Přejít na obsah

Baselworld 2008

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jeden z nejlepších stánků měl Cuervo y Sobrinos- byl ve tvaru kubánskýho domu, a kromě celkem solidních hodinek ( mimochodem každý kus je dodáván ve funkčním humidoru ), tam byly nááááádherný (snad) kubánky a jedna z nich tam celou dobu ručně balila doutníky. :thumbsup_anim:

Odesláno
Jeden z nejlepších stánků měl Cuervo y Sobrinos- byl ve tvaru kubánskýho domu, a kromě celkem solidních hodinek ( mimochodem každý kus je dodáván ve funkčním humidoru ), tam byly nááááádherný (snad) kubánky a jedna z nich tam celou dobu ručně balila doutníky. :thumbsup_anim:

Ten byl dost zajímavý..na JLC jsem nenarazil :crying_anim02:

Odesláno
lehce ostrejsi pristup od pani z UN (Kamil mel podobnou zkusenost). Nastesti pani po case celkem roztala a atmosfera se hodila do te vice pratelstejsi

Tak nevím... buď to byla dočista stejná paní jakou jsem potkal já, nebo jsou tam drsní všichni. Byla odbarvená s vlasama po ramena a jmenovala se Susanne Hurni? Ta byla hustá i na nás - ze začátku.

Odesláno
Tak nevím... buď to byla dočista stejná paní jakou jsem potkal já, nebo jsou tam drsní všichni. Byla odbarvená s vlasama po ramena a jmenovala se Susanne Hurni? Ta byla hustá i na nás - ze začátku.

Jak hustá? To vám nějak nadávala???? :D :D :D Já jsem takovej submisivní, ještě, že jsem tam nejel, to by mě položilo...

Odesláno
Jak hustá? To vám nějak nadávala???? :D :D :D Já jsem takovej submisivní, ještě, že jsem tam nejel, to by mě položilo...

Ale nééé... tak dobrý to zase nebylo, že by nám tam hodinky předváděla profi domina :D Ale byla strašně po švýcarsku nepříjemná a studená - dokud nezjistila, že rozeznáme setrvačku od stěžejky, pak už to šlo jako po másle.

Odesláno
Ale nééé... tak dobrý to zase nebylo, že by nám tam hodinky předváděla profi domina :D Ale byla strašně po švýcarsku nepříjemná a studená - dokud nezjistila, že rozeznáme setrvačku od stěžejky, pak už to šlo jako po másle.

Jo tak to je přesně ona :-)

Návštěvník YPO
Odesláno
Moje troška do mlýna: na obrázku vpravo je vidět (špatně) , jak švýcarská domina zpracovává nátlakovou skupinu Chronomagu.

vy mě s touhle firmou budete furt rozčilovat ......... :D

Odesláno (upraveno)
Měli ze všech v Bázlu tu nejlepší dominu... :whip: :whip: :whip:

Tak nějak :-) na její obranu musím říci, že toho po technické stránce věděla opravdu hodně.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno (upraveno)
Dva z našich kolegů u UN, těsně před meetingem se stejnou Susanne Hurni, nakonec byla příjemná.:)

Viktor a kdopak je ten druhý?

Viktore, kdepak je kravata? :huh: :o ;) :P

Upraveno uživatelem ¨safi
Návštěvník Kamil
Odesláno
Viktor a kdopak je ten druhý?

NnG

Mimochodem následná cesta do Itálie dopadla výborně včetně nákupů.:) Asi se pochlubí nový majitel. :thumbsup_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ještě pár fotek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...