Snow Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Sinn Spezialuhren ? 6200 MEISTERBUND I Rose Gold 55th Anniversary Limited Edition Technical details Mechanical Movement? Manufaktur-hand-wound movement UWD 33.1 ? Flying spring barrel? Balance system with six eccentric weights? Regulator system enables zero-play precision adjustment? 19 bearing jewels? 21,600 semi-oscillations per hour? Second stop function for accurate time adjustment? Anti-magnetic as per DIN 8309 Case: ? Case made of 18-carat rose gold, polished / satinized? Sapphire crystal glass in front, anti-reflective on both sides? Transparent case back made of sapphire crystal glass, anti-reflective on the interior? Case back screw-fastened ? Meet the technical requirements for waterproofness, as set out in standard DIN 8310? Pressure-resistant up to 10 bar? Low pressure resistant Functions:? Hours, minutes, subsidiary seconds SINN Technologies:? Crown with D-3System Dimensions and Weight ? Case diameter: 40 mm? Band lug width: 20 mm? Case thickness: 9.3 mm Dial and Hands: ? Guilloché, silver electroplated dial? Attached appliqués Warranty ? 2 years Limited edition to 55 units Sinn Spezialuhren ? 6200 MEISTERBUND I Rose Gold 55th Anniversary Limited Edition The 55-piece limited-edition watch with hand-wound calibre ? Sinn Spezialuhren & UWD & SUG = Meisterbund ? Limited to 55 pieces ? Case made of 18-carat rose gold, polished/satinised ? Fine, exquisitely decorated hand-wound calibre UWD 33.1 ? Second stop function ? Flying spring barrel ? Guilloché, silver electroplated dial ? Attached appliqués ? Sapphire crystal glass on both sides ? Pressure-resistant to 10 bar ? Low pressure resistant Baselworld 2016 Krásný pohled, že ? zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2016/03/sinn-6200-meisterbund-i-rose-gold.html Edit - drobné doplnění textu Upraveno 26. března 2016 uživatelem Thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Krasna velikost, wr super a ta strojovna nema chybu. Za me velika paradicka a palec nahoru. Vime cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Tak ten kaliber je KRASNY!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Moc peknej Unitas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Moc peknej UnitasJo, to provedení je skvělý, další ukázka toho, co se s tímhle kalibrem dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Velikost super, potesi voda 100m, obvykle maji takove hodinky 30,50, nebo nic. Strojovna krasna, ale mohli si dat tu praci a udelat sroubky s povrchovkou. Takhle mi to prijde takovy nedodelany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Tak já bych si takhle nedodělanej kalibr nechal líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) Tak já bych si takhle nedodělanej kalibr nechal líbit.Take to tak vidim!! . Upraveno 26. března 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Nadhera, ten obyc Unitas se k tem zlatym Sinnum moc nehodil, tohle je jiny kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) 360000Kč sic za zlaté hodinky, ale s tím nejobyčejnějším z obyčejných strojků po.sraným Unitasem je hrozná pálka !!!! Absolutně neprodejné. Zajímalo by mě, kdo vytváří cenu. Za tenhle preis před sebou vidím celou velkou řadu časoměřičů s in housem PODSTATNĚ renomovanějších značek. Edit - trošičku jsem přejmenoval Unitas . Písmenko jsem zaměnil. Upraveno 26. března 2016 uživatelem Thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 (upraveno) To vis Snizku zlato je drahe . Edit: dik za cenu. Upraveno 26. března 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Thesis má pravdu - tohle si rozdají kucí ze Sinnu mezi sebou, anžto prodat těch 55 kusů za tu cenu bude fakt fuška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) Snow ma recht. Unitas za 360 je proste chujovina. I kdyz odhaleny je dobre, upraveny je taky dobre, ale furt je to Unitas. Ve Stowach Marine za 30 tricet je to OK, ale tady je to ulet. A za sebe musim rict, ze se mi nelibi ani ten cifr a ten Sinnacky font. Je to jejic trade klasika, ale me se to nelibi. Libi se mi ta filozofie, velka vodotesnost, akorat velikost a rucni natah, vsak takove taky mam :-), ale v teto cene to proste chce inhauz a navic jeste nejakou vychytavku, komplikaci, material, rezervu chodu, exkluzivni nemasovou znacku, Grossmann, Moser, ... vyber je siroky. Sinn s Unitasem ale asi nebude ta idealni volba. Upraveno 29. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se