Honza Č. Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 IGEN & Kramer Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 (upraveno) Přijedu si takhle dneska z motorky a von už na mě čeká novej Mesa Boogie Flux Five! Krásnej den. Už to jenom dohaluju a mám si myslim všechno, co potřebuju. A zejtra budu dělat pokusy s TA-30tkou, tak se těším. Upraveno 4. dubna 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Ja som natrafil na Samick Interceptor IC-30 vo skvelom stave za pár korún, tak som neodolal. Veľmi fajn gitara. Poctivý kus dreva. Nenápadná, ale kopa radosti. Komplet rozobraná, vypucovaná, zložená, nové struny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Na starý kolena se tiším a přestávám vrčet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 A ještě jedna chlubírna, nevydržel jsem to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 (upraveno) Celej den se s tím prcám, celej den. Předělal sem komplet pickguard ze S-S-S Corea na H-S-H . Vepředu DiMarzio DP104, vzadu Super Distortion DP100 a veprostřed R.M. Pickups RS2 ale ten se moc nepoved. Upraveno 26. června 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Já bych to neuprcal ani za dva dny. Jseš dobrej, já tyhle věci musím dávat na opravu chytřejším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Veď to aj je práca na celý deň. Robíš to pre seba, pomaly, v pohode. Osobne iba nie som moc presvedčený o prínose fólie na celej ploche. Inak, nezabudni tie žltozelené pripojiť na ochranný kolík 230 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 (upraveno) Tyjo Hasňo, dík. Na ten R.M. sem mezitím změnil názor - je skvělej na čistej zvuk. Stinger: Hm, na single zapojení to bručí trošku víc, než sem si představoval - bude to myslíš tím? Upraveno 26. června 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 To je ťažko povedať. Niekedy zlé tienenie brum pridá. Ja by som tienil iba okolo poťákov a prepínača, prípadne diery v dreve pod snímačmi (to ale pri týchto humbuckeroch podľa mňa netreba, leda ak pod singlom). Neviem, ako Ti singel bručí, môže to byť jeho vlastnosť, lebo ak je citlivejší, tak môže samozrejme chytať aj viac brumu. A single samozrejme chytajú viac brumu. Chcelo by ho to zapojiť úplne mimo gitaru na vstup zosíku a porovnať napríklad s pôvodným snímačom. Všetko veci pokus/omyl. Mne napríklad doma dosť bručia aj aktívne humbuckery, skrátka mám okolo seba veľa rušivého signálu. Ak gitaru natočím v určitom smere, úplne to zmizne. Ale potom vidím iba kút za dverami a nevidím, ako pekne svietia lampy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Večer jsem to zkoušel na kompu a tam to bručí o hodně míň. Jsem spokojenej. Akorát mám teď vobě kytary hotový a nevím, co bych dál votunil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Vidím to tak, že si musíš niečo vhodné na vytunenie kúpiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 No přemejšlím o nějaký kočičandě s 24 pražcama a velkým výřezem, abych se taky trošku zvorientoval dole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 PRS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Je toho moc. Navrhuju nejdřív se naučit trošku hrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Barytónka Ťa neláka? Zas trochu niečo iné. edit: čo je na tých PRS také skvelé? Držal som ich pár v ruke a nijako ma neoslovili. Ale zas ja neviem hrať na gitaru, to je pravda. Upraveno 27. června 2018 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 mají hezké barvy a hraje na nich majkoldfíld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 edit: čo je na tých PRS také skvelé? Držal som ich pár v ruke a nijako ma neoslovili. Ale zas ja neviem hrať na gitaru, to je pravda.mám to podobné, kytary zásadně mučím, jenom ne tak jako zmizík, bo rozborku jsem ještě nedělal, jenom jsem kdysi vyměníl pickguard a čudly, popř přiletoval upadlý drátek u vstupu, nebo vyměnil řemen ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Ja musím každú gitaru vždy komplet rozobrať a vyčistiť. Okrem truss rodu. Tak aspoň raz za rok. Občas pri tom niečo vymením. edit: Podobne aj so zosíkmi, potom nemám čas hrať Upraveno 27. června 2018 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Pánové, i když vidím, že se tady zaobirate jen samými extra kousky, neužil byste ale někdo tenhle Epiphone ES-339? Zazim ho nedám do inzerce, ať to je takhle v úzkém kruhu. Koupil jsem si ho na domácí jazzicek, ale nakonec nehraju tolik, co jsem myslel, že budu, a když už, beru do ruky telecaster. Má to rozpínací humbuckery, kvůli kterým jsem to kupoval, ani předobraz od Gibsonu to nemá a dá se na tom nakroutit i celkem povedený funky štěkání. Stav bych popsal jako 99%, tak kdyby někomu padl do oka, ať píše! Výměna za hodinky možná Odesláno z mého LG-H930 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se