Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, tak to maj blbě postavený. Jak u normálních kvérů, tak u jinejch bakeliťáků tohle není.. 

Škoda, jsem nadšenej majitel B92 a přemejšlím o superminipistolce na běhání.. Ale asi nakonec vyhraje nějakej titanovej revolveřík..

Odesláno

No jo, ale do týhle škvíry by vlezla snad i kovová koruna - jako do kasičky a co potom? Spoléhat na nošení v pouzdře je špatně. Musí se přece počítat s tím, že zbraň upadne, bude v batohu, v kapse ...... a ta konstrukce musí zabránit tomu, aby se mezi pouzdro závěru a rám zbraně něco dostalo.

Kdysi jsem byl u toho, když tady cvičilo britské armádní komado. Nemohli se rozloučit s našimi 58, že to střílí za všech okolností, v každým prostředí. Jejich zbraně selhávaly.

Odesláno (upraveno)

Hele kluci, že odbočím od konverzace, v čem máte ty stříkačky schovaný? Myslím tím trezory, skříňky atd. Pokud se to už řešilo, tak se omlouvám.

Upraveno uživatelem lindys
Odesláno

Za mně vestavnej trezor, kterej samotnej by se blbě hledal.. a u postele malej trezůrek velikosti krabice na pistoli na otisk prstu (aby tam nemohly děti a zároveň to bylo po ruce).

Odesláno

Taky trezor Jinova, nákup jsem domluvil tady přes forum. Velkej s certifikátem na 10 kousků. Chudáci pánové, co to dovezli se docela zapotili, když mi to nesli do patra do pracovny :D

Odesláno (upraveno)

Já mám trochu jinej model, ale plus mínus:

http://www.ebay.com/itm/Mini-Biometric-Fingerprint-W-Key-Gun-Pistol-Safe-Electronic-Jewelry-Bio-box-New-/201281162064?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2edd4acb50

Takže vlastně mám Gun Vault, už jsem to našel. Na té "ruce" to má jen jeden knoflík a pod ním senzor na prst.

Upraveno uživatelem Jeremy
Odesláno

To mně právě u tý Beretty zarazilo, že něco takovýho vypustí do světa.

Já bych to se škvírama nepřeháněl, skrz Ruger LCP vidím a nijak mne to nevzrušuje. Když je v pouzdru (i v kapse, kde nic jiného není), nic se tam šprajcnout nemůže... A předpokládám, že při vývoji a testování se tyhle věci ověřují... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...