Jeronimo Odesláno 25. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Původní je C3. Nejvíc dostala očividně pokouřit dvanáctka. Zato jsem rozsvítil lunetu. Původně byla vyplněna bílou barvou, ale co s tím. Nechtěl jsem ji tam, tak jsem ji přerazil vintage lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Tak ještě ze dvě pohodím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 A teď to hoď na ebay s nějakým parádním příběhem a odpovídající cenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Myslíš, že mají takový potenciál? Já budu rád, když si je nechám jako otloukánky nebo až mě přestanou bavit, tak je střelím za co jsem je koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Mě strašně ruší ten nápis dole na ciferníku. Jinak je to super Jarku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Díky, chápu, ale s tím udělat nic neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Tak raději zpět ke kořenům. Lehký facelift GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Na fotky po jsem bohužel hodně spěchal. Prostě foceno půl hodiny před odesláním aby o víkendu neshnily na poště, což se nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Vypada to fakt nadherne,jako nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 90% Dík. Šlo o to s citem stáhnout ten humus dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Měl by jsi se přejmenovat. Třeba Kouzelník, Mág nebo Časovrat by se hodilo Prohlédl jsem vše, co jsi sem kdy pověsil, a i když si myslím, že někde to bylo zbytečné, smekám před Tvou prací a hluboce se klaním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Moc díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Dobra prace. Tohle jsou pro me jedny z nej GS, prekrasny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 Díky, taky se mi líbí, ale neunosil bych je. Max. pár dní v roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Jardo, děkuji. Skvrny jsou pryč a vintážky opět září jako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Vy zíráte my zírame, skvrny jsou pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Tak, tajemství prolomeno.. https://www.youtube.com/watch?v=rZ8x3irUeeI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Smrdělo to jako starý šicí stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Pravý ruský olej. Hlavně, že to nebyl rybí tuk. Pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 (upraveno) Mám v hlavě odorologickou stopu oleje a šicí mašiny co měla máti. Myslím, že se nepletu a hodinky tím někdo opravdu namazal. Přidám jednu tematickou. V první minutě je záběr na zmenšené ruské kolo. Edit: Jinak díky, byla to po dlouhé době konečně trochu zábava. Upraveno 1. srpna 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se