CEGY Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 V 20. 11. 2016 v 13:52, Toom napsal: CEGY: Čéče nemám. Tady kámoš Sphinxx a jeho alter id mi udělaly docela slušnou reklamu, čili zřejmě vyprodáno ..no kdyby náhodou sis to rozmyslel..na odpověď nespěchám...
Frostie Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 V 20. 11. 2016 v 14:11, CEGY napsal: ..no kdyby náhodou sis to rozmyslel..na odpověď nespěchám...ale tak v podstatě se může i stát, že i přes zvýšený proklamovaný zájem a snahu žádnou odpověď ani nedostaneš...
CEGY Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 V 20. 11. 2016 v 14:15, Frostie napsal: ale tak v podstatě se může i stát, že i přes zvýšený proklamovaný zájem a snahu žádnou odpověď ani nedostaneš... Kdo si počká...
AndyAaron Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 1. Nazvat nekoho lharem a usvedcenym lharem, to uz chce koule. Zvlast, kdyz v tech screenshotech komunikace nejak nevidim nic usvedcujiciho, naopak to jen podporuje tvrzeni Sphinxe a SKX.2. Takove jazykove klicky jako "rezervace do stredy, pak se ti MOHU ozvat" bych si nechal od cesty. Automaticky bych predpokladal, ze do stredy bud do vlakna napises "Prodano" nebo "rezervace zrusena" a nebo odpovis na SZ. Mohu ozvat, ale taky nemusim je tak trosku mimo, ne?
Frostie Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 V 20. 11. 2016 v 14:16, CEGY napsal: Kdo si počká...richtig.
martar Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Hoši, to je úžasný, jak se kvůli relativní pitchovince dokážete zhádat. Toome, Sphinxxe znám (SKXe ne ), a musím říct, že je při obchodování mimořádně korektní, přesný a poctivý. Pokud něco příslibí, tak to splní, i kdyby zrovna ležel v kómatu na JIPce. Zřejmě stejné chování očekává i od ostatních. Ty jsi zřejmě jiný typ, "možná", "můžu".. neber to jako kritiku, prostě ses do středy neozval, jestli správně čtu SZ, které jsi zveřejnil. Buď jsi na to zapoměl, nebo ses na to vykašlal. Obojí bych pochopil, asi jsem tu už taky něco podobného za ty roky někomu udělal. Ale co nechápu, je to označení členů za usvědčené lháře, sorry.
Toom Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 martar: Ne nevykašlal. Mohu- znamená MOHU (nikoli MUSÍM). A přesně to bylo vzhledem k většímu počtu zájemců na místě. První zájemce slíbil zaslat peníze do středy. Avšak k jeho současnému místu výskytu v Číně se mu skrze pomalý cenzurovaný internet nepodařilo termín dodržet. Nicméně tento slíbil obchod do konce týdne dokončit i přes tyto objektivní komunikační potíže. Čili byl tu prostoj několik dní odpovídající stavu obchodu "otevřený". Status "uzavřený" jsem v prodejním vláknu vzápětí.oznámil. A já prostě nejsem žádnej e-shop - vonlajn - makléř abych každýmu neprodleně do hodiny poskytoval informace o svejch obchodech. Časy ve kterých jsem odpovídal ( řádově dny) považuji za naprosto úměrnou dobu na odpověď vzhledem k hobby předmětu zájmu vč. vlastní manželky. Punktum.
Toom Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 CEGY: Hnedle jak na něco kápnu, začnu tě voprouzovat Pro začátek- nechceš?
Xenomorfus Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 V 20. 11. 2016 v 15:55, Toom napsal: ....... ........ A já prostě nejsem žádnej e-shop - vonlajn - makléř abych každýmu neprodleně do hodiny poskytoval informace o svejch obchodech. Časy ve kterých jsem odpovídal ( řádově dny) považuji za naprosto úměrnou dobu na odpověď vzhledem k hobby předmětu zájmu vč. vlastní manželky. Punktum. Diky, to mi jako sebehodnoceni bohate staci...Alespon vim, komu se pri pripadnem obchodovani obloukem vyhnout...
SKX Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Tome, porad asi nechapes, ze jak tady uvedl David, jde pouze o princip, nic vic...je jasny, ze nejsi e shop, ale kdyz neco prodavam tak se o ten obchod musim postarat..tudiz, kdyz je vice zajemcu, ikdyz druhych v poradi, tak je tvoji povinnosti ty druhe zajemce informovat..takze stacilo pouze napsat ze nevis v jakem je stadiu obchod s prvnim zajemcem . a ne si precist sz a delat mrtvyho brouka tecka...takze neni problem v tom, ze jsi uzavrel obchod s prvnim zajemce at jak koliv dlouhym obchodem, jen ,ze jsi si precetl sz a jakkoliv nereagoval..opet opakuji staci napsat "nic nevim"A jeste jednou opakuji, Davida neznam, ale po dnesku bych ho rad poznal...Lada
prischera Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Myslim, ze zaznelo, vse. Situace je jasna, lisi se jeji hodnoceni. Toom ma BAN na tyden za zverejneni SZ a agresivni chovani. To zda je treba reagovat v inzeratu okamzite ci ne, necham na budoucich kupujicich. Prozatim lock aby tu vychladly hlavy.
Kid_A Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2016 Za me s Toomem vsechno v poradku. Mohu doporucit.
hijo Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 hodinky su skvele, vdaka za obchod, vsetko prebehlo v absolutnom poriadku.
StefanM Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Toom bol výborný kupujúci, rýchle a jasne jednaníe. Bez najmenších problémov.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se