Roman-ZA Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 "Společnost Elton, výrobce světoznámých hodinek, vyhrála soudní při o logo Prim."to ako vazne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Na Seznamu tvrdí, že "Primky nyní tedy podle soudního verdiktu patří společnosti Elton."Pochopitelně, protože Seznam leze Eltonu do análu a lze jenom spekulovat, jaké jsou k tomu důvody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Jak by Cimrmani rekli, "hodinky svetoveho jmena, tady u nas na Nachodsku..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Verdikt krajského soudu není pravomocný. Žalobci se mohou odvolat k pražskému vrchnímu soudu. Hradecký soud žalobu projednával od září 2016. Dnešního vynesení rozsudku se žádná ze stran nezúčastnila.Takže to zatím stejně nic neznamená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taylor Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Jak by Cimrmani rekli, "hodinky svetoveho jmena, tady u nas na Nachodsku..." Všechno bude, světové ceny už mají a na to jméno určitě taky dojde. A to Náchodsko, to je taková první vlaštovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Takže to zatím stejně nic neznamená.Tzn., ze Elton ted bude zalovat MPM za usly zisk z prodeje hodinek s timto logem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 by ma zaujimalo, dla akeho algoritmu ho vycislia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Ty, Romane a neni u vas nahodou Elton zakazany? Ja jenom aby ses nosenim Primek z NMnM nedostal do basy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 nosenie zakazane nie je, ale predavat a nesmu inak ja by som uz skoro 4 roky sedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Co vlastne ochrana znamka nazvu prim ?? ta patri tedy komu ?? kdo smi tak hodinky pod timto nazvem vyrabet ? i kdyby si pouzil logo treba jine nez o ktere se soudilo ?Nikde napadlo o jaky typ loga slo. Takze jak to je ??? muze tedy MPM pouzivat bochankove logo ale nesmi pouzivat to rovne ? atp. jsem z to vlaste ve vysledku zmateny objasni mi to nekdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Uplne to zive vidim, jak na rohu ulice v Blave, prodava typek vedle heroinu/kokainu/pcp/pervitinu a andelskeho prachu jeste Primky z Eltonu. S vami byla vzdycky sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 to vies, my sme razovity kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Ty vogo pán je znalec ( PCP,Andělský prach) :-):-):-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) Ale prdlajs. To jsem kdysi slysel ve filmu Fantozzi. Jak mu tam borec pred zavodem na kolech prodava "super bombu" a vysvetluje mu z ceho se to sklada. Edit: preklepy Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 :D a cas si meral Sportami Humberto :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 A tady je vysledek po poziti: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taylor Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Co vlastne ochrana znamka nazvu prim ?? ta patri tedy komu ?? kdo smi tak hodinky pod timto nazvem vyrabet ? i kdyby si pouzil logo treba jine nez o ktere se soudilo ?Nikde napadlo o jaky typ loga slo. Takze jak to je ??? muze tedy MPM pouzivat bochankove logo ale nesmi pouzivat to rovne ? atp. jsem z to vlaste ve vysledku zmateny objasni mi to nekdo ? To ti asi nikdo neobjasní ještě hodně dlouho, MPM drží nějaké ochranné známky a hádají se s Eltonem o to, kdo je víc Prim. Těch vzájemných žalob jsou desítky a než to bude všechno pravomocně uzavřené... V každém případě momentálně nikdo nepoužívá nic protiprávně a do pravomocného rozhodnutí jedná v dobré víře, takže nějaké zpětné náhrady ušlého zisku nejsou reálné ani na jedné straně. No a kdyby náhodou, tak nechat zkrachovat eseróčko a založit nebo koupit jiné, to je hračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Jo máš pravdu.Jsem si říkal že jsem ty názvy někde slyšel.A ještě to zaznělo ve filmu Studený jako kámen s Brianem Bosworthem :-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Pravý Prim, levý Prim nebo naopak. Každopádně tu chybí originál...Snad to patří do tohohle vlákna... Odesláno z mého VFD 900 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Doufám, že Eltonu teď soud vyhoví s tím předběžným opatřením a zakáže MPM prodej fíků Orlíků a Diplomatů. Někdo tady psal, že Rolexu nevadí, že prodávají jejich klony na plážích v Asii (ve smyslu, že Elton neohrožuje prodej čínskýho šuntu v Čechách). Já ale vidím rozdíl, nemůžeme se přece smířit s tím, že někdo konkrétní u nás doma beztrestně s arogantním úsměvem a (zatím) legálně veřejně kopíruje Orlíky a Diplomaty. Velmi mě potěšilo, že se s tím nehodlá smířit ani Elton. Vždyť je to hanba a nejen pro ně. Tohle si nemůžou nechat líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se