Přejít na obsah

Baselworld 2008

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak už máme domluvené nějaké návštěvy:

Thanks for your email and your interest in Ulysse Nardin and its products. I suggest a meeting of approx. 30 minutes Wednesday April 9th at 12.30.

We appreciate your interest in our Victorinox Swiss Army Watch brand. In order to know more about your community and to show you our entire watch collection and novelties we would be interested in meeting you in Basel as follows: Wednesday, April 9 at 2.00 p.m.

Hele, vím že jsi jiného vyznání než já, ale vzhledem k rozrůstající se místní rodině velkého B, nešlo by se tam dostat i k nim?

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fretka je proti tobě pecivál,klobouk dolů :smile_anim:

Odesláno

Zde je seznam firem a nezávislých hodinářů, s jejichž zástupci máme domluvené "novinářské" interview pro chronomag

Kari Voutilainen - nezávislý hodinář

Vianney Halter - nezávislý hodinář

Hublot

Chopard

Ulysse Nardin - tady by to chtělo nějak zkoordinovat

Nomos

Piaget

Návštěvník Kamil
Odesláno

Novinářské? Jak jsi je oslovoval, to bylo po dohodě s Chronomagem?

Odesláno (upraveno)
Novinářské? Jak jsi je oslovoval, to bylo po dohodě s Chronomagem?

to "novinářské" ber v uvozovkách..jednoduše jsem jim napsal, že jsem jeden z core members z chronomagu a že bych rád pro ostatní členy s nimi udělal krátké interview a dal jsem jim odkazy na nějaké mé články na chronomagu i na fóru. Tím, že jsem nevystupoval jako oficiální zástupce chronomagu, ale pouze jako jeden z členů fóra, tak jsem si nic s nikým nedomlouval.

Lístky a ostatní náklady si platím sám :-)

Upraveno uživatelem ¨safi
Návštěvník Kamil
Odesláno

Myslím, žes to měl koordinovat s námi. Nebo se minimálně domluvit předem.

Odesláno (upraveno)
Myslím, žes to měl koordinovat s námi. Nebo se minimálně domluvit předem.

Kamile, už před měsícem jsem zde uveřejnil informaci o některých firmách, se kterými se pokouším domluvit si interview i v několika dalších vláknech jsem naznačoval, takže z toho nedělám tajnosti.

• po 2 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno

Pánové docela Vám závidím ...... teď jsem si projížděl novinky v UN stáji a bude se na co koukat ..... tak snad příští rok jestli mě netrefí šlak :)

těším se na nějaký článek,foto nebo video ;)

Odesláno
Pánové docela Vám závidím ...... teď jsem si projížděl novinky v UN stáji a bude se na co koukat ..... tak snad příští rok jestli mě netrefí šlak :)

Neboj, pokusím se ti přivézt tu UN čepici :-)

Odesláno
Hele, vím že jsi jiného vyznání než já, ale vzhledem k rozrůstající se místní rodině velkého B, nešlo by se tam dostat i k nim?

Dovezu ti Brajtlí katalog ( jestli najdu jejich stánek :D ) a pak ti ho osobně předám i s tím vypáleným metalovým CDčkem ;)

Odesláno

Vloni měl Breitling velký uzavřený stánek s akváriem ve stěně, dovnitř pouštěli jen objednané návštěvy a u pultíku rozdávali jen minikatalog 5 x 5 cm :( .

Odesláno
Vloni měl Breitling velký uzavřený stánek s akváriem ve stěně, dovnitř pouštěli jen objednané návštěvy a u pultíku rozdávali jen minikatalog 5 x 5 cm :( .

Mam u nich stretnutie v nedelu :)

Odesláno

Co blázníš YPO? Tan nejlepčí model UN jsi už koupil (fak pěkný hodinky). To ostatní je obr divočina :-) .

Odesláno
Dovezu ti Brajtlí katalog ( jestli najdu jejich stánek :D ) a pak ti ho osobně předám i s tím vypáleným metalovým CDčkem ;)

Už sem myslel že jsi na mě zapoměl! Hrooozně se na to těším ;)

Odesláno (upraveno)

Prvni dojmy z Baselwordlu - velmi zajimave, cloveka az obcas mrazilo z mnozstvi neskutecneho luxusu koncentrovaneho na jednom miste. Ono se to nezda, ale po case to zacne trochu psychycky deptat. K videni byla hromada peknych kousku - nezavisli hodinari, model Freak od UN, nove modely z rady L.U.C od Chopard. Pristupy jednotlivych firem byly vetsinou velmi sympaticke, takze mame dostatek materialu, ktere postupne budeme davat na forum.

Zazili jsme jsem dva mensi soky:

1) lehce ostrejsi pristup od pani z UN (Kamil mel podobnou zkusenost). Nastesti pani po case celkem roztala a atmosfera se hodila do te vice pratelstejsi

Druhy sok jsem zazil, kdyz pan, ktery nam predvadel novy model, s nim zacal mlatit o desku stolu a pak o hranu stolu a nakonec s nim zacal rypat do sklenice..... v tu chvili se ve me krve nedorezal

Jinak tredy jsou nasledujici:

- hodinky rostou, prumer 45mm nnei nicim neobvyklym, hodinky s prumerem 48mm jsou castejsi

- stale casteji se prosazuji tahy z gumy. Kupodivu vsechny voni nadherne po vanilce. Asi se casem pokusim nejaky si koupit

- stale casteji se prosazuje kombinace zlato a guma

- muzeme se tesit na nove materialy pouzivane nejen na pouzdra, ale i v kalibrech - vice ale v jednotlivych clancich.

Návštěvník YPO
Odesláno
Zazili jsme jsem dva mensi soky:

1) lehce ostrejsi pristup od pani z UN (Kamil mel podobnou zkusenost). Nastesti pani po case celkem roztala a atmosfera se hodila do te vice pratelstejsi

jo jo u UN jsou drsní :D

Odesláno
jo jo u UN jsou drsní :D

ale nakonec se atmosfera uklidnila. Jinak probral jsem s nimi ten tvuj problem se zarucni kartou. Podle toho co mi rikala je mozne, ze dojde ke ztrate originalni zarucni karty. V tom pripade ma ale obchodnik povinnost s nimi pripad konzultovat - tedy i to zda-li muze vystavit nahradni kartu. Jinak ji muzu poslat foto pokud budes chtit.

Návštěvník YPO
Odesláno
ale nakonec se atmosfera uklidnila. Jinak probral jsem s nimi ten tvuj problem se zarucni kartou. Podle toho co mi rikala je mozne, ze dojde ke ztrate originalni zarucni karty. V tom pripade ma ale obchodnik povinnost s nimi pripad konzultovat - tedy i to zda-li muze vystavit nahradni kartu. Jinak ji muzu poslat foto pokud budes chtit.

pošli jim co chceš ;) .... Precisty jsou lepší :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...