Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tohle je muj jubilejni 1000-cí prispevek.

A je zvlastni v nekolika ohledech a rozhodl sem se jej dat tady, protoze se to tyka techto hodinek...

Vcera sem se dozvedel od kamarada, ze mu byly zcizeny tyhle hodinky. Pujcil sem mu je na zkousku, libily se mu a chtel si vyzkouset automaty. Byli jsme z toho oba dost smutni, tohle jsou moje srdcovky, moje definitivni, ano definitivni!

Od jara 2015 se na ebay objevily pouze dvoje tyhle Deep Blue s modrym cifrem, z toho jedny jsem koupil a druhe byly šrot na ND. Dneska jsem dal cely den a hledal, zda se nekde neobjevi. Nasel sem jeden inzerat na nejakem serveru v USA ze zari, ale uz byly fuc (ac inzerat jeste aktivni). Asi pred hodinou koukam zase na ebay (dneska asi po pate) a neverim vlastnim ocim, jsou tam! 

Ihned zahajuji zachranou misi, kontaktuji kamose, resim pripadne odeslani dalsimu kamosovi v USA, a tresu se u toho jak osika...

Nize cituji kousek nasi korespondence s kamaradem....

"sere pes, rikal jsem, ze udelam cokoliv, abych to napravil.

do 12K se to snad vleze.
ty vole, normalne jsem se s nekym pretahoval, v pulce placeni oznameni, ze uz to bylo prodano..
no asi nestihl zaplatit s02.png
vypada to nadejne.
objednavka potvrzena ted!!! doruceni na cz-ebay
tem to asi chvili potrva.
ale je to v cajku!!!!!

ty vole, ani nevis, ja jsem rad.
tedy, samozrejme, ne, ze jsem projebal prachy na me hodinky, ale ze jsem sehnal tve zpet :)
ted se muzeme v utery pohodove ozrat :)

Neuveritelne....

Takze pokud se nic zvlastniho nepos...tak hodinky by mely prijit normalne do CR pres CZ-ebay, kamarad teda procli a zaplati DPH a postovne a pak si je predame...

Cimz samozrejme neodvolavam patrani po tech puvodnich... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100380-pomoc-s-hledáním-odcizených-deep-blue/

A nize ty, ktere by mely dorazit...pak zase pridam nejaka fota...

post-39943-0-48047000-1476653920_thumb.jpg

Odesláno
  V 16. 10. 2016 v 21:39, Xenomorfus napsal:

Neuveritelne....

Super! Mám radost za Tebe, když jsem to včera četl, bylo mi z toho zle, ale kamarád se tomu postavil čelem a nakonec jste našli i podobné hodinky. Tak hodně štěstí s nákupem.

Odesláno

Tak snad to kuwa klapne. Plyne z toho ponaučení, nepůjčovat hodinky (kromě srazů)...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak dneska byl ten slavny den, kdy k nam...

...tedy kdy mi byly kamaradem predany nove hodinky. Tedy starsi,ale ve velmi dobrem stavu. A co je hlavni, uplne stejne...

Jeden rychly cvak z predavky...

post-39943-0-39762900-1478028872_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Moc casu na foceni neni, tak neco malo...

Jinak "nove" hodinky zda se byly asi fakt noseny minimalne, pripadne dlouho lezely, nebot mi prijde, ze se strojek "zabiha" (odpovidalo by tomu i opotrebeni, na tahu jen par otisku od spony, pouzdro ciste, na lunete jeden malinky dubanecek). Prvni tyden sel nejakych 20s do minusu a postupne se zrychluje. V soucasnosti to dela nejakych 5-8s do minusu, dle noseni. 

Tak uvidime.

post-39943-0-02565200-1479390979_thumb.jpg

post-39943-0-14453300-1479390996_thumb.jpg

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

taky jsem rád, že máš zpět radost z pohledu na zápěstí. Já těmto microbrandům fandím. Mám v merku Helm Vanuatu, ale něco mi našeptává, že mám počkat na Komodo...

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...