Vit Odesláno 28. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 (upraveno) Ta desítka je tam zase ... Upraveno 29. února 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Zahada brajtlovske desitky? Super fotka, zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Davide, gratuluju k rychlému a úspěšnému prodeji.Můžeme se zde brzo těšit na fotky většího brášky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Děkuji Vítku, já myslím, že ano, ve výhledu je ještě varianta Chronomat GMT, ale jak jsem psal výše, Tebe fotkami nedoženu, takže i nadále zůstanu věrný tomuto vláknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Moc krásné fotky parádních hodinek. Jen nechápu, co by mělo být špatně s tou desítkou. Vždyť je na všech fotkách podle mě stejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 (upraveno) Děkuji Vítku, já myslím, že ano, ve výhledu je ještě varianta Chronomat GMT, ale jak jsem psal výše, Tebe fotkami nedoženu, takže i nadále zůstanu věrný tomuto vláknu. Ty, přeháníš, ty jsi mě svýma fotkama vyprovokoval ke koupi (byl to dost impulzivní nákup). [/uR Moc krásné fotky parádních hodinek. Jen nechápu, co by mělo být špatně s tou desítkou. Vždyť je na všech fotkách podle mě stejně? Máš pravdu, myslel jsem, že je desítka jen na lunetě a odráží se z ní.] Upraveno 2. března 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Díky, ale myslím, že rozhodně nemáš čeho litovat, naprosto předčily Tvé dosavadní modely. Tedy snad možná kromě FC Worldtimer, ty jsou prostě úžasné a chodím na ně koukat do Tvého vlákna. A navíc Navi Ti sedí parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Díky, ale myslím, že rozhodně nemáš čeho litovat, naprosto předčily Tvé dosavadní modely. Tedy snad možná kromě FC Worldtimer, ty jsou prostě úžasné a chodím na ně koukat do Tvého vlákna. A navíc Navi Ti sedí parádně. Davide, nelituju vůbec, jak říká klasik, jsem spokojenej parchant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 ...Tak chlape obrovská gratulace a právě jsi rozhodl o mých dalších hodinká. Měl jsem asi 10x na ruce a nedovedl jsem se rozhodnout jestli 46 nebo 43 a tyhle sedí. Ruku mám zhruba stejnou jako ty takže není o čem... V pondělí vyrazím na nákup.Tyhle brajtle jsou první Švýcary který jsem viděl a to je hodně dávno, typnul bych si že ještě za socíku a zamiloval jsem se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1234 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 krasné fotky...ten detail je opravdu nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 krasné fotky...ten detail je opravdu nádherný Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Nakouknul jsem po delší době a je vidět, že se dostali do dobrých rukou, tvoje foto prezentace tohoto kousku je vážně skvělá a myslím, že s těmi B nakonec ještě nakazíš spoustu lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Nakouknul jsem po delší době a je vidět, že se dostali do dobrých rukou, tvoje foto prezentace tohoto kousku je vážně skvělá a myslím, že s těmi B nakonec ještě nakazíš spoustu lidí Děkuju, ty máš co mluvit .... ... po sérii Tvých otek se to tu s Alpinou hezky rozjelo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Děkuju, ty máš co mluvit .... ... po sérii Tvých otek se to tu s Alpinou hezky rozjelo ... Však to je taky dobře, když už mě tu někdo nazval místním ambassadorem Alpiny, tak tomu taky musím dostát a pořádně propagovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Však to je taky dobře, když už mě tu někdo nazval místním ambassadorem Alpiny, tak tomu taky musím dostát a pořádně propagovat Předpokládám, že jsi pouze zapálený blázen jako já a žádné tantiemy na tvůj účet neproudí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Jej kéž by něco proudilo, ale bohužel tomu tak není, asi bych měl dát nějaké echo do Švajcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Kluci, hodte fotky na instagram nebo pinterest, otagujte ofiko vyrobcem a treba se chytne vase fotograficke a postprocessingove dovednosti jsou uzasne a lezou z toho fotky jak ze zurnalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Díky Andy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se