Přejít na obsah

Atelier Jeronimo - fotografie hodinek

Jeronimo

Doporučené příspěvky

Uz se těším, až se tady objeví v prodeji jako NOS. Fakt super práce!

To snad ne, tohle si tu ještě nikdo nedovolil. :) Jinak díky. 

opravdu majstrstich, nadhera :-)

Díky pane. :)

Prostě jen čumím. Sám mám SMP©, takze se me to tak nejak i dotklo. To je strasnej stav, to cos dostal na stůl. A na druhou stranu je proste fakt neuvěřitelný, cos s tim dokázal vyvést. To snad nejsou jedny a ty samy hodinky. Ty okousánky. Co mam napsat, všichni Te tu různými slovy chválíme a i ted si to naprosto zaslouzis. Nechápu, a o to vice gratuluju k fantasticky praci.

Dalo by se to udělat ještě lépe. Třeba luneta, ale tak daleko ještě nejsem. Díky. :)

Safra, tomu se rika poradne doje*ane bondovky. A skvela prace jako vzdycky!!!

Tyhle v dojebanosti zatím vedou, díky. :)

Skvělá práce! Nějak jsem dostal chuť koupit si nějaké zrasované bondovky a dát je na ozdravnou kůru :)

Takhle přemýšlí hodně lidí. Píšou mi dřív než hodinky koupí... Díky. :)

Problem je, ze i ty dorasovany bondovky vetsinou chodej za nekrestanskej peniz...

Je to tak. Já jsem jejich nákup v podstatě vzdal. Jedině by se poštěstila nějaká haluz.. Perfektní stav, papíry, atd... 

Zítra uvidíme....... 

post-17158-0-55273500-1525631314_thumb.jpg

post-17158-0-93493600-1525631324_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jarku, do prdele, brzdi! Protože když budeš ještě chvilku pokračovat, tak tě zaměstnají ve výrobě GS a nám zbudou jen oči pro pláč... :D

Klobouček Pane Mistr!

Díky, já bych se spokojil s angažmá v Breitlingu.  :D

Seš neskutečnej čaroděj!

Napíšu Ti ohledně 2 mých katastrof, co by užily Tvůj um :)

Díky, odpovězeno v SZ

Opet nove hodinky, nadhera :smile_anim:

Díky, skoro. Nezasvěcený laik nemá šanci poznat, že jsou přeleštěné. Já bych to v tomhle případě stejně nenazval přeleštěním. Je to spíš osvěžení nebo kosmetika :)

Prostě nádhera! Smekám...

Prostě.. Díky.  :D

Seš dobrej!

Díky. :)

To je pecka!  :notworthy:

Díky, je to další zářez na pažbě po kterém jsem toužil. :)

Odkaz ke komentáři

Díky. Dobrá otázka.

Předposlední hodinky tedy dorasované SMP jsem dělal asi 4,5h a možná i déle. Tyto GS asi 3 hodiny. Průměr je kolem 4 hodin. Mnohdy časová náročnost nezáleží ani tak na poškození, ale spíš na složitosti pouzder, tahů a hlavně rozložení brusů a lesků. Asi si říkáte co na tom tak dlouho dělá, ale jen vše rozložit a složit aby se nic nepřihodilo může trvat dohromady třeba 45 minut. 

Taky už je vše o grifu. První tah na SMP jsem dělal šest hodin s tím, že už nic takového dělat nikdy nebudu. Dnes asi dvě hoďky a není problém. :)

Edit: Vím, trvá mi to dlouho. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...