Kid_A Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Safra, tomu se rika poradne doje*ane bondovky. A skvela prace jako vzdycky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Skvělá práce! Nějak jsem dostal chuť koupit si nějaké zrasované bondovky a dát je na ozdravnou kůru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Problem je, ze i ty dorasovany bondovky vetsinou chodej za nekrestanskej peniz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 (upraveno) Uz se těším, až se tady objeví v prodeji jako NOS. Fakt super práce!To snad ne, tohle si tu ještě nikdo nedovolil. Jinak díky. opravdu majstrstich, nadhera :-)Díky pane. Prostě jen čumím. Sám mám SMP©, takze se me to tak nejak i dotklo. To je strasnej stav, to cos dostal na stůl. A na druhou stranu je proste fakt neuvěřitelný, cos s tim dokázal vyvést. To snad nejsou jedny a ty samy hodinky. Ty okousánky. Co mam napsat, všichni Te tu různými slovy chválíme a i ted si to naprosto zaslouzis. Nechápu, a o to vice gratuluju k fantasticky praci.Dalo by se to udělat ještě lépe. Třeba luneta, ale tak daleko ještě nejsem. Díky. Safra, tomu se rika poradne doje*ane bondovky. A skvela prace jako vzdycky!!!Tyhle v dojebanosti zatím vedou, díky. Skvělá práce! Nějak jsem dostal chuť koupit si nějaké zrasované bondovky a dát je na ozdravnou kůru Takhle přemýšlí hodně lidí. Píšou mi dřív než hodinky koupí... Díky. Problem je, ze i ty dorasovany bondovky vetsinou chodej za nekrestanskej peniz...Je to tak. Já jsem jejich nákup v podstatě vzdal. Jedině by se poštěstila nějaká haluz.. Perfektní stav, papíry, atd... Zítra uvidíme....... Upraveno 6. května 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 (upraveno) Ježišmárja, opatrne s nimi! Upraveno 6. května 2018 uživatelem tico1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Taji se mi dech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Klid, snažil jsem se být co nejněžnější. Vše se zvládlo včetně bočních leštěných mini fazetek na tahu. Foto před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Foto po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Jarku, do prdele, brzdi! Protože když budeš ještě chvilku pokračovat, tak tě zaměstnají ve výrobě GS a nám zbudou jen oči pro pláč... Klobouček Pane Mistr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Seš neskutečnej čaroděj!Napíšu Ti ohledně 2 mých katastrof, co by užily Tvůj um Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Opet nove hodinky, nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Prostě nádhera! Smekám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Seš dobrej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 To je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Hmmmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 (upraveno) Jarku, do prdele, brzdi! Protože když budeš ještě chvilku pokračovat, tak tě zaměstnají ve výrobě GS a nám zbudou jen oči pro pláč... Klobouček Pane Mistr!Díky, já bych se spokojil s angažmá v Breitlingu. Seš neskutečnej čaroděj!Napíšu Ti ohledně 2 mých katastrof, co by užily Tvůj um Díky, odpovězeno v SZ Opet nove hodinky, nadhera Díky, skoro. Nezasvěcený laik nemá šanci poznat, že jsou přeleštěné. Já bych to v tomhle případě stejně nenazval přeleštěním. Je to spíš osvěžení nebo kosmetika Prostě nádhera! Smekám...Prostě.. Díky. Seš dobrej!Díky. To je pecka! Díky, je to další zářez na pažbě po kterém jsem toužil. Upraveno 7. května 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 HmmmmmmPřesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Joo krásná práce...smekám. Jak dlouho taková parádička trvá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 (upraveno) Díky. Dobrá otázka. Předposlední hodinky tedy dorasované SMP jsem dělal asi 4,5h a možná i déle. Tyto GS asi 3 hodiny. Průměr je kolem 4 hodin. Mnohdy časová náročnost nezáleží ani tak na poškození, ale spíš na složitosti pouzder, tahů a hlavně rozložení brusů a lesků. Asi si říkáte co na tom tak dlouho dělá, ale jen vše rozložit a složit aby se nic nepřihodilo může trvat dohromady třeba 45 minut. Taky už je vše o grifu. První tah na SMP jsem dělal šest hodin s tím, že už nic takového dělat nikdy nebudu. Dnes asi dvě hoďky a není problém. Edit: Vím, trvá mi to dlouho. Upraveno 7. května 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Rychle se ani pes nevysere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se