Jerryl Odesláno čtvrtek v 09:18 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:18 Ten Párksajd se nezdá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kam chodíte střílet v Praze a okolí? Hledám náhradu za zavřenou střelnici na Spořilově, kterou jsem měl nejblíž. 1
Maro Odesláno čtvrtek v 10:19 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:19 Tam v okolí mas nejbliz asi kapslovnu, ale to je na me uz asi moc punk. Jinak Lero je za me OK
Jerryl Odesláno čtvrtek v 15:02 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:02 Dík. V Kapslovně jsem dělal zkoušky, ale moc se mi to místně nehodí. To Lero se mi zdá zase trochu dražší. Asi zkusím Čestlice, kde jsem jednou byl, ale v zimě je v tý jejich plechový hale zima jak v psírně.
Maro Odesláno čtvrtek v 15:10 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:10 Čestlice jsou takove zvláštní místo. Ze zmíněných za me suverénně nejhorší. Ti, co vytrvali, tvrdí, ze se to časem zlepší, když si na tebe správci zvyknou, ale ja to mam naštěstí daleko a tak to nemam zapotřebí.
Jerryl Odesláno čtvrtek v 15:12 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:12 Tak uvidim. Já toho po nich tak moc nechci.
Perkele Odesláno čtvrtek v 15:31 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:31 (upraveno) Já mám rád Prague armory - je to kousek od vysočanské v areálu bývalé Kolbenky. Zvenku trochu punk ale dá se tam zadarmiko parkovat a když se pak sejde do podzemí, tak je vše čisté, posty mají rošty, ovládání na terče, tv po kontrolu zásahů. Berou karty, členové IZS mají slevu Upraveno čtvrtek v 15:43 uživatelem Perkele 1
Z. Paul Odesláno sobota v 10:39 Nahlásit Odesláno sobota v 10:39 Tak jsem navěsil Grand Powera a šel ho poprvé vyvětrat. Ještě nemám kolimátor, ten snad pořešim v řádu týdnů v USA (snad najdu něco zajimavýho s military discout), tak jen na pevná mířidla. Chová se to fajn, neměl jsem žádný problém, jen počasí bylo na prd . Ale i tak super dopoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
rado74 Odesláno sobota v 13:00 Nahlásit Odesláno sobota v 13:00 před 2 hodinami, Z. Paul napsal: Tak jsem navěsil Grand Powera a šel ho poprvé vyvětrat Aké strelivo používaš ? pýtam sa preto, lebo posledne som strieľal náboje STV scorpio a ostával po nich poriadny bordel v hlavni aj závorník bol celý zasratý čiernym povlakom. Tiež som minulý rok zobral GP R15 Freya .......
Z. Paul Odesláno sobota v 14:26 Nahlásit Odesláno sobota v 14:26 Před hodinou, rado74 napsal: Aké strelivo používaš ? pýtam sa preto, lebo posledne som strieľal náboje STV scorpio a ostával po nich poriadny bordel v hlavni aj závorník bol celý zasratý čiernym povlakom. Tiež som minulý rok zobral GP R15 Freya ....... Teď mám jen klasiku tovární S&B 69grs, zasraný je taky 1
Kairos Odesláno sobota v 14:28 Nahlásit Odesláno sobota v 14:28 před 3 hodinami, Z. Paul napsal: Tak jsem navěsil Grand Powera a šel ho poprvé vyvětrat. Ještě nemám kolimátor, ten snad pořešim v řádu týdnů v USA (snad najdu něco zajimavýho s military discout), tak jen na pevná mířidla. Chová se to fajn, neměl jsem žádný problém, jen počasí bylo na prd . Ale i tak super dopoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vidim tam P365, se spousti jsi spokojeny nebo jsi neco upravoval?
Z. Paul Odesláno sobota v 15:06 Nahlásit Odesláno sobota v 15:06 před 36 minutami, Kairos napsal: Vidim tam P365, se spousti jsi spokojeny nebo jsi neco upravoval? Vidíš dobře, je to P365X a co si pamatuju tak se spouští jsem nedělal vůbec nic přijde mi dost v pohodě (třeba u G19 gen 4 nebo P10C jsem o výměně stock spouště uvažoval).
Kairos Odesláno sobota v 16:00 Nahlásit Odesláno sobota v 16:00 před 50 minutami, Z. Paul napsal: Vidíš dobře, je to P365X a co si pamatuju tak se spouští jsem nedělal vůbec nic přijde mi dost v pohodě (třeba u G19 gen 4 nebo P10C jsem o výměně stock spouště uvažoval). Ja jsem musel prelestit blokaci uderniku, mozna jsem moc cimprlich, ale nez jsem to udelal, tak jsem byl z toho chodu nestastnej. Macro Tacops.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se