Přejít na obsah

Znovuzrození Tag Heuer Autavia

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sorry, tak to jsem nějak přehlédl. Myslel jsem si, že remaky mají "Tag". Beru zpět. Díky za doplnění.

Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 10. 3. 2016 v 22:15, malda napsal:

Sorry, tak to jsem nějak přehlédl. Myslel jsem si, že remaky mají "Tag". Beru zpět. Díky za doplnění.

Na druhou stranu reissue Autavií Jo Siffert z před deseti lety měly logo Tag Heuer...

post-36225-0-92699700-1457651614_thumb.jpeg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já myslím, že to je super nápad, jak může TG vydělat na své minulosti a ještě si budeme mlaskat :)

Za mě všechny tři varianty s bílým cifrem. Jsem zvědav, jak to dopadne a co to bude stát.

Odesláno

Tag nacpou na víčko, nebo na rotor.

Je jasné, že když vidí částky, za které chodí klasické Heuer a poptávku a vzdychání závisláků, tak si chtějí přihrát polívčičku :lol2:

Odesláno
  V 23. 3. 2016 v 6:45, Tikal napsal:

Tag nacpou na víčko, nebo na rotor.

Je jasné, že když vidí částky, za které chodí klasické Heuer a poptávku a vzdychání závisláků, tak si chtějí přihrát polívčičku :lol2:

Polivku uz si prihrivaji chvilku, ale jsou si vedomi, ze pod kotlem musi topit tak akorat, tudiz TAG tam jistojiste za me nebude, viz aktualni remake Monac. I bedny udelali jenom Heuer...

Odesláno (upraveno)

jsem překvapen, že v prvním kole jsem zatím hlasoval v pěti případech z osmi pro model, který má z dané dvojice méně hlasů, přitom je vyloženě hezčí a zajímavější :) ikdyž ono je to zatím dost vyrovnané

koho tipujete na vítěze? z toho, jak je ten pavouk postaven, tipuju model z posledního duelu REFERENCE 2446 MARK 1

Upraveno uživatelem Anela
Odesláno
  V 23. 3. 2016 v 7:00, LovecK napsal:

Polivku uz si prihrivaji chvilku, ale jsou si vedomi, ze pod kotlem musi topit tak akorat, tudiz TAG tam jistojiste za me nebude, viz aktualni remake Monac. I bedny udelali jenom Heuer...

attachicon.gif ImageUploadedByTapatalk1458716386.180543.jpg

attachicon.gif ImageUploadedByTapatalk1458716405.463021.jpg

Heritage/remake rada bude obsahovat Monaco, Monza, Autavia a este dva zatial nekonkretizovane modely. Vzdy iba pod logom Heuer
Odesláno
  V 25. 3. 2016 v 18:10, Anela napsal:

jsem překvapen, že v prvním kole jsem zatím hlasoval v pěti případech z osmi pro model, který má z dané dvojice méně hlasů, přitom je vyloženě hezčí a zajímavější :) ikdyž ono je to zatím dost vyrovnané

koho tipujete na vítěze? z toho, jak je ten pavouk postaven, tipuju model z posledního duelu REFERENCE 2446 MARK 1

Já se kupodivu ve všech osmi případech trefil do většinového vkusu. Za mě na vítěze tipuju panda dial 2446 Mark 3.

Odesláno

Ja temhle reissue pocinum celkem fandim, pokud to teda nezazdi bilou lumi misto vintazni, nebo plastickyma indexama misto tistenych apod.

Prijde mi to porad lepsi nez donekonecna prizpusobovat design hodinek vkusu asijskych, ruskych a arabskych zakazniku.

Odesláno

Pro 2446C Silver jsem taky hlasoval. Libi se mi i bicompaxy 3646 Mark 3 "Andretti". Prekvapilo me, ze jedinny bicompax ted v nabidce a presto zatim prohrava. Nejhorsi na tom je, ze na tu reedici stejne asi nebudu mit prachy :-/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...