Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Po odzkoušení, osahání, rozborce a sborce, cvičné střelbě: CZ-75 Compact out, Clock 19 4th gen out. V koši zůstal Sig Sauer P239, 9x19, nerez+ocel. Krasavec a bude s DPH pod 20 kKč.

Pokud tu chodí na návštěvy Tada, žádám o názor, třeba do SZ. Ostatní prosím o názor veřejně.

post-3826-087969400 1319571525.jpg

Upraveno uživatelem kejklik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaký byly důvody pro vyřazení Glocku a čízy a pro zvolení SIGa? Složitější rozborka? Horší střelba?

SIG mi sedí v ruce mnohem líp, než Glock. Ten má jen SA spoušť, SIG má klasickou SA/DA. CZ-75 je dílensky mnohem hůř zpracovaná, než SIG. Podle známých, co mají CZ, se CZ dost liší kus od kusu. SIG je příjemný i tím, že má jednořadý zásobník na 8 nábojů Luger a je díky malé šířce bezva pro skryté nošení a má také přijatelnou váhu. Kromě toho je ta pistole krásná.... :D
Odkaz ke komentáři

SIG mi sedí v ruce mnohem líp, než Glock. Ten má jen SA spoušť, SIG má klasickou SA/DA. CZ-75 je dílensky mnohem hůř zpracovaná, než SIG. Podle známých, co mají CZ, se CZ dost liší kus od kusu. SIG je příjemný i tím, že má jednořadý zásobník na 8 nábojů Luger a je díky malé šířce bezva pro skryté nošení a má také přijatelnou váhu. Kromě toho je ta pistole krásná.... :D

Pokud to má být zbraň pro skryté nošení, tak upřednostnit zbraň s kohoutem a SA/DA před vnitřním bicím mechanizmem s pokaždé stejným odporem na spoušti - to je docela zajímavý přístup. Pokud ti sedí a líbí se ti, tak to neřeš. Ale pokud upřednostňuješ funkci před formou, pak ani SIG (natož ČZ) nejsou pro Glock (a podobně řešené zbraně) soupeři...

Odkaz ke komentáři

Z tohohle jsem bouchal jen jednou, ale je to příjemná zbraň. Osobně teda radši Čízu, ale vše je věcí vkusu. Glocky, já osobně, vůbec nemůžu....blbě mi sedí v ruce.

Jinak, Harry má pravdu, pro skryté nošení bych asi pouvažoval o SA/DA...nebo třeba malej revolver. Nicméně, pokud tato sedí, tož není o čem. Hlavní je s ní umět....a potom je to pohoda :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

GLOCK 26 - zkušenosti názory?

Radši do SZ. Díky!

A je 3000 nábojů z Glocka málo opotřebená zbraň nebo už hodně jetá zbraň? Glockům nerozumím ani trochu...

Odkaz ke komentáři

Na kotníku bych teda nic nenosil. Jinak G26 je na nošení ideální, byť je ve srovnání třeba s G17 skoro stejně těžkej.

Úpravy dle chuti, stříli to i když to vyleze z krabice, ale chce to minimálně 2kg stojinu spouště, záslepku do pažby, podle potřeby botku na zásobník a eventuálně nějaký tritiový mířidla.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...