Přejít na obsah

Baselworld 2008

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Termín výstavy je od čtvrtka 3. dubna do středy 10. dubna 2008.

Zjišťoval jsem ceny letenek přímo od Swiss Airlines, zatím vychází velmi příznivě, ale to dlouho nevydrží. Pokud bychom letěli v pondělí 7. odpoledne tam a ve středu 9. navečer zpátky, byla by cena pod tři tisíce se všemi poplatky. V jiných termínech jsou ceny mnohem vyšší. Připočteme-li ubytování a dopravu, dostali bychom se na cenu kolem 5ti tisíc na osobu. Jenže letenky je potřeba závazně rezervovat ASAP. Já bych docela jel, jestli se někdo chcete přidat, jsem ochoten všechno zorganizovat.

Tak přemýšlejte, ale rychle! :)

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já tam budu, ale pracovně, tudíž s odvozem...

Vím ale o lidech, kteří tam jezdí každej rok s tím, že se dopraví a ubytujou na německý hranici, odkud pak každej den přejíždějí vlakem až do Basileje a večer zase zpátky. Dušujou se, že levnějši už to nejde + jízda švýcarským vlakem je požitek na celej život.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Já tam budu, ale pracovně, tudíž s odvozem...

Vím ale o lidech, kteří tam jezdí každej rok s tím, že se dopraví a ubytujou na německý hranici, odkud pak každej den přejíždějí vlakem až do Basileje a večer zase zpátky. Dušujou se, že levnějši už to nejde + jízda švýcarským vlakem je požitek na celej život.

Tak jsme spali minule v Německu, jenže cesta autem není žádná zábava. :(

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jel bych.

Tech 5K je tedy mysleno komplet cesta + bydleni?

To zni celkem slusne ;)

Jo, jo, měli bychom se do toho vejít. Předpoklad je, zarezervovat a částečně zaplatit už teď!

Návštěvník Kamil
Odesláno
No problemo, to by melo jit zvladnout. Holt budu muset prodat nejaky hodinky :D

Jenže to tě vyjde draho, určitě si tam nějaké nové vybereš! :lol2:

Odesláno
Jenže to tě vyjde draho, určitě si tam nějaké nové vybereš! :lol2:

Ja uz mam vybrano - Junhans Max Bill Chronoscope, totalnich low endu uz mam dost, je cas prejit do kategorie 1K USD + :) - ale jaksi... me ceka lyzarsky vycvik polovicky, ktrera se rozhodla ze ji tuhle zimu musim naucit lyzovat. A v ceskych horach odmitam, takze hodinky budou az za pul roku, az nam vyplatej bonusy :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
A jak se dostaneme do Ženevy?

To bychom museli autem, tak snad další rok. A jen do Baselu nepojedeš?

Odesláno
To bychom museli autem, tak snad další rok. A jen do Baselu nepojedeš?

Určitě jedu, jen zatím přemýšlím, co si tím letadlem pomůžeme.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Určitě jedu, jen zatím přemýšlím, co si tím letadlem pomůžeme.

Nemusíme jet osm hodin tam a osm hodin zpátky a nebudeme po cestě jak rozlámaní.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Moji příbuzní bydlí v Grenzach-Wyhlen (je tam přechod do Baselu). Možná, že je opravdu lepší jet autem. Teta v Baselu pracuje. Podle cenových relací místní říkají, že nejlepší je bydlet ve Francii, pracovat ve Švýcarsku a nakupovat v Německu. Když jsem byl u nich na návštěvě, jezdil jsem se koupat z Německa do Německa přes Basel (k vzájemnému vzteku mému i švýcarských celníků) do Weil am Rhein - je tam skvělý krytý Aquapark a je to poslední sjezd na německé straně dálnice do Baselu. Ve Švýcarsku bývá zpravidla levnější benzín, zato nafta je dražší než v Německu. Nejlevnější franky ve směnárně se dají pořídit na basilejském nádraží. Snad vám to k něčemu bude. Užíjte si to, ale já v té době zpravidla nemůžu. :crying_anim02:

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

takže zakoupeny letenky a ubytování 7-10.4.2008 já + weiview, otevíráme společně láhev Ballantines

Upraveno uživatelem ¨safi
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
takže zakoupeny letenky a ubytování 7-10.4.2008 já + weiview, otevíráme společně láhev Ballantines

Můžeš to upřesnit? Nějak jsem to nepobral. Co nebo kdo je weiview?

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Jestli budou penize, tak pojedu autem :)

Jestli nebudou, tak nepojedu vubec. :D

Ale vidim to tak, ze spis pojedu...

Kdybych jel, prijimam objednavky na misto ve voze...

PS: Safi, mohli jste dat vedet :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...