Přejít na obsah

Povolit/nepovolit komentáře v prodejích?

Návštěvník

Prodejní sekce  

162 hlasů

1. 1. Povolili byste komentáře v prodejních vláknech?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 402
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

A za 5 měsíců se tam znovu objeví a modi budou kontrolovat všechny hodinky, bylo nebylo. Půl roku nebo jak dlouho se tu prodávala i IWCéčka.

Asi protože byly drahý :-). Takže bych také zavedl nějaký cenový strop. A když jsme u toho, možná by bylo nejlepší, aby se směly prodávat hodinky pouze např. z prvních 2-3 pater pyramidy 2016. Sestavoval ji VintageLover a ten o tom něco ví.

post-1156-0-20432700-1458920818_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I to jsme si ale museli vybojovat a některé z nás to stálo trestné body, víš?

Taky jsem vděčný, že tomu tak je. Opravdu jsem, ale povolování pravidel povede k chaosu.

Mě se líbí ta představa povolených komentářů, ale rozum mi říká, brzdi současné mantinely jsou dostačující.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem vděčný, že tomu tak je. Opravdu jsem, ale povolování pravidel povede k chaosu.

Mě se líbí ta představa povolených komentářů, ale rozum mi říká, brzdi současné mantinely jsou dostačující.

No, vidíš. A já pamatuju dobu, kdy byla diskuse otevřená a moc poučná. Ono utahování pravidel vede směrem od svobody... to je vidět všude kolem.

Odkaz ke komentáři

Sám tedy nic neprodávám, ale myslím si, že by zdejší neplacená inzerce měla fungovat jako inzerce kdekoliv jinde, tj. zveřejním inzerát a nikdo do něho nemá co mluvit, tedy ani do mnou založeného inzerátu nebude moci nikdo přispívat. Pokud se někomu jinému ten inzerát nebude pozdávat, může upozornit moderátora a ten ho případně smaže nebo to s inzerentem probere přes SZ, aby došlo ke korekci. A souhlas s Mitak, platnost inzerátu omezenou dobu a pak automaticky pryč. Ale je to jenom můj názor samozřejmě.

Odkaz ke komentáři

Sám tedy nic neprodávám, ale myslím si, že by zdejší neplacená inzerce měla fungovat jako inzerce kdekoliv jinde, tj. zveřejním inzerát a nikdo do něho nemá co mluvit, tedy ani do mnou založeného inzerátu nebude moci nikdo přispívat. Pokud se někomu jinému ten inzerát nebude pozdávat, může upozornit moderátora a ten ho případně smaže nebo to s inzerentem probere přes SZ, aby došlo ke korekci. A souhlas s Mitak, platnost inzerátu omezenou dobu a pak automaticky pryč. Ale je to jenom můj názor samozřejmě.

Jasne ze prodejni vlakno-inzertni neni diskuzni vlakno ale take neni spatne se dozvedet o prodavane veci neco zajimaveho nez si ji clovek koupi hlavne treba poskozeni pravost atd.

Odkaz ke komentáři

Je přece snahou inzerenta prodat, takže když někdo bude chtít doplňující informace, tak může inzerenta požádat přes SZ, aby to buď doplnil přímo v inzerátu nebo to sdělil stejnou cestou přes SZ.

to mas pravdu ale kdyz nebudu chtit odpovidat verejne staci do popisku napsat komunikace pouze pres SZ

Odkaz ke komentáři

Je přece snahou inzerenta prodat, takže když někdo bude chtít doplňující informace, tak může inzerenta požádat přes SZ, aby to buď doplnil přímo v inzerátu nebo to sdělil stejnou cestou přes SZ.

No a je přece v zájmu všech kteří o inzerované zboží stojí, aby se o něm dověděli co nejvíc. Proč tedy vést diskusi tajně ?

Odkaz ke komentáři

Můžeš komentovat inzeráty např. v novinách? Nebo na bazoši apod.? Nemůžeš. Tady by ses alespoň podrobnosti mohl dozvědět přes SZ. Navíc co zajímá tebe, to zase nemusí zajímat další a opačně. Ale já to nechci rozebírat, pouze jsem napsal svůj názor, že by do inzerátu neměl veřejně nikdo jiný mluvit.

Odkaz ke komentáři

Co takhle místo zavádení zbytečné diskuze radši zavést pravidlo o maximální délce inzerátu třeba na čtvrt roku a pak by byl automaticky uzavřen a tyto neprodejné hodinky by se nemohly opětovně inzerovat např. dalšího půl roku ? Přijde mi zbytečné, aby to tu někteří zasírali hodinkama, které se jim nedaří prodat skoro rok, upování po pár dnech dělají se železnou pravidelností a během toho roku slevní o pár stovek max. Např Gio, který inzeruje svoje Gruppo Gamma od července 2015 a během té doby slevnil z 350 eur na 318. Nebo Festiny, Royal London a podobné neprodejné m.dky.

To dava smysl akorat netusim jak to chces systemove udelat.

Odkaz ke komentáři

Vybodněte se na to a nechejme to jak je... Myslím, že to nefunguje vůbec špatně. Izolovaný pitomec se najde vždycky, všude a pronikne každým systémem. A když vidím co se tady objevuje za nápady... Maximální délka prodejů, limity jak často lze prodávat stejné hodinky... To myslím není správná cesta.

Odkaz ke komentáři

Moc se tu nerozepisuji, ale členem jsem řádným (několik hodin každý den  :) ). Toto téma je opravdu zajímavé a nedá mi to nereagovat. Jsem PRO povolit komentáře i když moc nevěřím, že to projde. Nevím jak to napsat, ale z mého pohledu je tu  hodně vyčůránků.  Beru toto forum jako koníčka a nevím proč by tu měl na mě někdo vydělávat, od toho je jiná sekce. A jelikož nemám přehled o všem, budu rád když někdo upozorní např. na nesmyslné ceny.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...