xlaque Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2008 Safi,mohol by si mi pls nejake Jégre ? Hlavne z tych novšich ako napr Amvox 3
Malaket Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Jeden z nejlepších stánků měl Cuervo y Sobrinos- byl ve tvaru kubánskýho domu, a kromě celkem solidních hodinek ( mimochodem každý kus je dodáván ve funkčním humidoru ), tam byly nááááádherný (snad) kubánky a jedna z nich tam celou dobu ručně balila doutníky.
safi Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Jeden z nejlepších stánků měl Cuervo y Sobrinos- byl ve tvaru kubánskýho domu, a kromě celkem solidních hodinek ( mimochodem každý kus je dodáván ve funkčním humidoru ), tam byly nááááádherný (snad) kubánky a jedna z nich tam celou dobu ručně balila doutníky. Ten byl dost zajímavý..na JLC jsem nenarazil
farářskej Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 lehce ostrejsi pristup od pani z UN (Kamil mel podobnou zkusenost). Nastesti pani po case celkem roztala a atmosfera se hodila do te vice pratelstejsi Tak nevím... buď to byla dočista stejná paní jakou jsem potkal já, nebo jsou tam drsní všichni. Byla odbarvená s vlasama po ramena a jmenovala se Susanne Hurni? Ta byla hustá i na nás - ze začátku.
farářskej Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Safi,mohol by si mi pls nejake Jégre ? Hlavne z tych novšich ako napr Amvox 3 JLC jsou jenom na ženevským SIHH...
New Milis Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Tak nevím... buď to byla dočista stejná paní jakou jsem potkal já, nebo jsou tam drsní všichni. Byla odbarvená s vlasama po ramena a jmenovala se Susanne Hurni? Ta byla hustá i na nás - ze začátku. Jak hustá? To vám nějak nadávala???? :D Já jsem takovej submisivní, ještě, že jsem tam nejel, to by mě položilo...
farářskej Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Jak hustá? To vám nějak nadávala???? :D Já jsem takovej submisivní, ještě, že jsem tam nejel, to by mě položilo... Ale nééé... tak dobrý to zase nebylo, že by nám tam hodinky předváděla profi domina Ale byla strašně po švýcarsku nepříjemná a studená - dokud nezjistila, že rozeznáme setrvačku od stěžejky, pak už to šlo jako po másle.
safi Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Ale nééé... tak dobrý to zase nebylo, že by nám tam hodinky předváděla profi domina Ale byla strašně po švýcarsku nepříjemná a studená - dokud nezjistila, že rozeznáme setrvačku od stěžejky, pak už to šlo jako po másle. Jo tak to je přesně ona :-)
mechano Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Moje troška do mlýna: na obrázku vpravo je vidět (špatně) , jak švýcarská domina zpracovává nátlakovou skupinu Chronomagu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skeleton Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Takhle zdalky vypada jako zpevacka Cher ... nekde v pristavu
kubson Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 na fotce vpravo v patře.. Cher na rozdíl od nás k nardénům nepustili
Návštěvník YPO Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Moje troška do mlýna: na obrázku vpravo je vidět (špatně) , jak švýcarská domina zpracovává nátlakovou skupinu Chronomagu. vy mě s touhle firmou budete furt rozčilovat .........
safi Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 vy mě s touhle firmou budete furt rozčilovat ......... Budeme a pořád
farářskej Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Měli ze všech v Bázlu tu nejlepší dominu... :whip:
safi Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) Měli ze všech v Bázlu tu nejlepší dominu... :whip: Tak nějak :-) na její obranu musím říci, že toho po technické stránce věděla opravdu hodně. Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem ¨safi
Návštěvník Kamil Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Dva z našich kolegů u UN, těsně před meetingem se stejnou Susanne Hurni, nakonec byla příjemná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 (upraveno) Dva z našich kolegů u UN, těsně před meetingem se stejnou Susanne Hurni, nakonec byla příjemná. Viktor a kdopak je ten druhý? Viktore, kdepak je kravata? Upraveno 11. dubna 2008 uživatelem ¨safi
Návštěvník Kamil Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Viktor a kdopak je ten druhý? NnG Mimochodem následná cesta do Itálie dopadla výborně včetně nákupů. Asi se pochlubí nový majitel.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Ještě pár fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Pěkné fotky. Ta druhá je u stánku Doxy?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se