Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

njn, bohužel se svět v kravskou řit obrací..... Pokud jednoučelovou a pokud jen pro radost tak by to měla být ječící atmosféra v tom ti dávám za pravdu a takových aut hodně rychle ubývá...430 mě taky moc láká, ale to bych šel raději do 360 CS....ten zvuk nejde popsat.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsi Caymana a podle toho, co píšeš, Tě řídit baví a jsi takovej ten správnej typ řidiče, tzn okresky, vyvážený auto, atmosféra, atd, takže auta jako Hellcat, CL63, Mustang a ostatní jsou podle mě úplně mimo mísu. Nebudu se tady prsit kolik a jakých aut jsem vyzkoušel(radši :-)), ale myslím, že mám rád podobný auta jako Ty a u mě je jasnej žebříček, nejlepší řidičský auta jsou Porsche obecně(911 a Cayman), pak je celkem díra, pak jsou modely M od BMW(precizností stále ano, emocema a starou školou už ne, ty turbomotory jsou nuda, i když jedou krásně) a pak je dlouhá díra a pak je zbytek :-) Takže si myslím, že moc variant není :-)

Odkaz ke komentáři

Problém je že na novou GT3 je řada a hlavně stojí dardu a pokud tedy budeš chtít něco se zadkem a atmosférou budeš se asi muset koukat po starších autech, ale na tom nevidím nic špatného. Pokud vybereš dobře cena už dolů nepůjde....Třeba ted se nabízí naše bývalé CSL za 2,7 mio já mu ho prodával před cca 7 lety za 1,3?.....

Odkaz ke komentáři

CS je super, správnej oldskool, jen nevím, jestli bych se s tím nebál jet přes celou Evropu na výlet(spolehlivost a pohodlí), v tom je podle mě GT3 úplně jinde :-) CS tak spíš do garáže a kolem komína...ale ten zvuk je samozřejmě pařba. Když Efko ze zhruba této doby, tak by se mi ještě trošku víc líbila F430 16M...

A co M3GTS? V8, perfektní strojovna...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...