. Návrhy na otázky vítány :-) + cca 6 daších, většinou top značky :-) Upraveno 2. března 2008 uživatelem ¨safi
Patrik Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Některé značky dělají "zájezdy" i na jakousi "obhlídku továrny", Někdy je třeba se domluvit s distributorem z "vlastní" země, někdy je možné se domluvit přímo na stánku. Já byl takhle u Maurice Lacroix, ale je fakt, že jsem dělal u distributora zde v Česku, ale můžete zkusit se zeptat, třeba by to mohli zařídit. Jinak jet do Basileje na jeden, dva dny, je málo. Já tam byl 5 dní a stejně to bylo málo :-)
safi Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Některé značky dělají "zájezdy" i na jakousi "obhlídku továrny", Někdy je třeba se domluvit s distributorem z "vlastní" země, někdy je možné se domluvit přímo na stánku. Já byl takhle u Maurice Lacroix, ale je fakt, že jsem dělal u distributora zde v Česku, ale můžete zkusit se zeptat, třeba by to mohli zařídit. Jinak jet do Basileje na jeden, dva dny, je málo. Já tam byl 5 dní a stejně to bylo málo :-) Nechceš prosím nahrát na chronomag nějaké fotky? Já jsem před nějakou dobou o tom uvažoval, ale nějak nebyl čas
Patrik Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 No, zkusím se mrknout, jestli nějaké najdu, ale moc toho nebylo, teď mám k dispozici jen tuhle.
safi Odesláno 3. března 2008 Nahlásit Odesláno 3. března 2008 Takže se mi ozvaly už nějaké firmy a máme domluvené s Hublotem a s Paul Picot, že se od nás nechají pro čtenáře Chronomag fóra dobrovolně vyzpovídat. Odepsal i Chopard, ale tam se bohužel termínově nesejdeme :-(
Návštěvník Kamil Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 Takže se mi ozvaly už nějaké firmy a máme domluvené s Hublotem a s Paul Picot, že se od nás nechají pro čtenáře Chronomag fóra dobrovolně vyzpovídat. Odepsal i Chopard, ale tam se bohužel termínově nesejdeme :-( Asi bychom potřebovali nějaké lístky, nenabízel ti někdo? A kontaktoval jsi UN?
safi Odesláno 4. března 2008 Nahlásit Odesláno 4. března 2008 Asi bychom potřebovali nějaké lístky, nenabízel ti někdo? A kontaktoval jsi UN? Lístky jsem nesháněl, budu si je kupovat normálně. UN jsem kontaktoval, zatím nic. Zkusím to zítra z jiného mailu. Jinak máme s Irským Setrem Weiview domluvené ještě jedno velmi zajímavé interview, ale zatím nebudu prozrazovat , ale už ted se můžete těšit na pravděpodobně velmi zajímavý rozhovor
Chronoland Odesláno 23. března 2008 Nahlásit Odesláno 23. března 2008 Tak uz mam 3 dnovy pobyt zabezpeceny aj ja...konecne...tesim sa
Návštěvník Kamil Odesláno 25. března 2008 Nahlásit Odesláno 25. března 2008 (upraveno) Tak už máme domluvené nějaké návštěvy: Thanks for your email and your interest in Ulysse Nardin and its products. I suggest a meeting of approx. 30 minutes Wednesday April 9th at 12.30. We appreciate your interest in our Victorinox Swiss Army Watch brand. In order to know more about your community and to show you our entire watch collection and novelties we would be interested in meeting you in Basel as follows: Wednesday, April 9 at 2.00 p.m. Upraveno 25. března 2008 uživatelem Kamil
Návštěvník YPO Odesláno 25. března 2008 Nahlásit Odesláno 25. března 2008 Tak už máme domluvené nějaké návštěvy: Thanks for your email and your interest in Ulysse Nardin and its products. I suggest a meeting of approx. 30 minutes Wednesday April 9th at 12.30. čepici a tah ---- nezapomeň
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se