lukas.78 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 (upraveno) Já jsem rapl a občas to není k zahození. Máme velký dům a několik nájemních bytů. Zařídil jsem si tam i vlastní bydlení a starám se o barák a nájemníky. Hned na začátku dám každému na srozuměnou, že neplatiče a bordel tolerovat nebudu. I tak máme pokaždé fronty zájemců a můžeme vybrat slušné lidi. Pro mě není problém počkat si na zmetka večer - beze svědků před barákem a vysvětlit mu jak se má chovat v našem domě. Dnes to jinak nejde, když se stát stará jen o pakáž.Mé doporučení-moc se s tím nepárat a chytře Upraveno 3. března 2016 uživatelem lukas.78
Micey Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Mitak: On nesmi ani naznacovat, joo holenkove vedet tak to, co Jan.. Jakykoli vlastni zkusenosti jsou samozrejme irelevantni:) Jinak teda se to cte fakt blbe a drzim palce! Na takovyhle hovado to asi uplbe po dobrym nepude.
Návštěvník Mitak Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 :-) Já si nemyslím, že JanNovakJan je hovado, jen by mě zajímaly jeho zkušenosti :-)))
tano Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Kazdopadne drzim palce, at Ti to dobre dopadne. Ja bych se poradil nejprve s nejakou osobou co tomu rozumi a hlavne bych nejednal unahlene. Samotnemu by mi asi ruplo v kedlubne.
lukas.78 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 To by byla sranda, kdyby byl nájemník fanda do hodinek
kloubik Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 (upraveno) Ted jsem to procetl a preju at to vyresis co nejdrive. Cloveku se otevira kudla v kapse a nechapu jak to na to maji lidi zaludek. Jeden z mych nejlepsich kamaradu ma uplne extremni zazitek s pronajmem, maji s manzelkou rodiny dum u Radotina a protoze se presthovali, tak se rozhodli ho pronajmout: 1. pokus - najemnik tam byl asi 6 mesicu, solidni, zaplatil 3 mesicu dopredu, pak dalsich par mesicu normalne, pak prestal platit, dluzil jim asi desitky tisic, nakonec se alespon vystehoval, tak si rekli ze to zkusi znovu2. pokus - nechali si zaplatit znovu 3 najmy dopredu + kauce, kdyz ctvrty najem neprisel, prijeli do baraku - vybrakovany barak, odvezene kuchynske spotrebice, plynovy kotel, dokonce vysroubovali vsechny zarovky. Resili to pres policii a pojistovnu a rekli si ze to mu daji posledni sanci3. pokus - najemnika prolustrovali jak to slo a vsechno vypadalo na jednicku. Netusili ale, ze exukutorska mafie jim tam nastehovala bileho kone, kteremu udelali perfektni historii, dali penize na 6 najmu atd. Kdyz jednou projizdeli kolem baraku, vsimli si, ze je na zahrade nejak moc lidi, tak se sli podivat a neverili vlastni ocim. Na barak probihala drazba. Exekutorska mafie totiz hned po nastehovani zfalsovala obcanky, nechala na katastru zapsat ruceni na fiktivni uver 2 miliony, splatnost 14 dni, nikdo to neresil, katastr to vesele zapsal. Dopisy chodili na adresu baraku, takze se na to neprislo. Exekutori meli samozrejme domluveneho soudce, ktery barak okamzite po splatnosti uveru barak poslal do drazby. No povedlo se jim to zastavit, ale tahanice po soudech, dokazovani ze to nebyli oni kdo zapsal uver na barak, namocenemu soudci nikdo nic nedokazal, stejne jako ostatnim, po bilem koni se slehla zem. Taky jim rekli, ze kdyby se barak v drazbe prodal, uz by ho zpatky nemohli dostat, meli by misto toho narok jen na financni odskodneni od statu. Dodneska nemuzu verit, ze je neco takoveho vubec mozne. Upraveno 3. března 2016 uživatelem kloubik
Bob Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 (upraveno) My si pro najem a na kontrolu bytu chodime kazdy mesic, nezaplati do 5 dnu a jdou. Dal samozrejme kauce na drevo, lustrace na facebooku, googlu, snazime se brat jen pary, zadny solisty, dve holky, dva kluky atd. Ale je s tim i tak furt nejaky jebani. Upraveno 3. března 2016 uživatelem Bob
rayethon Odesláno 3. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2016 V 3. 3. 2016 v 6:23, exBURN napsal: Co odpojit elektřinu, plyn a vodu?Uzaver plynu a vody je v byte, odpojit ho nelze. Eletrina od vcera odpojena. Spojil jsem se jednou vymitaci firmou, zitra osobni schuzka s panem z firmy, rozpocet a casovy horizont po probrani stavu a detailu. Po telefonu znel sebejiste a rekl ze to zaridi absolutne bez problemu, tak uvidime. Po hlase a jmene je to cech, hovoril slusne a inteligentne.
JaRooN Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 V 3. 3. 2016 v 18:41, rayethon napsal: Uzaver plynu a vody je v byte, odpojit ho nelze. Eletrina od vcera odpojena. Spojil jsem se jednou vymitaci firmou, zitra osobni schuzka s panem z firmy, rozpocet a casovy horizont po probrani stavu a detailu. Po telefonu znel sebejiste a rekl ze to zaridi absolutne bez problemu, tak uvidime. Po hlase a jmene je to cech, hovoril slusne a inteligentne.Preji, ať to dobře dopadne. Jedna malá rada - neplať nic předem! Pokud je solidní, tak peníze až když budou výsledky...
Bobisek Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Já také držím palce. Osobní zkušenost mám jen s pohledávkou, kdy mě podvedl řemeslník. Dostal podmínku, exekutor samozřejmě zjistil, že nic oficiálně nemá, byť nadále podniká...S pěnezi jsem se v zásadě rozloučil :-) Všichni, kteří zde doporučují různé (polo)extrémní postupy, jako kdyby si neuvědomovali, že každá mince má dvě strany. Tj. ano, mohu vytvářet na osobu X extrémní tlak, ale ona také zná svého "nepřítele" a kdo mi zaručí, že na mě v hospodě na hajzlu nepošle za litr nějakýho vola nebo že nedostanu do schránky anonym s popisem, kudy chodí dcera do školy? Jde v zásadě vždy jen o to, kdo má víc ztratit a v tom bohužel slušný člověk vždy prohraje. Proto jsem se třeba raději rozhodl, že koupit byt na pronájem nebude dobrá cesta...
Oliver333 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 V 3. 3. 2016 v 18:41, rayethon napsal: Uzaver plynu a vody je v byte, odpojit ho nelze. Eletrina od vcera odpojena. Spojil jsem se jednou vymitaci firmou, zitra osobni schuzka s panem z firmy, rozpocet a casovy horizont po probrani stavu a detailu. Po telefonu znel sebejiste a rekl ze to zaridi absolutne bez problemu, tak uvidime. Po hlase a jmene je to cech, hovoril slusne a inteligentne.Tak držím palce a napiš jak proběhla schůzka
Hasič Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 A stačilo říct 3 x.Beetlejuice. Beetlejuice. Beetlejuice......
Klotzman Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 V 3. 3. 2016 v 18:41, rayethon napsal: Uzaver plynu a vody je v byte, odpojit ho nelze. Eletrina od vcera odpojena. Spojil jsem se jednou vymitaci firmou, zitra osobni schuzka s panem z firmy, rozpocet a casovy horizont po probrani stavu a detailu. Po telefonu znel sebejiste a rekl ze to zaridi absolutne bez problemu, tak uvidime. Po hlase a jmene je to cech, hovoril slusne a inteligentne.Řek bych, že Hasič to trefil přesně Když tak potom napiš, jak to probíhalo a dopadlo, jak je vidět, téma je to výživné a týkat se může skoro kohokoliv z nás.
pebe Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 V 4. 3. 2016 v 9:34, Klotzman napsal: Řek bych, že Hasič to trefil přesně Když tak potom napiš, jak to probíhalo a dopadlo, jak je vidět, téma je to výživné a týkat se může skoro kohokoliv z nás. podle těch románů mi přijde, že se to JanNovakJana už týká, jako by to byl ten nájemník a nechtěl na sebe přivolávat agenturu
JanNovakJan Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 JanNovakJan na sebe nechce přivolávat agenturu a proto tady doporučí trestní oznámení podané věřitelem, což je podstatně horší, že? Být venku červenec, tak napíši, že to někomu nemyslí z horka. No takto možná ze zimy
Návštěvník Kamil Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 V 3. 3. 2016 v 17:20, Mitak napsal: Takže máš nějaké zkušenosti nebo jsou to jen kecy ? JeneNovákuJene nezapomněl jsi na tohle?
Bob Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 V 3. 3. 2016 v 18:07, lukas.78 napsal: To by byla sranda, kdyby byl nájemník fanda do hodinek To je fakt, zkus kozu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se