Přejít na obsah

Breitling Navitimer

Vit

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Děkuji Vítku, já myslím, že ano, ve výhledu je ještě varianta Chronomat GMT, ale jak jsem psal výše, Tebe fotkami nedoženu, takže i nadále zůstanu věrný tomuto vláknu.

Ty, přeháníš, ty jsi mě svýma fotkama vyprovokoval ke koupi (byl to dost impulzivní nákup).

59c3797b-bae9-4eff-8863-7b7c119059ae_zps[/uR

Máš pravdu, myslel jsem, že je desítka jen na lunetě a odráží se z ní.

]

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, ale myslím, že rozhodně nemáš čeho litovat, naprosto předčily Tvé dosavadní modely. Tedy snad možná kromě FC Worldtimer, ty jsou prostě úžasné a chodím na ně koukat do Tvého vlákna. A navíc Navi Ti sedí parádně.

Odkaz ke komentáři

Díky, ale myslím, že rozhodně nemáš čeho litovat, naprosto předčily Tvé dosavadní modely. Tedy snad možná kromě FC Worldtimer, ty jsou prostě úžasné a chodím na ně koukat do Tvého vlákna. A navíc Navi Ti sedí parádně.

Davide, nelituju vůbec, jak říká klasik, jsem spokojenej parchant.

Odkaz ke komentáři

...Tak chlape obrovská gratulace a právě jsi rozhodl o mých dalších hodinká. Měl jsem asi 10x na ruce a nedovedl jsem se rozhodnout jestli 46 nebo 43 a tyhle sedí. Ruku mám zhruba stejnou jako ty takže není o čem... V pondělí vyrazím na nákup.

Tyhle brajtle jsou první Švýcary který jsem viděl a to je hodně dávno, typnul bych si že ještě za socíku a zamiloval jsem se....

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nakouknul jsem po delší době a je vidět, že se dostali do dobrých rukou, tvoje foto prezentace tohoto kousku je vážně skvělá a myslím, že s těmi B nakonec ještě nakazíš spoustu lidí :)

Děkuju, ty máš co mluvit ....   

... po sérii Tvých otek se to tu s Alpinou hezky rozjelo ...

post-1538-0-19031700-1459251649_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Děkuju, ty máš co mluvit ....   

... po sérii Tvých otek se to tu s Alpinou hezky rozjelo ...

Však to je taky dobře, když už mě tu někdo nazval místním ambassadorem Alpiny, tak tomu taky musím dostát a pořádně propagovat :)

Odkaz ke komentáři

Však to je taky dobře, když už mě tu někdo nazval místním ambassadorem Alpiny, tak tomu taky musím dostát a pořádně propagovat :)

Předpokládám, že jsi pouze zapálený blázen jako já a žádné tantiemy na tvůj účet neproudí.

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...