Porsche_911 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Přísné řidičské nářadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Ty voe, to vypadá ďábelsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Gasi, GT3 997, chtěl jsem psát Cayman GT4, ale argumenty chápu, nejsou a za rozumný peníze nebudou :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 CL63AMG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Já bych chtěl vážně jednoúčelové auto. Bude to třetí auto v baráku vyloženě na mou zábavu a tripy s kamarády. Kluci, když já bych chtěl atmosféru mně ty turba smrdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Gt3 by šlo, jen mám obavu, že z toho budu po 3t km během 5 dnů tripu vyklepany. Ale nevím. M3 ho má, jak to vidíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 co challengera hellcata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Jako jo, ale zase. To má tak 1700 kg. To nebude okreskove auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 njn, bohužel se svět v kravskou řit obrací..... Pokud jednoučelovou a pokud jen pro radost tak by to měla být ječící atmosféra v tom ti dávám za pravdu a takových aut hodně rychle ubývá...430 mě taky moc láká, ale to bych šel raději do 360 CS....ten zvuk nejde popsat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Měl jsi Caymana a podle toho, co píšeš, Tě řídit baví a jsi takovej ten správnej typ řidiče, tzn okresky, vyvážený auto, atmosféra, atd, takže auta jako Hellcat, CL63, Mustang a ostatní jsou podle mě úplně mimo mísu. Nebudu se tady prsit kolik a jakých aut jsem vyzkoušel(radši :-)), ale myslím, že mám rád podobný auta jako Ty a u mě je jasnej žebříček, nejlepší řidičský auta jsou Porsche obecně(911 a Cayman), pak je celkem díra, pak jsou modely M od BMW(precizností stále ano, emocema a starou školou už ne, ty turbomotory jsou nuda, i když jedou krásně) a pak je dlouhá díra a pak je zbytek :-) Takže si myslím, že moc variant není :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Viper? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 To mě fakt se...že jsem ji nestihl za rozumný prachy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Tohle auto je pěkná atmosféra 4,5l V8 s krásným zvukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Kluci chce to auto do 1400 kg přibližně.......ne mastodonty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Tak posledni tip: BMW M2. Znamy co se v techto karach vyzna si ho moooc chvali, ma na tom snad jeste nejake dodatecne ficury co se daji origo doobjednat, ale detaily si nepamatuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Problém je že na novou GT3 je řada a hlavně stojí dardu a pokud tedy budeš chtít něco se zadkem a atmosférou budeš se asi muset koukat po starších autech, ale na tom nevidím nic špatného. Pokud vybereš dobře cena už dolů nepůjde....Třeba ted se nabízí naše bývalé CSL za 2,7 mio já mu ho prodával před cca 7 lety za 1,3?..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Ta 360 má super zvuk. Zatím mám žebříček 911 a f430, kterou za ty peníze seženu do 15t km libovou. Měl to kamarád, jezdil jsem v tom. Jediné co mne tam chybí je manuál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 M2 je moc povedené, ale taky už né atmosféra........ Cena za nové kolem 1,7 v Renocaru ho maj na saloně v šedé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Turbo nechcu, těch tady za pár let bude plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 CS je super, správnej oldskool, jen nevím, jestli bych se s tím nebál jet přes celou Evropu na výlet(spolehlivost a pohodlí), v tom je podle mě GT3 úplně jinde :-) CS tak spíš do garáže a kolem komína...ale ten zvuk je samozřejmě pařba. Když Efko ze zhruba této doby, tak by se mi ještě trošku víc líbila F430 16M... A co M3GTS? V8, perfektní strojovna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se