Návštěvník Ondra Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Jakej byste doporučili novej mobil a proč (dle svých zkušeností)? Uvažuju např. o N73, 6500 Classic, HTC Touch... ale vždycky v diskuzích narazím na nějakej problém... hlavně, že jsou pomalý... Díky za tipy
Návštěvník YPO Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 http://www.mobilmania.cz/default.aspx
Jeremy Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Já za nejlepší telefon, co jsem kdy měl, považuju Nokii N80 se Symbianem. Jeho jediná vada (pro mě) je, že má malou klávesnici (numerickou) - proto jsem si objednal Nokii E90 s QWERTZ. Po zkušenostech s Windows Mobile už nechci nic jiného než Symbian!
Heim Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Ondra napsal: Jakej byste doporučili novej mobil a proč (dle svých zkušeností)? Uvažuju např. o N73, 6500 Classic, HTC Touch... ale vždycky v diskuzích narazím na nějakej problém... hlavně, že jsou pomalý... Díky za tipy Hmm, fakt prima dotaz. Co takhle alespoň napsat, co přesně na něm budeš potřebovat? Co cena? HTC Touch je myslím přece jenom o něco dražší než N73.
Návštěvník Ondra Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Hlavně potřebuju telefon se stabilním softwarem, resp. operačním systémem, který umí běžné kancelářské funkce. Ne, že bych si neuměl vybrat, jde mi o vaše dobré/špatné osobní ZKUŠENOSTI.
New Milis Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 S N95 jsem spokojenej, jestli se to dá takhle říct.
vaba Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Rok pouzivam N73 a vse co potrebuji beha (Office, navigace,posta,prehravac)Predtim N9300 a ta byla pomala. Dotaz by jsi musel pokladat vzdy po 3 mesicich, kdy vyrobci vyjedou s novym modelem.
bobika Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Hezký večer Přítelkyně N73 něco kolem jednoho roku, já N95 /2Gb paměťová karta/ - cca 4 měsíce, naprostá spokojenost. Samozřejmě, čím má mobil více /více či méně užitečných :)/ funkcí, tím je náchylnější na problémy s rychlostí - zahlcením paměti a tak. Myslím, že v této třídě jsou to "nabušený" mobily, záleží jen na Tvých možnostech/ochotě utrácet. A samozřejmě, já jsem bohužel pouze "nokijovej", takže mám jednostranný názor na věc
jacob Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Doporučuji N95 pokud Ti nebude vadit vysouvací konstrukce a vyšší cena, ale jsem na tom stejně jako psal Bobika, jsem zvyklý na Nokie...
boo-beek Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 (upraveno) Mno, ja jsem za poslednich par mesicu vystridal MDA Compact II, Nokia E61, N73, SonyEricsson P990i a ted mam Samsung i600 a s tim jsem asi nejvic spokojenej. V kategorii chytrych telefonu suverenne nejlepsi design, mensi ale spickovej displej (sice jen 65K, ale barvy jsou mnohem lepsi nez treba na N73, ta cerna je jako to nejcernejsi kafe ), prijemna velikost a hmotnost (95g), velmi slusna vybava (WiFi, 3G + HSDPA, prohlizec officu - doinstaloval jsem office preportovanej z WM6 a ten je hodne dobrej), Windows jsou oproti standardnim trochu upraveny, hlavne homescreen... a dobre. Co treba taky potesi je druha baterka se svoji nabijeckou a hodne kvalitni sluchatka, lepsi sluchatka k mobilou jsou asi jenom walkmanacku SE. Cena je na prvni pohled o trochu vyssi (ve srovnani napr. s podobnou E61), ale telefon je super Jo, a pokud chces pracovni telefon, tak rovnou muzes zapomenout na Touch, mel jsem ho pujcenej na dva dny... stylovka dobra, ale to je tak vsechno. A podobne bych to videl i s N73, ta se profiluje jako multimedialni tel a prace s nim tomu docela odpovida, hlavne v dane cenove kategorii neni problem sehnat tel s WiFi. NA prvni pohled prkotina, ale hodi se. Pokud zalezi na pomeru cena / vykon, tak povazuju za nejlepsi volbu Nokii E61. Upraveno 8. listopadu 2007 uživatelem boo-beek
JJ Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Jako běžný mobil mi vcelku vyhovuje iPhone nebo Sony Ericsson K800i. Na práci, tj. hlavně maily pak Nokia E61(i). Ty SE mají velmi slušně udělané foťáky - tak slušně, že jsem kvůli tomu přestal uvažovat o pořízení "krabičky na mýdlo" jako fotozápisníku. U E61(i) mi velmi vyhovuje display naležato (proč to sakra u iPhona jde jen na filmy a web?!).
jacob Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Okolo pondělka by mi měl přijít Iphone, těším se jako malé děcko a to jsem si na začátku té mánie říkal, že je to jen další PDA... jinak sorry za plevelení vím, že to sem nepatří...
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 vaba napsal: Rok pouzivam N73 a vse co potrebuji beha (Office, navigace,posta,prehravac)Predtim N9300 a ta byla pomala. Dotaz by jsi musel pokladat vzdy po 3 mesicich, kdy vyrobci vyjedou s novym modelem. uvažuji taky o N73, jakou v tom máš navigaci a jak se v praxi osvědčuje?
Návštěvník YPO Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 (upraveno) Duke650 napsal: uvažuji taky o N73, jakou v tom máš navigaci a jak se v praxi osvědčuje? v N73 jsem měl TomTom a externí GPS modul .... šlapalo to výborně .... teď mám stejnou kombinaci v E50 a opět to maká dobře Upraveno 8. listopadu 2007 uživatelem YPO
kubson Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 mám e60 a jsem spokojen i ta navigace jede..
JJ Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 jacob napsal: Okolo pondělka by mi měl přijít Iphone, těším se jako malé děcko a to jsem si na začátku té mánie říkal, že je to jen další PDA... jinak sorry za plevelení vím, že to sem nepatří... No jsem zvědav na zkušenosti, on totiž iPhone *vůbec* není PDA a pokud očekáváš, že ano, můžeš být dost zklamán.
jacob Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 JJ napsal: No jsem zvědav na zkušenosti, on totiž iPhone *vůbec* není PDA a pokud očekáváš, že ano, můžeš být dost zklamán. Právě že PDA vůbec neočekávám, já si nechávám ješte Nokii N73 a Iphone očekávám jako takovou zábavnou věcičku :-)
A@A Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Nokia 6120 classic 3G smartfón s QVGA displejom, HSDPA a 2 Mpix fotoaparátom. http://www.fony.sk/index.php?podstranka=re...slo_kategorie=6
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 Nějak mi nefunguje...ale jinak jsem spokojenej
Drummer Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 Já doporučuju HP iPaq 514. WM6, Wifi, hlasové ovládání, parádní výdrž. Za necelých 6 tisíc není co řešit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se