AndyAaron Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) Pokud se budou davat na prebrouseni manzelky, tak bych aji sel do uceni Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Jen bych chtěl bratry učedníky upozornit, že brousí mistr.A tím bych i celou diskuzi na toto téma upozadnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) Aha, tak takovou nabídku jsem ještě nedostal. Samozřejmě jako vždy musíš dopředu poslat foto, abych věděl naco se nachystat. Nooo aj ked je to model este z cias quartzovej krizy, staral som sa vzorovo, zachovaly origo stav, nikdy nebola na prelesteni/prebruseni mimo domov (snaaaad). Zub casu sa samozrejme na puzdre trosku podpisal, no strojcek (pravidelne mazany) funguje skvele! Skrabancom medzi nohami z vymien stezejok sa pri tomto veku nevyhneme, oba zafiry slusne vypukle a bez skrabancov. Indexy na ciferniku este pekne biele, rucicky drzia obe. Krasny tikot inhouse kalibru obcas prehlusi aj lokomotivu, ale nevadi. Vodotesnost bez grancie, tlakovkou by uz asi nepresla...Bohate bude postacovat prebrusit vrchnu plochu puzdra a lunetu poriadne vylestit... Akurat mam strach aby ma po Jeronimovej praci potom nezabasli za pedofiliu Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Tak třeba tah na Pogue tu ještě nebyl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Celkový efekt hodnotím asi 80% Nejvíc výsledek shazuje spona, která pochází snad z Hirošimy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Jako novej :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Ten tah vyzera luxusne! Co je to cierne na spone v napise SEIKO? Zazraty nuklearny popolcek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Výborná práce. Jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Jako novej :-))Skoro.. Ten tah vyzera luxusne! Co je to cierne na spone v napise SEIKO? Zazraty nuklearny popolcek? Přesně, jen nevím kde se tam zase vzal, když jsem ho pinzetou vyhrabával. Výborná práce. Jako vždy.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Tak toto bych chtěl taky umět. Krásná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Tak toto bych chtěl taky umět. Krásná práce.Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) Díky... Tak popojedeme. Mám tady své bejvalky, které skončily u Horheho a on s nimi někde spadl nebo co. On to tak prostě má. Nový majitel mi je poslal ať se na ně podívám. Hodinkám nešla otáčet luneta a po pádu to nejvíce schytala levá horní nožka. Zbytek nestál za řeč a nějaké velké focení. Takže luneta byla rozhýbána a promazána. Na horní nožky jsem musel pravda trochu přitlačit. Ostatní jen lehce, žádné ožužlávání vč. tahu. Pár ťupek jsem tam schválně nechal, abych si je poznal. Foto před: Upraveno 25. února 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Co všechno můžeme najít pod lunetou? Namotané vlasy se mi nepodařilo od fotit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) Mam u sebe od vcerejska jeden tvuj kousek (tah) a mohu porovnavat (kupoval jsem ho jako novej, znicil ho- prodal a pak znovu koupil). A muzu rict, klobouk dolu, je lepsi nez novej, zcela vazne. Paradni prace. Upraveno 25. února 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Parádní práce, toto je fakt třída.Klobouk dolů Tvému umu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Skvela prace! Jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Když vidím,co se muže léty usadit pod lunetou, tak přestávám mít chuť hodinky s lunetou nosit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Jardo ses borec! uz se na svy (tvy) LHC tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se