gerhard Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Na stehne a opretá o banďero . Pas ani neberiem, musim kukat do tabulatur a ucit sa. Ziadne vystupenia, nic v stoji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 To jsem neřekl, určitě je dobré, když si může kytaru osahat i vybrat takovou, aby se na ni těšil, až ji vezme do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak jak mu u stratu nemusí sednout tlustší krk. Nejlépe fakt vybrat osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak jak mu u stratu nemusí sednout tlustší krk. Nejlépe fakt vybrat osobně.Straty se ale přeci nedělaj jen s tlustým krkem. Osobně osahat každopádně. Strat má tu výhodu, že tím, jak je vymyšlenej, je to extrémně pohodlná kytara, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Straty se ale přeci nedělaj jen s tlustým krkem. Osobně osahat každopádně. Strat má tu výhodu, že tím, jak je vymyšlenej, je to extrémně pohodlná kytara, Většina squirlu má docela krumpáček a v nižší ceně bych se vyhnul rozhodně tremolu. Osobně mám raději telecaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Nevím, jak to je u Squierů, ale Fender dělá pro Strat tři typické profily krku, C, V a U. Každému samozřejmě pasuje do ruky něco jiného, ale vybere si, myslím, každý. Tele je super, ale je to dost specifická kytara, Strat je univerzál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Jasně Fender když vybírá kytaru kolem 300E je super nápad ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Já jsem sice psal, že nevím, jaké krky se dělaj pro Squier, ale myslím, že to bude némlich to samé. A St tělo dělá spousta jiných výrobců. Myslím, že je i v této cenové hladině rozhodně z čeho vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ja som poškuľoval i po Telecaster tvarovo bud Les Paul alebo Tcko sa mi paci. Zvukovo LP a T je vraj rock nd country a je tam ostrejsi zvuk. Ma zabila dnes manželka ze mozem si ju zobrať ( rozumej elektriku na splatky) ak urobim hodinovy gig na Silvestra. Ak nie da mi šancu o rok. No ma dostala teda !!! Ale ma to nieco do seba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak mi bohužel tenhle klub připomněl, že už asi ze mě žádná rockstar nebude. Ale, co už. Tak, kdyby si chtěl někdo pošušňat. Snad to nebude proti pravidlům. https://hudebnibazar.cz/gibson-les-paul-custom-1980/ID140727/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Musel si hrat pekny level teda, ked mas takézlatíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Me se hraje hodne komfortne a pohodone na tohodle Gretsche,neni to sice White Falcon za 150,ale hraje to slusne.Prvni se mi musi kytara libit.Vubec me nezajima,jaky ma vychytavky nebo krk nebo nevim co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Moc pekná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak tá je naozaj kráska. A Bigsby tremolo k tomu. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Toto je chlape skoro na vrácení, koupil jsem párkrát kytaru z netu, a vždy vše v pořádku. Toto vypadá dost blbě, a opravdu to působí, jako již jednou vrácená kytara, A že tam ty důvody jsou Už je pár dní zabalená, čakal som len na odpoveď z Thomannu. Trochu im to trvalo, ale chápem, majú teraz asi slušný frmol. Každopádne, prišiel konkrétny mail od človeka, nie robota. Ospravedlnenie, ak si chcem gitaru nechať, tak slušná zľava a ak vrátiť, tak v pdf návratka s platbou príjemcom. Čiže OK prístup. gerhard, hlavne výber neuponáhľaj. To, čo píše panedge je pravda, gitara sa Ti primárne musí páčiť, aby si ju rád bral do ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Niekto pri sviečkách, niekto pri lampách . Prvé testy dobre. Žije to, hrá a nekope. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Dal jsem si novorocni predsevzeti,ze zacnu znovu pilne cvicit.To je strasny,jak se necvici...Vzpominam, jak jsem umel sola notu po note od ZZ Top,Hendrixe...U2 umim furt,to se nezapominaTak snad se do toho dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Svojho času som sa vyhrážal, že si urobím rackovú Labogu Mr. Hector. Tak som sa cez vianočné sviatky do toho pustil a na moje prekvapenie aj dorobil. Zapojenie predzosilňovača vychádza z originálu. Urobil som v signálovej ceste iba pár drobných modifikácií. Krabica samozrejme kupovaná hotová, trafo tiež. Zvyšok vlastná práca. Ovládanie tlačidlami na paneli, dva footswitche, MIDI IN a THRU. Najviac ma potešilo, že všetko fungovalo na prvý šup a hrá to výborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Kloboucek, pane! Btw nedas casem i nejakou zvukovou ochutnavku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se