Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Micey napsal:

Čéče Andy a nechceš si ještě pořídit něco trochu.. zábavnějšího, než příde rodina a tydle věci? Nemyslim hned MX5 či Cayman, ale aspoň Golfa GTI třeba, nebo Cupru, nebo tak něco.. mi netvrď že ve dvou lidech potřebujete Tucson a ještě rodinej kombík. Je mi po tom hovno a myslim to dobře, ale vim jak mě samotnýho kapku mrzí, že jsem předtěmi lety, kdy jsem mohl, nepopustil trošičku uzdu fantazii:)

Ani nevis, jak bych rad. Sam z toho nejsem extra nadsenej, ale holt za soucasnych okolnosti shanim kombika. Neco zabavnejsiho pak bude spis az misto tucsona.

Jinak ja na koncern nikdy nebyl, tak spis bych se asi dival na FoFo ST nebo neco takoveho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak... i ojetiny sly brutalne nahoru, koukam. Jsem si rikal, jakej mam stedrej rozpocet a kdyz to clovek omezi na benzin, vykon aspon 100kW, kombik/mpv, 300-400k Kc, tak toho zas tolik na vyber neni.

Kde jsou ty casy, kdy jsem poridil zanovni Almeru za 140k 😅

Edit: a to se tyka i zabavnejsich aut v dane cenove kategorii. Bud nic extra, nebo olitane sunky...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Je to peklo, nejhorší je, že ani auta kolem 400 rozhodně nejsou "Voňavky".

A taky nové auta s turbomotory je radost opravovat. Já se původně díval na Audi A6 3.0tdi okolo 2013-2014. Za 350 koupíš, ale nájezd 250k plus a pak ten servis. Navíc mě překvapilo jak tyhle auta už "zastaraly" co se výbavy týče. Jen blbou couvací kameru nemělo 80% aut a žena bez toho nezaparkuje (tak velký auto).

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, AndyAaron napsal:

A to eReSo bylo v dieslu, pokud si pamatuju dobre. Kolega ho ma v liftbacku od nova (trojka pred fl s dsg) a doliva litr oleje na 5k km.

No vidíš, a já olej nikdy nedoleval...snad jednou 0,4dcl mezi výměnami...a měnil jsem po 15k km

@exBURN no to není, ale něco přes 200koni měla...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Gustaf napsal:

No vidíš, a já olej nikdy nedoleval...snad jednou 0,4dcl mezi výměnami...a měnil jsem po 15k km

@exBURN no to není, ale něco přes 200koni měla...

Ale jo, já ten motor mám v passatu ale proste i30 N je něco jiného. Tam ještě nejsou pod půl míče k mání

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Tak Renault bylo moje první nové auto. 3 měsíce těšení a pak za 1,5 měsíce jsme se domluvili že si jej Renault odkoupí zpět. Těch bezesných nocí, nervů....nepřeji nikomu, od té doby mi ta vulva nesmí na voči. 

BTW koncern je proiti Renaultu úplně jinde (a to píšu jako člověk, který koncern nemiluje)

Odkaz ke komentáři

Je to holt o osobnich zkusenostech. Ja mam kolem sebe vic spokojenych renaultistu nez koncernistu, tak se to v tom odrazi.

Jinak hosi, pro kontext, ja do ted jezdim dvojkovym stokonovym focusem z roku 2007. Takze pro me jakekoliv auto 2014+ bude taky “uplne jinde”, at uz je to jakakoliv znacka. Nekdo tu ze zacatku psal, ze Mazda 6 3.gen z pocatku vyroby nic moc interier. Myslim, ze oproti Focusu me to urazet nebude. To stejne s tim Mondeem. Dival jsem se na nejaka videa na 1.5 EB a testujici s vykonem nemeli zasadni problem. Oproti mym sto konikum to bude jinde rozhodne

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...