Dantechno Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Tak jsem si taky poridil ten tankistyckej holster jak ma Tada ale nejak me to skrti nebo co ....
Hasič Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Tak jsem si taky poridil ten tankistyckej holster jak ma Tada ale nejak me to skrti nebo co .... Tý woe Danny , to pás cudnosti, ten bys měl nosit když jdeš do skladu, aby tě nekdo, však víš , co je tam za lidi
levistrauss Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Když bude mít na sobě jenom tohle, tak si dají i v tom skladu majzla...
Plukovnik Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 S tím by tě uvítali v modrý lastuře :-) Ále jinak by z toho šli nadělat dobrý řemeny na pilotky :-)
mechano Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 S tím by tě uvítali v modrý lastuře :-) Ále jinak by z toho šli nadělat dobrý řemeny na pilotky :-) To ano, je to matroš, který tady někdo (pepa) trefně označil jako lakovaný hajzlpapír.
flagolo Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Tak jsem si taky poridil ten tankistyckej holster jak ma Tada ale nejak me to skrti nebo co .... A to máš na svou devítimilimetrovou zbraň ?
Návštěvník Tada Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 tak jsem dneska byl na střelnici ozkoušet český perkusní derringer, tak jsem si řekl, že napíšu nějaké dojmy: - zpracování bezvadné - spoušť lehká s dobrým krátkým chodem, jen je jí potřeba domáčknout až do konce, aby se kohout nechytl na ozub -mířidla dobrá, hledí na šoubku v dážce, takže se šroubováčkem je stranově stavitelné, ale muška byla moc vysoká, takže se muselo mířit docela dost nahoru -přesnost dobrá s 3" nebo 3,5" hlavní se na 10m dalo střílet velmi přesně (jen kdyby ta muška byla kratší) -stříleli jsme normální válcované kule, ale jdou tam nabít i ogiviály (nebo broky ) -nabíjení v pohodě, jen po více výstřelech to šlo ztuha -dobrý úchop -spousta selhačů, ať už nefunkční zápalky, nebo zbytek zápalky chycený na bicím kohoutu... -mezi hlavněmi se přepíná maniálně, tím že po výstřelu posuneš bicí plošku na kohoutu suma sumárum - na střelnici je to sranda, ale na nošení bych se na to rozhodně nespoléhal právě pro velké množství selhačů, cca 1/3 výstřelů byla až na druhý až třetí pokus. Ale určitě bych tu 150grainovou kuli nechtěl chytit...
Radimk Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Když už derringer, tak bez debaty tohle:
Radimk Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 kde to roste, prosim? treba v .38 Spec.? Jen tak na rychlo mě napadá Venca Martínek v Blížejově. http://www.martinekv.cz/ Možná i Proarms a podobné větší obchody se s tím dokážou poprat
Martin12 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Nebudu pro to zakládat nové vlákno, ale zaujala mne 28 vteřina, nevíte z čeho to střílí? http://www.stream.cz/video/527420-sokujici-podivana-vojaci-v-iraku-strili-z-nudy-do-xboxu
enslow Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 vyzera to ze strielaju zo zabavenych zbrani povstalcov....zeby nejaky pozostatok z 2svet????
Návštěvník Tada Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 To je anglickej samopal Sterling...
bullitt Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Tada, podla fotky vyzeras strasne mlado, mozem sa opytat ako si sa dostal k zbrojaku? Teda predpokladam, ze zaziadanim on, ale aky dovod si uviedol v ziadosti? Predpokladam, ze miliardar nie si, osoba, ktorej by niekto zjavne chcel ublizovat tiez nie ..... ???
boo-beek Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 (upraveno) bullit, myslim, ze tady osoba, ktorej by niekto zjavne chcel ublizovat tiez nie .....se trochu pletes Upraveno 9. března 2011 uživatelem boo-beek
bullitt Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 (upraveno) no dobre, nedalo sa nevsimnut, ze tu vladne mierne napata atmosfera medzi niektorymi clenmi, ale ta vznikla zrejme az potom ako Tada nadobudol zbrojny preukaz, cize toto ako dovod uviest vtedy nemohol.Ale ja to myslim uplne vazne, cisto zo zvedavosti by som rad vedel Tadov oficialny dovod k zadovazeniu si takeho povolenia. Upraveno 9. března 2011 uživatelem bullitt
Jay Doll Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Dle českých zákonů nepotřebuješ žádný důvod k vydání zbrojního průkazu. ZP ti bude vydán, pokud splníš zákonem dané požadavky na bezúhonnost, spolehlivost, odbornou a zdravotní způsobilost. Pak si stačí jen požádat a dostaneš ho, důvod se tam neudává.JUDr. Tada ti to rád vysvětlí i s odkazy na související právní předpisy.
Návštěvník Tada Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 (upraveno) Bullitt: Nevim jak je to u vas na slovensku, ale tady v CR si v 21 letech muzes zazadat o zbrojni prukaz skup. E za ucelem ochrany zivota, zdravi a majetku a jako duvod zadosti uvedes "ochrana zivota, zdravi a majetku podle paragrafu...." u kazde skupiny jako duvod vlastne jen opisujes nazev skupiny - sberatelstvi, sport, vykon povolani... Jay Doll: duvod se udava, ale je to v zasade jen formalitka... Upraveno 9. března 2011 uživatelem Tada
Jay Doll Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Tak, tedy důvod se udává ke každé jednotlivé skupině a to formou paragrafu a písmena odstavce, ale k samotnému vydání ZP důvod nepotřebuješ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se