People Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 (upraveno) People NA HRAD! edit. Mna tento clanok fakt velmi potesil. V noci som ma nakupovaci zachvat a kupil som 7 strapov. Upraveno 15. února 2016 uživatelem People
Karussell Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Moc pěknej článek, díky za fajn čtení!
long Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Díky za hezký podnětný příspěvekZajímavé.Jen škoda dvou exotu a její nesmyslných příspěvků, moderátor by to mohl prokázat.:-)
AKUC Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 vďaka za príspevok, bolo to užitočné čítanie
bandicoot Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Pěkný. Mně se do toho vždycky motal další pojem "Rhino", ale co jsem pochopil, tak Rhino je původně značka, která vyráběla Zulu strapy a trochu víc se vžila.
Frantik Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Diky za clanek. Ja zkousel NATO snad na všech hodinkách a nikdy to nedopadlo. Vzdycky jsem se utvrzoval, ze to vypada super, ale po jednom dni to muselo dolu :-)Ale jeho uzitecnost, pohodlnost a to, proc vznikl, respektuju.
m.n. Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 V 16. 2. 2016 v 10:59, Frantik napsal: Vzdycky jsem se utvrzoval, ze to vypada super, ale po jednom dni to muselo dolu :-) A proč? No protože je to hnusné. Ale tak když jsou lidi schopni chodit po městě v maskáčích... Článek dobrý, fakta o vzniku jsem neznal, díky.
Kristian.nov Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Tak ještě nám ke kompletce chybí tzv. NATO RAF... Ale o historii a původu vzniku nevím nic, třeba někdo doplní.
lub Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 díky Daemone. mám zrovna nato-strap-periodu a tak jsem začal na foru hledat jedno užitečný vlákno a narazil na tohle tvé.strapů mám spoustu a po zkušenostech s různou kvalitou jsem spokojen s prodejcem sectime - super materiál textilu a tvar hardware. na druhou stranu jsem nikdy nepřišel na chuť zulu strapu kvůli těm širokým okám - konec řemenu nedrží kde má, pořád se uvolňuje nebo někde trčí, akorát k vzteku. docela by mě zajímaly zkušenosti ostatních se zulu, jak ho zapínaj aby držel.
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Ja to mam se zulu podobne. Nutno rict, ze jsem zkusil jeden. Byl trosku tlustsi, takze procpat ho stezejkama dalo praci a ta siroka oka - presne jak pises. Akorat ke zlosti. Nejradsi mam asi to NATO RAF - pokud se to tak oznacuje. To je to na obrazku vys, s jednou sponou a hotovo. Byvaji obcas trosku kratsi, takze se ten konec nemusi ohybat. Ale nutno dodat, ze co jsem poridil nato z Timefactors, tak to je vazne pecka. Je trosku drazsi, ale rozhodne stoji za to. Ta latka a spony jsou dokonale. Nebal bych se to prirovnat ke kvalite nato od Omegy - to jsem mel na ruce ale jen jednou. Upraveno 31. března 2016 uživatelem AndyAaron
michal.s Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Děkuji za pěkný článek! Konečně jsem mám jasno. Ještě se zeptám na osičky (doufám že jsem to nazval správně), ty se používají standart od řemenu nebo tahu , nebo se k k NATO strapu dodávají silnější?
Pavel K. Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 V 15. 2. 2016 v 15:46, Bembeg napsal: Jaká motýlová spona?- To mi hlava nebere!Možná toto
Porsche_911 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Díky moc za zajímavý článek, neznal jsem historii.
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 V 2. 4. 2016 v 8:14, michal.s napsal: Děkuji za pěkný článek! Konečně jsem mám jasno. Ještě se zeptám na osičky (doufám že jsem to nazval správně), ty se používají standart od řemenu nebo tahu , nebo se k k NATO strapu dodávají silnější?Stezejky nechavam ty co byly, ale muzes na to dokoupit i nove. Nevidim ale extra duvod.
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 V 2. 4. 2016 v 11:40, Pavel K. napsal: Možná toto 2pceclasp2.jpg 2pceclasp.jpgTohle by spoustu veci vysvetlovalo, ale uz to neni NATO, ale jen nylonovej dvoudilnej remen. Takze puvodni funkci nato remene to neplni. Ale asi tohle puvodne myslel.
michal.s Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 V 2. 4. 2016 v 12:52, AndyAaron napsal: Stezejky nechavam ty co byly, ale muzes na to dokoupit i nove. Nevidim ale extra duvod.Díky, samozřejmě nové jsou zbytečné, jen si myslím že je tam jiný směr namáhání a stěžejky by mohly být silnější.. Jestliže to ale funguje nemá smysl do toho rýpat.
Tommek Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Velmi zajímavý článek, neznal jsem uplnou historii...
Tondaa73 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 ...teprve dnes jsem objevil tohle vlákno...NATO nosím rád, takže díky za info...
Vagif Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Zajimavý článek. Četl jsem na jediném dechu. Děkují za informaci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se