Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky za hezký podnětný příspěvek

Zajímavé.

Jen škoda dvou exotu a její nesmyslných příspěvků, moderátor by to mohl prokázat.:-)

Odesláno

Diky za clanek. Ja zkousel NATO snad na všech hodinkách a nikdy to nedopadlo. Vzdycky jsem se utvrzoval, ze to vypada super, ale po jednom dni to muselo dolu :-)

Ale jeho uzitecnost, pohodlnost a to, proc vznikl, respektuju.

Odesláno
  V 16. 2. 2016 v 10:59, Frantik napsal:

Vzdycky jsem se utvrzoval, ze to vypada super, ale po jednom dni to muselo dolu :-)

A proč? No protože je to hnusné. Ale tak když jsou lidi schopni chodit po městě v maskáčích... :D

Článek dobrý, fakta o vzniku jsem neznal, díky.

• po měsíci...
Odesláno

díky Daemone. mám zrovna nato-strap-periodu a tak jsem začal na foru hledat jedno užitečný vlákno a narazil na tohle tvé.

strapů mám spoustu a po zkušenostech s různou kvalitou jsem spokojen s prodejcem sectime - super materiál textilu a tvar hardware.

na druhou stranu jsem nikdy nepřišel na chuť zulu strapu kvůli těm širokým okám - konec řemenu nedrží kde má, pořád se uvolňuje nebo někde trčí, akorát k vzteku. docela by mě zajímaly zkušenosti ostatních se zulu, jak ho zapínaj aby držel.

Odesláno (upraveno)

Ja to mam se zulu podobne. Nutno rict, ze jsem zkusil jeden. Byl trosku tlustsi, takze procpat ho stezejkama dalo praci a ta siroka oka - presne jak pises. Akorat ke zlosti. Nejradsi mam asi to NATO RAF - pokud se to tak oznacuje. To je to na obrazku vys, s jednou sponou a hotovo. Byvaji obcas trosku kratsi, takze se ten konec nemusi ohybat. Ale nutno dodat, ze co jsem poridil nato z Timefactors, tak to je vazne pecka. Je trosku drazsi, ale rozhodne stoji za to. Ta latka a spony jsou dokonale. Nebal bych se to prirovnat ke kvalite nato od Omegy - to jsem mel na ruce ale jen jednou.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Děkuji za pěkný článek! Konečně jsem mám jasno. Ještě se zeptám na osičky (doufám že jsem to nazval správně), ty se používají standart od řemenu nebo tahu , nebo se k k NATO strapu dodávají silnější?

Odesláno
  V 2. 4. 2016 v 8:14, michal.s napsal:

Děkuji za pěkný článek! Konečně jsem mám jasno. Ještě se zeptám na osičky (doufám že jsem to nazval správně), ty se používají standart od řemenu nebo tahu , nebo se k k NATO strapu dodávají silnější?

Stezejky nechavam ty co byly, ale muzes na to dokoupit i nove. Nevidim ale extra duvod.
Odesláno
  V 2. 4. 2016 v 12:52, AndyAaron napsal:

Stezejky nechavam ty co byly, ale muzes na to dokoupit i nove. Nevidim ale extra duvod.

Díky, samozřejmě nové jsou zbytečné, jen si myslím že je tam jiný směr namáhání a stěžejky by mohly být silnější.. Jestliže to ale funguje nemá smysl do toho rýpat.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...