African Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 (upraveno) To Hasňa: Zajímavé lidé okolo tebe, paráda :-) A prosím tě, ty opravdu nemáš ani jediný kousek nahrávky co by jsi sem mohl postnout? Mám tady sousedy, co se hudbě a kytarám zdaleka nevěnují jako ty a nahrávky létají horem dolem. Nedělej se chlapiku a něco pošli, pro malé potěšení chronobláznů....:-) Upraveno 8. prosince 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Fakt nemáme. Nekecám. Letos to poprvé aspoň někdo nafotil. :-) Třeba tady hrajeme koledy dětskám českých naplavenin v Oslo. A tady vaříme večer pro rodiče. Jsme univerzální. Ale v drtivé většině rozmazaní. Prostě s těmy záznamy jsme na štíru. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 V pohodě a závidím, jako malý jsem zkusil nespočet nástrojů ale můj hudební sluch a hlavně mé okolí mě donutilo se přeorientovat na jiný druh zábavy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 (upraveno) Tak jestli můžu,dám jsem už několik let starý video...Moje oblíbená Magnificent od U2 a nádherný jednoduchý sólo slidem.Takže akordy looper plus live solo. Upraveno 9. prosince 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Já doufám, že tady ses na to zeptal asi na tom nejpovolanějším místě. Jinak asi dost záleží na tom, jestli se chce učit hrát bluegrass, nebo kvílet v Benátkách u pizzerie. Trojka je si myslím dost v pohodě., na začátek.Jasně, tam jsem dotaz psal, jen to tam není moc frekventované, tak nevím, zda někdo poradí. Co chce hrát nevím, asi spíš bluegrass. Měl bys nějakou radu na jaké značky se zaměřit a čemu se radši vyhnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 A já mam také potřebu se pochlubit, že jsem si udělal radost k vánocům, ať tu nezanedbáváme basové kytary. PS: poučení do života, hrajeteli ve ´folkové´ kapele, vaši spoluhráči nedocení zvuk vyluzovaný dvěma humbuckery :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Jasně, tam jsem dotaz psal, jen to tam není moc frekventované, tak nevím, zda někdo poradí. Co chce hrát nevím, asi spíš bluegrass. Měl bys nějakou radu na jaké značky se zaměřit a čemu se radši vyhnout? Dnes jsem byl v hudebninách a viděl jsem tam tohle čínský pometlo. Zpracování pěkný, zvuk dle mýho taky dobrý a cena kolem tvýho limitu. A je i docela pěkná. Tohle je předváděcí kousek a už tam někomu i spadl. Za ty prachy teda určitě něco docela pěknýho na bluegrass seženeš. Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Já jsem se byl podívat v Music city...a tam mi prodavač nakonec řekl, jestli nechci zvolit spíš ukulele. Že pokud chce něco na učení a jentak zábavu, tak že s tím si užije mnohem víc srandy. Tak ještě zvažuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Fuj! Ukulele není nástroj! . Viděls už někdy nějakou kapelu, kde by se na to nějak víc hrálo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 To Cyril: Že Tě huba (teda spíš prsty na klávesnici) nebrní!Ukulele, že nejni nástroj? Koukni na: (A kua, neumím vložit odkaz). No, zadej na JůTůb řetězec "The Ukulele Orchestra of Great Britain". Poslechni si třeba "The Good, The Bad and The Ugly" nebo cokoli jinýho a pak se tiše styď :-))Náhodou ukulele není blbej nápad. Na vyzkoušení ideální, šel bych do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Já mám doma ukulele a je to fajn věc. Koupíš to za 1500-3000 a je s tím fakt sranda. Akordy jsou na to jednoduchý až na E. Tam je nutný polámat prst do tvaru písmene Z Akorát hodně songů na to nevyzní Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Noo nakonec to ukulele vyhraje...bavil jsem se o tom dlouho s klukem v Music city a zábavy si s tím užije nejvíc třeba pak časem se posune i na jiné strunné nástroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Kluci, ma smysl jako počáteční kytaru pro 14 leteho kluka koupit kytaru z Lidlu za 1700? Nevím jestli ho to chytne tak se mi nechce kupovat ibanezka za 5..Nebo je to šunt a nemá to smysl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) 1.Nechtěl jsem se dotknout nikoho z ukulelího klubu. Jen si vzpomínám na večer, kdy tam na to někdo hrál. Fakt to uměl, ale je to tak antiakusticky ukřápanej nástroj, že jsem byl štastnej, když se na to konečně vykašlal. Chtěl jsem říct, že jako instrument na kila u zpívání či pro nějaký delší poslouchání jednoho člověka, kterej na to hraje, to prostě pro lidi, kteří mají citlivější sluch moc není. Hraje to vysoko, pokud tam jsou nylonky, tak to moc nehraje a když do toho práskneš aby to bylo trochu slyšet, tak to neladí. Možná to je roztomilý, ale dlouho se to poslouchat nedá. Zkusil jsem to několikrát a nešlo mi to. V kapele ok. Jako koření. Podobně jako altovej nebo soprán saxík..Chvilku jo, ale po chvíli mě to už to sere jak to tahá za uši. 2. Ondro.Za tyhle prachy koupíš už i kytaru v hudebninách. Špatným nástrojem můžeš jinak nadějnou kariéru definitivně odpálit. Když budeš mít někoho, kdo je schopnej zkontrolovat v tom Lidlu jestli to bude ladit, může to být dobrej kup i tam. Vezmi si provázek nebo metr a změř si vzdálenost od nultýho pražce (ořechu) ke 12. přažci. Pokud bude stajná, jako od kobylkového pražce k 12 pražci, mohlo by to ladit. Samozřejmě v závislosti na výšce strun plus faktory - prohnutí krku, výška ořechu a kobylkového pražce. Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Diky Cyrile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Ondro já začínal na tomto:https://kytary.cz/blond-djo-610s-n-bb/HN166354/ Má už masivní desku a je to hodně znát - fakt zněla hodně dobře a zpracování za tu cenu taky supr Navíc jsem ji nedávno prodával na bazaru za 2200,- tak se mrkni na hudebnibazar.cz. Kytary z lídlu bych se fakt bál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Diky , kouknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Tak Vox je doma po servisu a hraje jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Vox a Les Paul vždy boli úplne mimo môj záujem, ale čím som starší, tak sa mi podobná kombinácia páči viac. Dnes som hral na kamošov gold top, aj keď inej značky a normálne sa mi tá zlatá začala zahovárať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Dlho som ho chcel a dnes som ho dovliekol . Engl E660. Starý, zaprášeny, omlátený, ale kurňa, zvuk má nenormálny. Krásny clean, široký rozsah crunchu, hromada zvukových možností. A neskutočná metalová cirkulárka. Som neopatrne nechal vedľa boxu stoličku a zozrezalo ju to na kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se