Jeronimo Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 PARAAAADA PARAAAADA PARAAADA, nic ine sa na toto napisat neda Jarku;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Absolutni parada:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Další důvod proč si pořídit MM300, v případě dodrbání 100% péče zajištěna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Díky kluci, tah je brnkačka a příští týden to naučím naši malou, protože mě začíná nudit. Ne, vážně. MM300 bude téma, kterým budeme pokračovat. Mám tady totiž kousek, který vzal bývalý majitel cape codem, jakože kompletně celé, docela uplně celičké.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Po dlouhé době jsem nakoukla do tohoto vlákna a smekám. Opravdu mistrovská práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan83bz Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jaký druh alchymistických strojů se zde používá k tomu, aby je znovu uzdravili? Zahrnuje to Dremel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Ty jsi vážně bůh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Mě by docela zajímalo, jak se dají hodinky takhle dorasovat? Davají k tomu zákazníci nějaký příběh? U některých kousků to vypadá až na úmyslnou devastaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jaký druh alchymistických strojů se zde používá k tomu, aby je znovu uzdravili? Zahrnuje to Dremel?Ano, občas i Dremel, ale většinou jen své ruce. Ty jsi vážně bůh Tak polobůh. To by šlo Mě by docela zajímalo, jak se dají hodinky takhle dorasovat? Davají k tomu zákazníci nějaký příběh? U některých kousků to vypadá až na úmyslnou devastaci...No, po zkušenostech vím, že nejhorší hodinky jsou po dámách. To jako bys je hodil na hodinu do míchačky s štěrkem a pak vytáhl. Nevím čím to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jsi dobrej chlapče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jsi dobrej chlapče Díky, už se psychicky připravuji na své první fullgoldy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Fullgoldy - to bude posun do najvyššej ligy držím palce ! Tak sa potom pochvál a nemám najmenšie pochybnosti keď vidím tvoju robotu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 (upraveno) To co dokážeš je fakt paráda a myslím, že díky tomu už vznikl novej typ stavu hodinek:1) Funglovky = hodinky ve fóliích, co nikdo nestihl opatřit svým DNA při focení na ruce nebo řízení autobusu2) Jako nový = skoro funglovky, ale už tam máš moje kožní buňky3) Nic co by nešlo rozleštit = trochu dojebaný lešťěnky, co průměrně zručnej člověk dokáže napravit cape codem4) Nic co by Jeronimo nedokázal rozleštit = totálně dojebanej šrot, co zažil Vietnam, sušičku prádla, hněv boxera z vedlejšího bytu/pád ze schodů, ze kterýho Jeronimo může udělat skoro funglovky. Smekám. Upraveno 30. prosince 2017 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Shrňme to.Je to náš chrono-leštící-kouzelník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Ještě jednou díky a jak jsem slíbil, tak po skoro měsíci budeme pokračovat na téma Seiko MM, které někdo přeleštil cape codem hlava nehlava. Myslel jsem, že o to méně budu mít práce, ale stejně jsem samotný lesk musel vyladit ještě jednou. Brus bude o něco jemnější než originál. Brus spodní strany jsem vzal jen jednou a lehce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Foto po: edit: většina fotek je pořízena v interieru. Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Kloboucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Super práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 .... a ještě jedny Pětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se