Přejít na obsah

Znovuzrození Tag Heuer Autavia

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem taky odhlasoval i druhé kolo a já tedy ve všech přídech držím s "proudem" :rolleyes:

Tipovat vítěze asi nedokážu, ale mým favoritem jsou taky 2446C Silver dial pandy a musím říct, že budu mít hodně problém, jestli je fakt vyrobí a budou cenově +/- modelu Monaco. Vzhledem k tomu, že nerad něco (hodinky) prodávám, budu na ně asi muset někde ušetřit... Ještě by do toho mohly použít Caliber 36 jako měly dnes už předposlední Monzy (tedy elPrimero) a byla by to pecka - ale asi ne za cenu Monaco :crybaby:

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem taky odhlasoval. Už dlouho se mi nelíbily žádné nově vyrobené hodinky, ale tohle je ovšem paráda. Někdy se těžko vybíralo.

Odesláno (upraveno)

Opět odhlasováno, ale tentokrát se obávám, že se se svým názorem budu od většiny odlišovat. Stále volím pandy 2446C SN (vlevo dole), ale podle 2.kola povedou 2446C Mark 3 s černým cifrem (vpravu dole).

Každopádně ať už vyhrajou kterékoli, budu je asi potřebovat :-) Ale záleží na finální velikosti a ceně...

Upraveno uživatelem WRXSTi
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Me asi nejvic vadi ty tri subcerfniky. Skoda. Ale takovedle hlasovani malokdy dopadne dobre. Ale voni nakonec stejne prdnou na trh tisic verzi, tak co.

Upraveno uživatelem utrejch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...