libor2002 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Nove modely Cosmonautu Chronograph s ETA-7750. Classic Cosmonauts Chronograph Ceramic p.m.Ref. 401.26.11 Classic Cosmonauts Chronograph Steel p.m. Ref. 401.21.11 Classic Cosmonauts Chronograph Steel a.m. Ref. 401.21.12 Classic Cosmonauts Chronograph Ceramic a.m. Ref. 401.26.12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 (upraveno) Google se mnou odmítá spolupráci, vůbec nechce nic vyhledat, dej sem nějakej odkaz na zdroj. Po prvotním zklamání, způsobené tím, že od značky už nic neočekávám musím uznat, že chrona mě zaujala. Nejvíc mě oslovil model s keramickou lunetou a černým číselníkem. Mají vše co se mi líbí, šroubovací tlačítka, předpokládám, že i korunku, day date, chrono, ale doufám, že se objeví řada i s klasickou lunetou místo tachymetru a také keramickou. Čeho se obávám je cena. Když už nic, tak očekávám větší číslo, než které naleznu na cenovce DC 66 a v tom případě mám jasnou volbu. Fortis do ceny příliš nadhodnoty nepřidává, nějaký ten kosmonautický program a historii značky, v případě MI už asi vůbec nic a u mne je rozdupán tím co přidává Damasko, materiálem, technologií a konstrukcí. I tak se těším, až se na ně v Koscomu mrknu v reálu. Co mě ruší, ale uměl bych to přehlédnout je nápis klasický kosmonauti, to mi v kombinaci s moderním materiálem jakým keramika je moc nejde ruku v ruce, ale je to název modelové řady, tak ok. Upraveno 20. března 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutin Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Pravda, ale vono to damasko bude pro vetsinu nejspis rozdupany fortisackym dizajnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Designový hodinky, to mě v myšlenkách posílá zas na úplně opačnou stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutin Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ale musim rict, ze tohle se mi jevi jako dustojny pokracovani klasickych 39mm kosmonautu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 V 20. 3. 2016 v 5:55, Tutin napsal: Ale musim rict, ze tohle se mi jevi jako dustojny pokracovani klasickych 39mm kosmonautu.Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutin Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Dost se to o tech damasko pise, neco jsem ne jejich strankach nacet, je to zajimavy, hodne zajimavy, nekonvencni, pocinaje materialem, jejich kalibrem, designem, konce portretem zrejme majitele s jeho choti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 To jsem zmínil jen svůj názor, ale myslim, že s cenovkou Fortisů padne v úvahu i jiná konkurence, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ty černé jsou fakt parádní. Neznáme průměr? Bojím se, že to bude tak 45-46 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 (upraveno) 42 mm Upraveno 20. března 2016 uživatelem OldaA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Tak to je příjemné překvapení. Čekal jsem mnohem víc vzhledem k prostoru mezi indexy a lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Mají to na svém webu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Dík, přísahal bych, že jsem to tam včera neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 mají totiž 2 weby, starý kde to nové není a nový kde naopak nejsou starší modely :-). Kromě nových kosmonautů jsou i nové Flieger Professional a Dornier GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigsaly Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Tak ty první s černým cifrem jsou super, dokázal bych si představit upgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 No ne - že by po letech obskurních strakatých zrůdiček s cirkulárkou přišly na trh konečně hezké Fortisky? Místo hamatného válce s nožičkama návrat k "oyster" tvaru pouzdra, průměr a zkosení lunety akorát na příjemné nošení...Jaká bude tloušťka? A co rezerva chodu té NEW 2016 krabičky s ETA-7750 - furt stejných 40 hodin jak před 40 lety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Rozložení cifru 7750 se neokouká. Na druhou stranu je otázka, kolik budou stát a co nabízí oproti 100x hezčím např. Tudor Big Block. Nevidím žádnou invenci. Příjde mi, že ve Fortisu se někdo pomátl a dělá pseudo-pilotky z původně závodních hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Strojek zvenku neposoudím a s detaily se Fortis nechlubí, takže asi nic extra... No aspoň že na rozdíl od plechařiny ala Rolex/Tudor jim aspoň lícuje napojení ocelového tahu, takže nevypadají jak tureckej fejk... (sorry, ale musel jsem - ten obrázek Tudorů už je doslova "donebevolající"... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 To je fakt tak aspoň nějaká evoluce.. Každopádně tím trpí tím pádem i Daytony Tady jsou lepší fotkyhttps://bulangandsons.com/tudor-big-block/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 (upraveno) Fortisky moc hezky, ale ceny jejich chronogrfu mi prijdou naprosto mimozni. Upraveno 4. dubna 2016 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se