Vladar91 Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Ještě jednou děkuju moc! Hodinky si užívám, jako bych je měl nové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Díky.. Od té doby co jsem založil toto vlákno, tak jsem se poprve dostal k nějakému vlastnímu projektu jménem Certina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verner35 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Certina říkáš...... povedly se, jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Výborně ! Sklo jsi měl venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Nádherný, dal jsem si teď celý vlákno. Děláš svět lepším místem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Je to čaroděj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Nebo dabel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Dabelskej carodej. Jen cumim,fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Díky všem. Sklíčko v tomhle případě zůstalo při broušení v pouzdře hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Tak jsi ho mel taky prebrousit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Asi bych to tu neměl psát, ale já ho brousil. Ten karbid křemíku s tím safírem ani nehnul. Jedinečná příležitost na vyzkoušení. Brusivo je pórovité, tudíž nedochází k produkci odpadního tepla a možnosti prasknutí křehkého skla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Ty jsi fakt dabelskej carodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dor Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Líbily se mi Certiny v prodejním vlákně. Tedy ne hodinky jako takové, ale provedení přebroušení. Napsal jsem Jeronimovi, kde si to zadal. Čekal jsem servis nějakého AD swiss made.Teď jsem projel celé vlákno ..... Klobouk dolů, Jeronimo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Jarku, budu mít pro tebe na práci jednu oddychovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Tak oddychovku říkáš. Bojim, bojim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 (upraveno) Neboj, Seiko staré želvy v hezkém originálním stavu. Jen je velice mírně přejet a oživit hrany a brus. Až dorazí, pošlu foto... Zatím jedno od prodejce: Upraveno 20. května 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Hmm, jsem zvědav na lepší fotky. Takhle mi připadají v docela dobrém stavu, skoro škoda se v nich hrabat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 (upraveno) Uvidíme, zadek vypadá, že bude trochu potřebovat poladit Upraveno 20. května 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 (upraveno) Uvidíme, já bych to tak nechal. Ten stav vypadá docela dobře. Edit: Krásné hodinky v původním stavu. Upraveno 20. května 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se