dykmore Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) Může být slabá, může se ti někde nahoře více třít podavač zásobníku zevnitř o stěnu, může to být i kombinace silnější vratné pružiny se standardní pružinou zásobníku, těch možností je několik.. Edit: zkus ten podavač něčím decentně máznout po stranách a zkontroluj, jestli někde není nějaký otřep nebo prohnutí stěn zásobníku. Upraveno 25. března uživatelem dykmore
Godin Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března v zásobníku to není, zkoušel jsem i kolegův a ten problém nemá, takže to musí být asi silněnjší vratná pružina. Zkusím dát slabší a uvidím. Díky
Godin Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března To nevim, nezkousel jsem. Mne proste hlavne hlava nebere, jak to ze kdyz uberu dva naboje, tak se to nestane. Budu zkouset dal.
DarylVanHorne Odesláno pátek v 06:35 Nahlásit Odesláno pátek v 06:35 Jako nevěřil jsem jaká je tohle makačka - hlavně na hlavu. Že doslova zapomenu na tolik terčů, to jsem fakt nečekal (byly fakt pečlivě schovaný). Nejhorší je, že nejen papírové terče, ale i železa, se na začátku tvářily staticky, ale pak se začaly hýbat a utíkat No nic, zpátky na zavřenou střelnici. Tam se ty terče tolik nehýbou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gunman Odesláno včera v 06:52 Nahlásit Odesláno včera v 06:52 Chodím si teď v noci na pár hodin sednout a pak projít kolem potoka a snížit stav nutrií. Včera místo psíka přišla liška a na 50 metrů se mi smála do očí, protože si někde načetla, že do konce června je nedotknutelná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Z. Paul Odesláno včera v 07:41 Nahlásit Odesláno včera v 07:41 před 48 minutami, gunman napsal: Chodím si teď v noci na pár hodin sednout a pak projít kolem potoka a snížit stav nutrií. Včera místo psíka přišla liška a na 50 metrů se mi smála do očí, protože si někde načetla, že do konce června je nedotknutelná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nestřílíš s tlumičem, když chodíš v noci?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se