Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 minutami, Z. Paul napsal:

Zkus takový ty sekce v Tescu/Kaufu/Globus kde maji autodoplňky. Občas to tam vídám, případně na prodejně AutoKelly to budou mít taky určitě. 

Hele diky. To vim, Auto Kelly mam pri ceste. Prave ze maji nasazovaci a lepici. Coz byl asi primarni smysl dotazu - co je pripadne lepsi. Ty nalepovaci asi vypadaji lip. Resp jsou min videt, jen me zajimalo jestli to jde nejak bezbolestne sundat. Kazdopadne diky za vecnou reakci. 

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 10 minutami, warann napsal:

Hele diky. To vim, Auto Kelly mam pri ceste. Prave ze maji nasazovaci a lepici. Coz byl asi primarni smysl dotazu - co je pripadne lepsi. Ty nalepovaci asi vypadaji lip. Resp jsou min videt, jen me zajimalo jestli to jde nejak bezbolestne sundat. Kazdopadne diky za vecnou reakci. 

Zkušenost s tim osobně nemám, vídám to ale na autech okolo. 

Za mne bych vzal ty co se Ti víc líbí a dokážeš s nima žít. A až to budeš potřebovat sundat a bude tam lepidlo tak to nahřeješ a na lepidlo odstraňovač etiket taky z Kelly 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, warann napsal:

Dobrý, tak tohle se nepovedlo. Myslel jsem, že to je celkem easy dotaz. Nasazovací nebo nalepovací chránič.

OK, tak nic.

Tak z mé strany sorry za infantilní přístup, mě asi zabraly léky na záda (nebo pokročilá demence). Ale ty nasazovací/nalepovací lišty, to ti vyhodí internet. Spíš jde o to, jestli je zeď kamenná a vyučující kusy můžou pojebat i dveře (plochu). Pokud ano, není moc řešení, pokud rovná, jak jsem psal, je toho mraky a asi záleží na vkusu. Já to nemám...tak neposloužím...😔

Odesláno

@DavidLC kamo v pohode. Ja jsem taky prudic. Jak jsem uz psal, pres svatky odesel tata, no a mama je ted tyden v nemocnici (upadla a uz nevstala ☹️), tak jsem dost v emocni nepohode.

Zidka je z kostek a kdyz neopatrne otevres dvere, jebnes do toho hranou, takze jde jen o tu hranu, nikoli celou plochu dveri. Sam jsem to na aute taky nikdy nemel, vim ze je to hnusny, ale tady by to mohlo fungovat. Takze tak 🍻

Odesláno
před 4 hodinami, warann napsal:

Kdysi mi po předchozím majiteli na autě zbylo viz. foto níže. První věc co šla pryč. Vypadá to hrozně, bylo pod tím spoustu nečistot + mi přislo že lehce dodrbalo lak. Na slunci šel vidět jinej odstín na místě kde to bylo (asi taky záleží na barvě auta a době jakou to tam bylo).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 27 minutami, warann napsal:

@DavidLC kamo v pohode. Ja jsem taky prudic. Jak jsem uz psal, pres svatky odesel tata, no a mama je ted tyden v nemocnici (upadla a uz nevstala ☹️), tak jsem dost v emocni nepohode.

Zidka je z kostek a kdyz neopatrne otevres dvere, jebnes do toho hranou, takze jde jen o tu hranu, nikoli celou plochu dveri. Sam jsem to na aute taky nikdy nemel, vim ze je to hnusny, ale tady by to mohlo fungovat. Takze tak 🍻

Uff, chápu, to není nálada na blbosti.... držím palce mamce a ať to zvládnete 🤝

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno (upraveno)
11 hours ago, Roland Sands said:

+ mi přislo že lehce dodrbalo lak. Na slunci šel vidět jinej odstín na místě kde to bylo (asi taky záleží na barvě auta a době jakou to tam bylo).

To myslim nebude lepidlom, ale jednoducho tym, ze to zakryvalo lak pred slnkom a UV to nevytahalo tak ako zvysok. Z tohto hladiska je jedno, ci nalepovacie alebo nasuvaci. Ale to tam asi musi byt roky aby to slo poznat.

Edit: este prakticka poznamka, nasuvacie mozes dat dole ak napr. na dovolenku nebudes chciet taku ozdobu 😉

Upraveno uživatelem bluman
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 36 minutami, bluman napsal:

To myslim nebude lepidlom, ale jednoducho tym, ze to zakryvalo lak pred slnkom a UV to nevytahalo tak ako zvysok. Z tohto hladiska je jedno, ci nalepovacie alebo nasuvaci. Ale to tam asi musi byt roky aby to slo poznat.

Je to tak jak uvádíš. Jen jsem chtěl upozornit na to že pří nasledném prodeji auta (pokud to tam bude dostatečnou dlouhou dobu) to pak může být vidět ale není to nic co by nešlo rozleštit. Ostaně jako veškeré nálepky na kufru, označení motorizace atd. Logo chronomagu nepočítam ;).

Odesláno
před 18 hodinami, warann napsal:

Dobrý, tak tohle se nepovedlo. Myslel jsem, že to je celkem easy dotaz. Nasazovací nebo nalepovací chránič.

OK, tak nic.

https://www.obautodily.cz/chranic-dveri-black-3m-nalepovaci-4-ks-compass-9104cz244/?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=referral&utm_campaign=seznam&utm_content=dle+ceny&utm_id=7512737

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...