uff Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Tesat do kamene! Ja uzdu popoustim az s ditetem na "stary" kolena a ukazuje se, ze to neni o nic nakladnejsi nez auta co jsem provozoval do te doby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Před hodinou, Micey napsal: Čéče Andy a nechceš si ještě pořídit něco trochu.. zábavnějšího, než příde rodina a tydle věci? Nemyslim hned MX5 či Cayman, ale aspoň Golfa GTI třeba, nebo Cupru, nebo tak něco.. mi netvrď že ve dvou lidech potřebujete Tucson a ještě rodinej kombík. Je mi po tom hovno a myslim to dobře, ale vim jak mě samotnýho kapku mrzí, že jsem předtěmi lety, kdy jsem mohl, nepopustil trošičku uzdu fantazii:) Ani nevis, jak bych rad. Sam z toho nejsem extra nadsenej, ale holt za soucasnych okolnosti shanim kombika. Neco zabavnejsiho pak bude spis az misto tucsona. Jinak ja na koncern nikdy nebyl, tak spis bych se asi dival na FoFo ST nebo neco takoveho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Jasný, tak je to jak to je, žejo. Každopádně dobrou ruku při výběru přeju! Teda, ne že by to estéčko nedělali v kombíku..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Vzal bych hjunde Nko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 V rozpočtu 300-400 jich vezmu i 5.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 (upraveno) dupla Upraveno 8. dubna 2022 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 (upraveno) Asi tak... i ojetiny sly brutalne nahoru, koukam. Jsem si rikal, jakej mam stedrej rozpocet a kdyz to clovek omezi na benzin, vykon aspon 100kW, kombik/mpv, 300-400k Kc, tak toho zas tolik na vyber neni. Kde jsou ty casy, kdy jsem poridil zanovni Almeru za 140k Edit: a to se tyka i zabavnejsich aut v dane cenove kategorii. Bud nic extra, nebo olitane sunky... Upraveno 8. dubna 2022 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 (upraveno) Je to peklo, nejhorší je, že ani auta kolem 400 rozhodně nejsou "Voňavky". A taky nové auta s turbomotory je radost opravovat. Já se původně díval na Audi A6 3.0tdi okolo 2013-2014. Za 350 koupíš, ale nájezd 250k plus a pak ten servis. Navíc mě překvapilo jak tyhle auta už "zastaraly" co se výbavy týče. Jen blbou couvací kameru nemělo 80% aut a žena bez toho nezaparkuje (tak velký auto). Upraveno 8. dubna 2022 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 No dolu to nepujde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 (upraveno) před 3 hodinami, exBURN napsal: V rozpočtu 300-400 jich vezmu i 5.... Víš to, já tady za 380tis nabízel krásný RSo v kombíku...nájezd 103k km .. Upraveno 8. dubna 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Jo ale tak to není i30N s 300 koníkama.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 A to eReSo bylo v dieslu, pokud si pamatuju dobre. Kolega ho ma v liftbacku od nova (trojka pred fl s dsg) a doliva litr oleje na 5k km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 (upraveno) před 6 minutami, AndyAaron napsal: A to eReSo bylo v dieslu, pokud si pamatuju dobre. Kolega ho ma v liftbacku od nova (trojka pred fl s dsg) a doliva litr oleje na 5k km. No vidíš, a já olej nikdy nedoleval...snad jednou 0,4dcl mezi výměnami...a měnil jsem po 15k km @exBURN no to není, ale něco přes 200koni měla... Upraveno 8. dubna 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 (upraveno) před 7 minutami, Gustaf napsal: No vidíš, a já olej nikdy nedoleval...snad jednou 0,4dcl mezi výměnami...a měnil jsem po 15k km @exBURN no to není, ale něco přes 200koni měla... Ale jo, já ten motor mám v passatu ale proste i30 N je něco jiného. Tam ještě nejsou pod půl míče k mání Upraveno 8. dubna 2022 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Mam stejnej motor ve scoutu s dsg a taky nedolevam.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Právě teď, exBURN napsal: Ale jo, ale proste i30 N je něco jiného. Tam ještě nejsou pod půl míče k mání Tak jasně, není...jsem asi nepostřehl limit. Jen jsem viděl, že někdo psal cupru...a že nemáš rád koncern, tak mě to Nko napadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 @Gustaf tak to bud rad.Ja si nemuzu pomoct, ale proste tomu koncernu nejak neverim. To uz radsi Renault treba. i30N se ale v kombajnu nedelaj, ne? Narozdil treba od toho focusa nebo golfa… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Tak Renault bylo moje první nové auto. 3 měsíce těšení a pak za 1,5 měsíce jsme se domluvili že si jej Renault odkoupí zpět. Těch bezesných nocí, nervů....nepřeji nikomu, od té doby mi ta vulva nesmí na voči. BTW koncern je proiti Renaultu úplně jinde (a to píšu jako člověk, který koncern nemiluje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Je to holt o osobnich zkusenostech. Ja mam kolem sebe vic spokojenych renaultistu nez koncernistu, tak se to v tom odrazi.Jinak hosi, pro kontext, ja do ted jezdim dvojkovym stokonovym focusem z roku 2007. Takze pro me jakekoliv auto 2014+ bude taky “uplne jinde”, at uz je to jakakoliv znacka. Nekdo tu ze zacatku psal, ze Mazda 6 3.gen z pocatku vyroby nic moc interier. Myslim, ze oproti Focusu me to urazet nebude. To stejne s tim Mondeem. Dival jsem se na nejaka videa na 1.5 EB a testujici s vykonem nemeli zasadni problem. Oproti mym sto konikum to bude jinde rozhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Mam ho rad, ale uz mu cas nadesel… Na druhou stranu ten podvozek a rizeni, to je fakt radost i kdyz to nema zadny extra vykon… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se