spaja Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Luxus Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Fakt paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 palec hore ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Díky. Dnes jsem měl na sále TAGy. Část tahu měla přebroušené leštěné plošky. To se teda dost blbě opravuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Kam se hrabe Copperfield ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 To je jak s barákem, lepší stavět než přestavovat. Vybral sis tu složitější cestu. Bejt tak šikovnej, sedim někde ve Švajcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Ty ses strasnej pekelnik, krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Tvl to neni mozny. Jak to vidim, tak se nebudu bat hodinky tahat kamkoliv, kdyz to jde dat takhle do pucu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 chtěl bych poděkovat i veřejně, Jeronimo mi opravil dvoje hodinky po babičce, k naprosté spokojenostiskvělá komunikace, rychlost a perfektně odvedená prácedíky moc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Díky, bez vás by to nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 (upraveno) Dnes se mi dostaly na stůl Longiny s cal.L30, Pár fotek si zaslouží. Moc krásný stroj a krásné zpracování. Nazdobený i tam kde není vidět. Vše do sebe krásně zapadalo. Ten co stroj navrhl, snad myslel i na ty co ho budou jednou servisovat. Nikde nic ničemu nepřekáží. Upraveno 24. ledna 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Zase mi to prohazuje fotky mimo pořadí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 (upraveno) A krásně se zdvihla amplituda setrvačky. Foto před a po: Upraveno 24. ledna 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bill3 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Velké díky Jeronimovi, opravil mi hodinky PRIM Traktor po tátovi. Komunikace, rychlost a kvalita práce vše perfektní. Naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Krásná práce Jeronimo. Ty TAGy jsou neuvěřitelné. Zdar tvé práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Přemejšlim, když vidím ten náramek Tagů, že mu pod záminkou opravy náramku, který jsem trochu pohladil asfaltem, když sem se rozsekal na kolobce, dám svoje SKX a dostanu je zpátky s luxusním Zaratsu.Tenhle čaroděj mi z SKX bonbonu udělá pouzdro od eseláček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Kluci, díky za reakce a zpětné vazby. K Longines s cal.L30 mi psal včera majitel, že po týdnu je neměl potřebu ještě seřizovat. Tedy za tu dobu neudělaly více než jednu minutu. Někdy to jde. Bohužel někdy z hodinek kolikrát vydupat moc nejde, byť uděláte třikrát všechno správně. Včera jsem tu měl jedny Spartaky. Natažené na doraz a nejdoucí. Verdikt byl zlomený čep kotvy, pošramocený vlásek setrvačky, rozbité sklo a korunka z osmdesátých let, kterou jsem nahradil NOS z let šedesátých. Na detailech jde vidět mazání krycích kamenů čepů setrvačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Krásná práce a super fotky. Rád sem chodim obdivovat a z fotek dýchá něco, co mě po neklidných hodinách v práci uklidňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se