Přejít na obsah

Jak se zbavit neplaticiho najemnika.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 536
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja to za stareho obcana resil tak, ze vsichni meli sml podnajemni. Kdyz byl problem, nechal jsem najemni sml zaniknout, a tim padem byla v haji i podnajemka. Podnajem nebyl nijak chranen. 2 krat jsem fyzicky podnajemnika vystehoval, jednou za asistence pcr, jsem v poho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam tam ze kdyz nezaplati jeden najem muzu do bytu vstoupit a vystehovat je, maji davno podanou vypoved (kterou neprevzali), realne je to ale nanic, protoze maji falesne potvrzeni o zaplaceni ktere bude pripadne zkoumat az soud. Jenze soudit se je na spoustu let, jak mi rekl advokat pokud budou mazani a omlouvat se a sikovne zdrzovat, bude to nejmene na tri ctyri roky.

Potvrzení je podvod, pokud si ho podepsal sám. Je duležité se zeptat někoho kdo se věnuje tomuto oboru ( právu ). Mazal bych mu kliku hovnem a sypal připinačky před dveře....

Odkaz ke komentáři

to že je ta agentura drahá není zas až tak úplně pravda 30 - 50 tisíc není málo peněz ale soudní tahanice, ušlý zisk z pronájmu a rekonstrukce bytu bude stát několika násobně víc. To jestli je to rpo Tebe na hraně zákona možná záleží na tom jaká bude smlouva mezi Tebou a "čistící firmou" Jestli se vůbec v těchto případech smlouva sepisuje - pak si ovšem nedovedu představit platbu této agentuře. Předpokládám,  že budou chtít zálohu a v případě že nebudeš mít smlouvu a oni nájemníka nevystěhují tak jsi nahranej. Jestli bude ve smlouvě, že budou postupovat dle zákona a skutečnost bude jiná tak by to podle mě neměl být pro tebe  problém (nejsem právník) Možná by stálo za to zavolat do té agentury a zeptat se co a jak -     pak budeš chytřejší a nic za to nedáš. Zastávám názor na hrubý pytel patří hrubá záplata

Odkaz ke komentáři

Znepříjemnění pobytu zní zajímavě. Udělej si ve svém bytě s těma vetřelcema párty. Pozvi si pár udělanejch kamarádu a rozlejte po bytě sirovodík. Nebo dokud mrzne, tak by šlo vysadit a odnést okna. Zkrátka si označkovat vlastní území.

A možná by stálo za to, poslat menší info do médií, když budeš mít štěstí a někdo se toho chytne, tak se by se mohlo začít něco dít.

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři

Já bych se těmhle agenturám vyhnul, přece jenom ty jejich praktiky asi nebudou v pořádku a pozor ať nedovedeš i druhou stranu k nějaké radikální akci, i když jsi samozřejmě v právu.

Odkaz ke komentáři

Kuwa pošli tam partu co ti sice zničí dveře pokud teda nemáš klíče, dotyčný bude rád že si neponese chrup v pytlíku a je to vyřešeno ihned.

Nejlépe jak to dělají ostrý kluci s odznaky, v pět ráno. Vyhodit v trenkách ven a na jeho věci se vysrat.

Edit - co třeba uděláte s debilem co dělá nalitej bordel v hospodě po zavíračce? Vyhodit ven a nazdar, když prudí tak přes tlamu k tomu.

A "protiakce"? Tihle šmejdi se zmůžou tak na pětiminutové řvaní na chodníku.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Keď je už jeho zmluva neplatná, treba zohnať pár drsne vyzerajúcich kamarátov, prenajať im na mesiac byt, pekne sa tam na pár dní nasťahujú, troška polaškujú s priateľkou dotyčného / samozrejme v rámci slušnosti/, nejaká party,...... Keď príde Polícia, tak ukážu svoju platnú zmluvu. To by asi bolo riešenie ako znepríjemniť život podvodníkovi.

Odkaz ke komentáři

Jelikož byt je tvůj a smlouva neplatná, tak tam můžeš nastěhovat i někoho jiného, ne? Takže mu tam přidej 2-3 ranaře, kterým zaplatíš za "pobyt". Upozorni je, že tam už jeden - neplatící - nájemník je a že TY si nepřeješ, aby se mu něco stalo. Co si přejí oni, to je jejich věc...

Bladerunner byl rychlejší ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

to že je ta agentura drahá není zas až tak úplně pravda 30 - 50 tisíc není málo peněz ale soudní tahanice, ušlý zisk z pronájmu a rekonstrukce bytu bude stát několika násobně víc. To jestli je to rpo Tebe na hraně zákona možná záleží na tom jaká bude smlouva mezi Tebou a "čistící firmou" Jestli se vůbec v těchto případech smlouva sepisuje - pak si ovšem nedovedu představit platbu této agentuře. Předpokládám,  že budou chtít zálohu a v případě že nebudeš mít smlouvu a oni nájemníka nevystěhují tak jsi nahranej. Jestli bude ve smlouvě, že budou postupovat dle zákona a skutečnost bude jiná tak by to podle mě neměl být pro tebe  problém (nejsem právník) Možná by stálo za to zavolat do té agentury a zeptat se co a jak -     pak budeš chytřejší a nic za to nedáš. Zastávám názor na hrubý pytel patří hrubá záplata

Ja jsem pravnika mel respketive mam, je to proste tak ze soudni cesta je jsite reseni, ale je na roky. Veci jako rozlevani sirovodiku a rozmlacovani dveri delat nebudu, jednak proto ze nato nejsem charakterove stavenej a jednak proto ze se nechci a nemuzu dostat do konfliktu s PCR: Ti vymahaci stoji asi priblizne tolik kolik pises, advokat rikal ze nato jdou metodou psychologickeho natlaku, tzn neustale volani, zvoneni, klepani na dvere, treba i v noci, zjisiti si dke nacerno dela a budou tam za nim chodit a upozoronovat ho, je to neco jako stalking. Rozhodne to neni tak ze ho banda ukrajincu zmlati (ikdyz to bych asi uvital nejvice ze vseho a asi by to paradoxne i vyslo nejlevneji).

Odkaz ke komentáři

Jelikož byt je tvůj a smlouva neplatná, tak tam můžeš nastěhovat i někoho jiného, ne? Takže mu tam přidej 2-3 ranaře, kterým zaplatíš za "pobyt". Upozorni je, že tam už jeden - neplatící - nájemník je a že TY si nepřeješ, aby se mu něco stalo. Co si přejí oni, to je jejich věc...

Bladerunner byl rychlejší ;)

Jak rikam, do bytu se nedostanu ani ja ani nikdo jiny, protoze mi v tom zabrani policie, respketive uz 2x zabranila. Nechci a nemuzu si dovolit jit nejakou vylozene trestni cestou, to co mi navrhujete je sice asi teoreticky ucinne, prakticky jiste by to ale skoncilo trestnim oznamenim na me

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...