Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtělo by to, aby se výrobci už vykašlali na keramický shroudy a podobný slepý uličky. Však jakej má smysl obalit exponovanou část ocelovýho pouzdra hodinek mnohem křehčím materiálem? Člověk s tím párkrát flákne o futra a shroud je v řiti. Na GS to podle mě nepatří.

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nádherný, NÁDHERNÝ, Credor...To je fakt vrchol japonské hodinařiny.

edit: A ten diamond dust dial na osmidenkách je taky masakr.

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Mně se na těch Credorech nelíbí to pouzdro s šutrama a divnejma nožkama a korunkou. Cifr a strojovna jsou supr, ale v nějakým normálně střiženým jednodušším pouzdře by to podle mě vyniklo líp.

Odesláno (upraveno)

Tie 8dnove GS - velmi pekne, ale nechapem preco vo vsetkych zaberoch okrem posledneho tie hodinky stoja..

Edit: tie chrona a gmt: byt to nove Ananty tak tlieskam (mali by aspon podsvietene rucky). Takto je to pre mna zo strany Seika celkom riskantny obrat, snad vedia co robia, no..

Zo vsetkeho mi najlepsie vychadzaju tie nove Astrony.

Upraveno uživatelem instant
Návštěvník YPO
Odesláno

................. takže je tam i nějaký zlepšení :).

......... já u těch astronů .....nebo modelů Casio s GPS nechápu proč to stojí tolik peněz .... přes GPS se mi seřizují v busu hodiny a ten přístroj je starej 20let .... takže? ..... co je tam tak drahý? ..... každá podělaná autonavigace, autokamera nebo chytré hodinky umí přijímat GPS signál (seřídit čas) a stojí to pár korun .... 

Odesláno (upraveno)

......... já u těch astronů .....nebo modelů Casio s GPS nechápu proč to stojí tolik peněz .... přes GPS se mi seřizují v busu hodiny a ten přístroj je starej 20let .... takže? ..... co je tam tak drahý? ..... každá podělaná autonavigace, autokamera nebo chytré hodinky umí přijímat GPS signál (seřídit čas) a stojí to pár korun .... 

Podle mě je trochu challenge to celý včetně antény a strojku nějak vecpat do jakž takž nositelnejch hodinek. První GPS Astrony byly obří, Seiku se postupně to daří po milimetrech zmenšovat, ale úplně triviální technologie to asi nebude.

Hasňa: Ony ty hodinky se daj přepínat do letovýho režimu, aby GPS příjem nerušil přístroje, manuálně synchronizovat, nastavovat různý režimy automatický synchronizace a bůh ví co ještě. Pár tlačítek navíc to potřebuje.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

jasne a vsetky tie pristroje to zvladaju s napajanim cez solar a zmestia sa ti na ruku, mozes s nimi do sprchy atd..? :)

to je jak keby si sa pytal preco su hodinky take drahe ked starych mechanickych budikov su plne bazare za dvacku..

Odesláno

Aby GPS příjem netušil přístroje? No, nevim.

Je to možná nesmysl, ale tvrděj to:).

http://www.seikowatches.com/support/faq/astron.html#q6

vzhladom na nizku energeticku narocnosti si viem predstavit, ze ta GPS antenka (inac keramicka luneta) ma slusny zisk a mohla by za istych (a povedzme si rovno, ze velmi teoretickych a nepravdepodobnych) okolnosti ovplyvnit pristroje lietadla. V praxi si viem predstavit ze ide o obycajnu safety poistku zo strany vyrobcu, v style "keby nahodou nieco - mali ste to vypnut".

+ treba uvazit, ze ich moze mat na ruke pilot, nie len pasazier, a nemusi to byt pilot alebo pasazier v B777 ale kludne to moze byt male lietadlo, kde si od pristroja mozno par desiatok centimetrov. A ak ma lietadlo zabudovane GPS, tak predpokladam ze jeho citlivost nebude uplne na urovni smartfonu alebo mydlovej krabicky co mame vsetci v aute.

My $0.02

Odesláno (upraveno)

Tak ty jsou parádní :) Kde to nejlépe koupit?

Jestli mi to Chrome přeložil dobře, tak to bude limitka 1000ks. 

Prestige linka 09.9.2016 (pátek) bude uvolněna

Seiko samonavíjecí hodinky 60 Anniversary Limited Edition modelu smaltovaný chronograf (SARK001) limitovaná edice 1000

EDIT:

Ale za 250.000 jenů + daň nevím jestli se mi pořád líbí :)

Upraveno uživatelem Jörg8X
Návštěvník YPO
Odesláno

jasne a vsetky tie pristroje to zvladaju s napajanim cez solar a zmestia sa ti na ruku, mozes s nimi do sprchy atd..? :)

to je jak keby si sa pytal preco su hodinky take drahe ked starych mechanickych budikov su plne bazare za dvacku..

instante wole :) .... voba víme, že solární, vodotěsné, prachotěsné, nárazuvzdorné hodinky a je nevím co ještě se dají na pultě koupit už za 3t ..... tady je navíc GPS (tahák astronu a jejich hlavní propaganda) .... takže za desítku, ať nežeru tak za patnáct je to důvod ke koupi .... za padesát už ne ..... totéž platí pro casio GPS modely

Odesláno

V nejlepším případě je to stále cena dvojnásobná té nejvýše možné a je to Seiko a ne GS, což je i odpověď na ceny baterkáčů od Omegy, béček a podobně. Ale věřim, že to časem umravněj, protože hvězdy zas přejdou na jiný modely a tohle budou potřebovat prodávat dál, ale vlastně je mi to úplně jedno, stále si myslim že s radiocontroll je parády až až a ani ty už nikdy nechci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...