Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Čoveče, tak takovou opravdu nemám. :)

Všecko hlíník.

Myslíš tu plesnivou židli, nebo smrk pod Wilsonem. :)

Samo jsem myšlel ten smrk,olezenou židli znám :-)
Odesláno

Protože jsou hnusný a nejsou originální. Tedas, nic ve zlém, ale dát litr za plastovou lunetu na PRIMky mi přijde trochu mimo mísu...

Jo, zato ty originální jsou elegance sama. A že nejsou originální je problém jen v hlavách lidí. Obzvlášť když čtu proč si je Elton nenechá někde udělat. To by totiž neoriginál najednou nikomu nevadil.

Já se spíš divím, že v době plastové nejsou lunet hromady za pár korun, aby si ji každý mohl při prvním náznaku ošoupání hned vyměnit. Podle mě je plastová luneta s potiskem omyl sám o sobě a kvalitně ji nejspíš už z principu vyrobit nepůjde.

Ale ta kovová tady, to je přepvapivě moc pěkné.

Odesláno

Takže, ještě shrnu co se nám tu všechno za lunety objevilo.

1) Wilson (coke) Hliník s vložkou

2) Slava quartz (pepsi) Hliník s plastovou vložkou

3) Anker (černá-oranžové indexy) Hliník

4) Buler (černá-přirozeně stříbrné indexy) Hliník

post-17158-0-74533300-1456049592_thumb.jpg

Odesláno

Ja by som sa vazne pre zaciatok drzal toho plastu, raz tam originalne patri, tak preco vymyslat? Vymenu plastovej lunety zvladne kazdy sam, silnejsim stacia nechty a pri narazoch toho ten plast IMO dokaze hodne zachranit. Osobne mi je jedno ci ich po nociach bude struhat sam CEO Eltonu pilnokom, alebo si ich nechaju sfuknut 20 tisich na sklad niekde u rakosnikov. Ak predajca nemude mat s Eltonom nic spolocne ani to mi vadit nebude hlavne nech ta luneta stoji za to.

Odesláno (upraveno)

Já se znova zeptám co je špatného na těch z Parexa? Naživo jsem je neviděl, tak to nedokážu posoudit, ale na obrázcích z aukra vypadají normálně a bezproblémově.

Ed: Třeba tady: http://aukro.cz/prim-sport-2-nove-ocelove-pouzdro-n-g-10-atm-wr-i5989971210.html

Luneta vypadá normálně, potisk je v pořádku, v čem je problém?

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

100 kusovu overovaciu seriu som neabsolvoval, ale mal som osobne dve a jedna bola volna a pretacala sa a druhou zas neslo otocit,.... potisk tiez ziadna hitparada,.... IMO rovnaky kram ako ta "originalna".

Odesláno

Ahojte děcka,

dovolím si sem také něco málo přispět.

Chci jen říci, že NĚKDY NEMÁ CENY VYMÝŠLET VYMYŠLENÉ a stačí se podívat o malý kousek zpátky.

Vše fotit nechci, ale dovolil jsme si Vám vyfotit pár Primek, kde je jedna každá luneta lepší než ty co jsou na PS II.

Dávám sem  jedno důležité video, kde se omlouvám za nízkou hlasitost, ale neumím to rychle zesílit.

Píši sem jen proto, že mi zaprvé ty ceny o kterých se bavíte při výrobě pouzdra a kovové lunety v " jako by Primu" připadají nemravné a také proto, že když si tady čtu v  jiných vláknech o ukradeném duševním vlastnictví a litrech potu, možná i krve při vymýšlení pouzdra na PS II s kovovou lunetou přijde mi to smutné.

Navíc jsou v jako by Primu oprsknutí jak lázeňské veverky a to hlavně tím , že vědí, ale informace nechtějí pustit ven a zkoušejí rýžovat úplně na všem. Přijde mi to  s těmi cenami a nepružným jednáním jako na té poslední fotografii, tedy jim podávám ruku a čekám ve zlé předtuše jak to dopadne. Kousnou nebo ne ?!

Teď jen doufám, že jsou hodinky originál a ne MPM :-))))))))))

post-965-0-36567900-1456053170_thumb.jpg

post-965-0-64799000-1456053175_thumb.jpg

post-965-0-53454000-1456053183_thumb.jpg

post-965-0-55095400-1456053188_thumb.jpg

post-965-0-36758100-1456053194_thumb.jpg

post-965-0-12829500-1456053200_thumb.jpg

post-965-0-71999200-1456053208_thumb.jpg

post-965-0-04603500-1456053391_thumb.jpg

Odesláno

Rozumím. Třeba už dětské nemoci vyléčil.

No tak si jich kup pytel, o co Ti jde? Vždyť Ti to nikdo nezakazuje. Někteří z nás se domnívají, že je správnější donutit oficiálního výrobce k modifikaci a chtějí jít touto cestou, a Parexo nechtějí, no- tak to se dá pochopit, nebo alespoň respektovat, ne? Mohou být spokojení všichni..., ne?

Odesláno

No ja myslim ze naopak je co vymyslat.

1) PSIII puzdro je mosadzne a nerezova varianta pokial viem neexistuje, ak existuje, tak si jedno hned zavazne objednavam, ale myslim ze asi nie.

2) Neviem ako ostatne vlakna, ale moje vlakno je o lunete, ktora bude pasovat na klasicke PSII puzdro bez uprav, tie mame na vyber momentalne tri original Elton, Parexo a nejake sa tusim robili i v Polsku a vsetko je to rovnaky kram opravte ma ak som nieco vynechal.

Takze poriadbna luneta na PSII podla mna v tuto chvilu neexistuje a je teda rozhodne co vymyslat.

Odesláno (upraveno)

Straspol: jako bych ti šlápnul na hračku.

Já se totiž domnívám, že je tu nějaký Paraxo komplex, nebo Elton syndrom. I kdyby Parexo vyrobilo díly kvalitnější než Elton, pořád to lidi budou mít za špatné a fuj. A opačně, i kdyby si Elton nechával díly dělat na vrátnici stejné fabriky jako Parexo, pro mnoho lidí to pořád bude svatý grál a etalon originality. Nechápu.

Cali: podle mě je plastová luneta s vnějším potiskem chyba a vyrobit to kvalitně podle mě nejde. Tudíž jsou dvě cesty - zachovat si pocit originality a smířit se s nekvalitou a stírajícím se potiskem. A jak už jsem psal, výrobní náklady na takovouhle lunetu musí být mizivé, tak nechápu proč jich všude nejsou mraky. A možná bude problém právě v tom psychickém bloku, že vše neelton je fuj a nekupuju. A elton si svůj byznys hlídá a o zlidovění cen nemá zájem. A druhá cesta je úplně jinak řešená luneta, která bude drahá a budou z toho úplně jiné hodinky. Navíc stejně neoriginální.

Odesláno

To máš možná pravdu, ale v rámci diskuze seš OT. Řešíme výrobu nové, kvalitní lunety na PSII. Zatím ji nikdo nedělá. Elton, Parexo, ani Tonda Vopička v garáži. Renovační hodinky jsou stejně často originál kus od kusu. Já osobně nemám problém s tím, aby ji udělal kdokoliv, když to udělá pořádně. Lépe Elton, ale ten na nás už roky dlabe a tváří se, že to nejde. Tak ať se de zahrabat. Na sbírkových kusech mám originál, na renovaci na nošení budu nosit klidně garážovku, když bude skvělá. Takže vrátím zpět do hry svůj dotaz, pokud někdo, kdo to už řešil, umí odpovědět. Brání ve výrobě kvalitní (nejlépe kovové) lunety nějaký technický problém, nebo je to hlavně o tom, aby po tom někdo šel aktivně a ne jen voláním, "Já to chci!", na chronomagu?

Odesláno (upraveno)

Karlos: Dovolim si nesuhlasit,... z plastu sa dnes vyrabaju ovakvejsie veci nez hodinkove lunety, napriklad zbrane. Takze vyrobit poriadnu plastovu lunetu nemoze byt zas taka raketova veda.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno (upraveno)

Já si myslím, že při nošení dochází na sportech k tak velkému otěru povrchu, že to vnější potisk plastu prostě nevydrží, ať by ho udělal kdokoliv a jakkoliv. A to výrobci už vědí a proto se o to nikdo ani nepokouší.

A celkový množstevní výrobní potenciál lunet asi stejně ani žádné technologické experimenty neumožňuje.

Sběratelé , kteří hodinky nenosí, to řešit nepotřebují. A kolik je lidí, kteří ty hodinky nosí? Desítky, možná jednotky stovek. Pro výrobce naprosto nezajímavé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...