vareka Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Víc než 1/2 roku jsem myslel, že už mám vše, co jsem kdy chtěl mít. Nebylo to tak, dokud jsem nepořídil hodinky, které jak jsem zjistil mi vážně chyběly Moonwatch :-).Teď jsem tedy maximálně spokojený a doufám, že to dlouho vydrží, protože manželka už nade mnou nějakou dobu kroutí hlavou a moc argumentů na to sám nemám. Jediné co dokážu sdělit "Nejlepší trojka". Víc asi nebude třeba představovat než následující: Omega Seamaster Diver 300m Kalibr Omega 250041mmKameny 27Rezerva 48hLIMITED JAMES BOND EDITION 10007WR300 Omega Omega Aqua Terra 41,5 BlueKalibr Omega 850041,5mmKameny 39Rezerva 60hWR150 Omega Moonwatch Apollo 11 40thKalibr Omega 189142mmKameny 17Manuální nátahLIMITED EDITION 7969 - 40let od 21.7.1969WR50 Před přibližně 2,5 roky jste tady na fóru měli pravdu, když jsem se zaregistroval a pokoušel se získat nějaké informace o hodinkách. Jedna rada zněla "Odhlaš se, smaž účet, rychle odsud nebo se dostaneš tam, kde jsme my" druhá rada "Pořiď si rovnou Omegy, stejně se k nim dostaneš a ušetříš si čas, práci i peníze". A je to tady. Nejen že v tom lítám, ale ty Omega vážně mám. Dostal jsem se k nim přes Tissot Luxury Povermetic 80, Seiko Sport 5, Rado D-200, Prim Linea.Teď si pokusím dát chvilku voraz a na Chronomag se přihlašovat co nejmíň :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Bondovky jsou výborné na lítačku a do nepohody. Mám je nejdýl a nesou známky nejmenšího poškrábání. Není to na nich tolik vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Super trojice. S takovou by mi taky nevadilo tu omezit účast Já bych možná vyměnil SMP za PO, ale to už je spíš o osobní preferenci. Každopádně gratulace ke skvělému kombu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 AquaTerra tak nějak vykvetly na kaktusu. Ke košili jak dělané. Obzvlášť k modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 a klasika stará přes 45 roků: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Inu tohle je pekna sestava nad kterou se premyslelo a ma to hlavu a patu! Ted se uz jenom odhlasit a je hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Pár dalších fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Naprosto skvělá trojka !!! Super limitky a AT v za mně nejhezčí modré. Tyto limitované bondovky jsem vždycky chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Jakože máš to pěkné, ale s tím odhlášením z fóra neotálej, Omega je jen cesta k lepším značkám ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 SUPER trojka , tá limitka je skvelá ale u mňa na 1. mieste je modrá Aqua Terra . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Aqua Terra 38mm v černé byly první pořádné hodinky, které jsem zkoušel. Budou to tak 3roky zpět. Líbily se mi hodně, ale nerozuměl jsem, proč za to dávat skoro 110k. Pokusím se zamyslet nad tím, jestli už tomu rozumím :-)Jakmile bude chvilka, ještě něco nafotím a dám to sem, pokud s tím tedy neotravuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Nadhera a AT je super krasa! K mym cernym PO-ckam jak delane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Pekne to mas, nasledovat bude zkouseni jinych znacek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Perfekt "trio"-yes ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Parádní kousky, taková svatá trojice, tak ať zůstanou dlouho pohromadě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Super taky bych bral AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Gratulujem mas nadhernu zostavu a fakt teraz sa uz mozes bud odhlasit alebo nas obdaruvavat fotkami tvojich krasnych hodiniek OMEGA, fakt uzasna zostava ticho zavidim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artem Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 V první řadě gratuluji k famózní trojici. Rád bych jednou měl podobnou a to konkrétně v následujícím složení: MOONWATCH PROFESSIONAL 42 MM 311.30.42.30.01.006SEAMASTER 300 OMEGA MASTER CO-AXIAL 41 MM 233.30.41.21.01.001AQUA TERRA 150 M OMEGA CO-AXIAL 41.5 MM 231.10.42.21.01.002a jako třešničku bych si rád pořídílMARK II CO-AXIAL CHRONOGRAPH 42.4 X 46.2 MM 327.10.43.50.06.001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Něco dnešního pracovního, aby to nebylo jen o AT. Moony jsou taky super, především pro výlety 400 000 km daleko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 zamkni to pls , čím dál víc začínám přemýšlet o AT tak Teda dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se